Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 00:26:08  

Anket
Soru: Bu hikaye devam etsin mi?
Evet,düğün ve sonrasını da görelim. - 19 (90.5%)
Hayır,bıktık artık. - 2 (9.5%)
Toplam oy: 21

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 21   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Geçmiş Bazen Acıtır(Sirius&Hermione)-Son Bölüm  (Okunma Sayısı 8072 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 02, 2008, 21:47:04 »

düşünceleriniz için çok teşekkür ederim bunlar bana yazma azmi veriyor zaten şimdiden sabırsızlanmaya başladım:)zaten bu noktaya gelişlerinden sonra düğüne döneceğim ve oradan devam edeceğim umarım beğenirsiniz.ayrıca bu hikayeyi okuyan herkesten bir cümlelik de olsa düşüncelerini yazmasını istiyorum,şimdiden teşekkürler

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Geçmiş Bazen Acıtır(Sirius&Hermione)-Son Bölüm
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 00:26:08 »

loveharry
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Şubat 03, 2008, 16:05:39 »

Ben açıkçası çok beğendim anlatımın gayet güzel konu da ilginç..
devamını sabırsızlıkla bekliyorum...

'Son bir şey soracağım' dedi Harry.
'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?'
Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı.
'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 04, 2008, 14:15:34 »

Eline sağlık öncelikle tek bölümlük bırakmamana sevindim çok yarım hissettiriyor bana  o hikayeler. Çok güzeldi ama Harry'i de olayların içine biraz daha alsan bence Terleyen tabi sen bilirsin bu arada Sirius ve Herm'i hiç çift olarak düşünmemiştim çok ilginç olmuş bunun içinde kutlarım Aww

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sert Espresso

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Şubat 04, 2008, 19:45:43 »

güzel olmuş gerçekten devamını görmek isterim çok ilginç sirius-hermione

Claire Pace
~Angels of Darkness~
Demleme Çay

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Şubat 04, 2008, 20:01:38 »

gerçekten çok hos bi hikaye olmuş tebrik eder ve devamını beklerim Gülümseyen Gülümseyen Gülümseyen

~~Arna Hayran Kulübü~~       

~~Fraktalın Melekleri~~ Dil Çıkaran

~~Popomundo Dil Çıkaran~~

chaos
Süt
*

Est Solarus oth Mithas:D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2008, 23:55:07 »

olayların başlangıcına gitmen çok iyi olmuş:D görevde tam uygun hani:d en iyi yakınlaştırıccılar hep görevlerdir zaten:D bir isteğim var yalnız:D yeni bölüm eklediğinde başlığa belirtirmisin:D ben nete sık sık giremiorm okul iş falan derken:D sonra yeni bölüm gelmemiştir die düşünüp ficlere bakmayı unutuorm:D

harry_LOVE
Şeker
**

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Şubat 05, 2008, 13:44:42 »

merakla bekliyorum cidden güzel olmuş ... çabuk yaz da bizde kurtulalım sende:)

PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Şubat 05, 2008, 21:25:17 »

yorum yazan herkese teşekkürler:)beğendirebildiysem ne mutlu bana.chaos haklısın bir daha eklediğimde söylediğin gibi yapacağım.ayrıca yeni bölümü ya bu gece geç saatlerde ya da yarın öğlene doğru yollarım

masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Şubat 06, 2008, 00:31:06 »

Bölüm 03
  Hermione ve Sirius Blackmoor ovasına cisimlendikten sonra,bir süre hareketsiz durdular.Ovanın güzelliği onları adeta büyülemişti.Ağaçlık bir alana cisimlenmişlerdi.Ağaçların arasından coşkun bir dere akıyordu.İnsan gözünü bu suyun maviliğinden alamıyordu.''Sanırım bu dere boyunca ilerleyeceğiz.''dedi Sirius.Birlikte yürümeye başladılar.İkisinin de elinde asa vardı.Dikkatlice etrafa bakıyorlardı.Hermione dikkatinin dağılmaya başladığını hissediyordu.Aklını göreve veremiyordu,doğa o kadar güzel ve saftı ki...Şu an savaş ortamı ,o karışıklık ona olduğundan da çirkin geliyordu.''Keşke hep burada kalabilsem.''diye düşündü ''Burada kalıp huzur bulsam.''Yanında yürüyen Sirius'sa sadece önüne bakıyordu.Bir süre sonra genç kadının sessizliği dikkatini çekti.Oysa Hermione her zaman cıvıl cıvıl olurdu.Aslında bunun onun maskesi olduğunu düşündü.''Savunma mekanizması.Bu şekilde acılardan,gerçeklerden ve felaketlerden kaçabileceğini düşünüyor.''Acı bir şekilde gülümsedi.Hermione hala aynı dalgınlıkla yürümeye devam ediyordu.Birden ayağı kaydı.Tam düşmek üzereyken Sirius'un güçlü ellerini elinde ve belinde hissetti.Dönüp ona baktı,Sirius'un bakışları simsiyahtı,ama aynı zamanda bu bakışlarda inanılmaz bir çekicilik vardı.Hermione bir an bu gözleri tanımlayacak bir kelime bulamadı.Karşısındakini kendine çekiyordu,başka bir yöne bakmak şu an ona bir emre itaatsizlik  gibi geliyordu,bu bakışlarda bir güven hissi vardı.Hermione kendisine böyle bakan birine sonsuza kadar güvenebileceğini düşündü.Daha sonra ne kadar zamandır konuşmadığını farketti ve toparlanarak teşekkür etti.Şu an kulaklarına kadar kızardığına emindi.Bunun için başını olabildiğince öne eğdi ve adımlarını hızlandırdı.Yanında sessizce ilerleyen adam ise bu duruma dikkat etmemiş gibi görünüyordu.Gerçekten de etmemişti zaten,o sadece Hermione'nin gözlerini düşünüyordu şu an.O gözler tatlı bir ışıkla parıldıyordu.Burada şefkat ve huzur var gibiydi.Sanki susuzluğunun ardından bir kaynak bulmuştu.Aynı zamanda bu gözlerde hayat vardı.Birden ''Geldik sanırım.'' diyen bir kadının sesiyle irkildi.Dalgınlığından sıyrıldı,şimdi ağaçlıktan çıkmışlardı.Önlerinde yemyeşil bir arazi uzanıyordu.Burada görkemli bir şato vardı.Daha uzaklardaysa dağların mor gölgeleri gözlerine çarpıyordu.Sirius bir an durdu.''Evet,geldik.Şimdi tamamen göreve odaklanıyoruz.Gördüğün bütün o saflığı ve güzelliği aklından çıkar.İçeride yaşayacaklarımız o kadar da hoş olmayabilir.''dedi.Hermione bune kısa bir baş sallamayla cevap verdi.
  Şimdi ikisi de büyük,görkemli kapıya gelmişlerdi.''Burası çok ürkütücü.''dedi Hermione.''İstersen dışarıda kalabilirsin.''diye cevap verdi Sirius.Daha sonra Hermione'den aldığı öldürücü bakışlar üzerine ''Tamam,bu cevap benim için yeterli.''dedi ve adam basit bir Alohomora ile kapıyı açtı.İkisi de içeri girdi.Sirius, bu yapıyı biliyor gibiydi.Başıyla sağ tarafı işaret etti.''Bu taraftan gideceğiz.''dedi.İkisi de o tarafa yöneldiler.
  Belgeleri kolayca bulmuşlar ve Dumbledore'a yollamışlardı.Ancak ikisi de canlı olduğundan onların cisimlenebilmeleri için şatonun arazisinin dışına çıkmaları gerekiyordu.Hermione ''Bu görev umduğundan daha kolaydı.Çok az koruyucu büyü ve lanet vardı.Açıkçası onlardan daha iyi bir performans beklerdim.''dedi.Sirius buna terslikle ''Bence bu konuda endişelenmeliyiz.Çünkü Voldemort kendisi yerine güçlü büyücüleri buraya yollayacak ve bunları sıkılaştırmasını isteyecektir.Yani acele etmeliyiz.''şeklinde cevap verdi.
  Hermione buna cevap vermedi,gene kendini aptal gibi hissetmişti.Onun yanında bir garip oluyor,verecek bir cevap bile bulamıyordu.Sirius kesinlikle eski çekiciliğini muhafaza ediyordu.Siyah saçları hala müthiş bir zarafetle o asil ve yakışıklı yüzüne düşüyordu.Hermione bir an silkinip kendine geldi.''Evet,acele etmeliyiz.Zaten benim de Harry'le konuşmam lazım.''dedi.Sirius hoşnutsuzlukla ağzını açıyordu ki kapıdan gelen bir sesle irkildiler.
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 00:31:45 Gönderen: masalcı » Logged

loveharry
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Şubat 06, 2008, 02:01:07 »

Ya ne güzel gidiyorduk işte Üzgün Terleyen yarıda kesmenin ne anlamı var arkadaşım.. Terleyen
Ellerine sağlık Sırıtan devamını sabırsızlıkla bekleyeceğim.. Gülümseyen Terleyen

'Son bir şey soracağım' dedi Harry.
'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?'
Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı.
'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Şubat 06, 2008, 09:22:26 »

çok güzel oluyor devam et canım.ve içtenlikle diliyorum ki Sirius bari senin hikayende mutlu olur.

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sert Espresso

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Şubat 06, 2008, 12:27:45 »

çok ama çok güzel olmuş canım ama hikayeyi böyle bi yerde pat diye bitirmek hiç oluyor mu ne ayıp cık cık cık hiç yakıştıramadım sana :)neyse şaka bi yana yeni bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum çok fazla merakta bırakma bizi

tonksss
Süt
*

KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Şubat 06, 2008, 13:05:59 »

sirius hermione ilginç bir çift olmuş pek okumadım ama sen çok güzel yazıosun böyle devamm Kahkaha Göz Kırpan
ayriz
~Vejeteryan Bir İnsan :p~
Kakao

HPC Yazarlarının Loncası!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Şubat 06, 2008, 13:17:36 »

Merhaba,öncelikle hikayennin çifti çok ilginç sirius_Hermione başlarda her şey olup bitmişti ama şimdiki bölümlerde her şeyin nasıl başladığını görüyoruz.Klasik olarak görevler ama bence görevler bu yakınlaşma konularında çok işe yarıyorlar Sırıtan anlatımın genel olarak çok güzel yani okurken sıkılmıyorum.Kurgun sondan başa gidiyor ama düğünde oldu hani bakalım gersi nasıl gelecek merakla bekliyorum ellerine sağlık tebrikler Gülümseyen

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Öykücüq
Cam Cadısı
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Şubat 06, 2008, 21:14:31 »

Alıntı
Şu an savaş ortamı ,o karışıklık ona olduğundan da çirkin geliyordu.
eh çirkin zaten ya Kararsız
başlarına bişey gelmese bari Gözlerini Deviren
ellerine sağlık XD

Ekşının bini bir para! Hede Hödö
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 21   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: