Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 29, 2008, 04:47:07  

Anket
Soru: Sezon finali Hikaye sonu olsun diyenler?
kesinlik le olsun
Lily yok o zamn olsun Ağlayan (bunu oylamadan önce 1000 defa daha düşünün 2. sezon sürprizlerle dolu olucak çünkü)
sen bilirsin
bir daha bu konuyu açarsan seni gebertirim Şeytani
Bitirme çok güzel Sarılan

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 26   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: çapulculukta aşk 15. Bölüm~~Final~~ Önemli Duyuru ( sf:24)  (Okunma Sayısı 6700 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #45 : Mayıs 26, 2008, 21:07:54 »

bu akşam verirsin heralde dimi

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: çapulculukta aşk 15. Bölüm~~Final~~ Önemli Duyuru ( sf:24)
« Eklendi: Ağustos 29, 2008, 04:47:07 »

Camellia
~Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

We Were Just Starting To Be Brothers Again

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #46 : Mayıs 26, 2008, 21:13:16 »

çapulculukta aşk

6. bölüm:Gerçekler her zaman acıtmaz ama yeter ki gerçeği bil!

O gece tüm bunlar yaşanırken mutsuz olan tek bir kişi vardı.O da yatağına uzanmış tavandaki yılan desenlerine bakıyordu.İstediği her şeyi elde etmiş gibiydi.Ya da o öyle zannediyordu!Aslında hiçbir şey elde edememişti ama o bunu bilmiyordu sadece mutluydu aşk sarhoşuydu.Ama bu ne kadar sürecekti yarından habersiz Lily’i düşünüyordu onu yıllarca koruyup kollayan Lily’i onun Lilysi onu o kadar çok seviyordu ki değil sözler anlatmaya dünyanın en iyi şair’i gelse anlatamazdı onu ne kadar sevdiğini.Herkes bilirdi James’te onu çok seviyordu ama o onu seçmişti.Yada o öyle zannediyordu.Ama onun da bu konu üzerine konuşmak istemediği her halinden belliydi

Lily çok sinirlenmişti sinirden uyuyamıyordu gözlerini tavana dikti ve düşünmeye başladı
-Severus onu gerçekten seviyor muyum? yoksa onu kullanıyor muyum yo hayır ben o kadar kötü biri olamam herhalde.
-Of bir arkadaş bir arkadaş’a bunu yapar mı? Nasıl olurda Hannah James ile çıkmaya başlar nasıl hani beni seviyordu demek ki yalanmış

O sırada sanki biri onun iç sesini duymuş gibi konuştu “Ah düşünüyorum da Lily acaba sen James’in Hannah ile çıkmasına mı sinirlisin bana mı öyle geliyor?Sonra düşünüyorsun değil mi hani beni seviyordu ama ben sana bunların hemen kısa ve özet şeklinde bir açıklamasını yapayım

“Birincisi aslında bana kalırsa hak ettin ikincisi James hayatının sonuna kadar senin PE-ŞİN-DEN KO-ŞA-MAZ bunu anladın mı?Bak sen Severus ile çıkmaya başlayınca çok üzüldü bence biraz da onun tarafından düşün bencil olma ne kadar üzülmüştür düşüne biliyor musun Sirius bir daha Lily’le konuşacağını bile değil yüzüne bakacağını zannetmiyorum dedi onu ilk defa bu kadar üzgün gördüm dedi ve ekledi bir çapulcu asla kolay kolay ağlamaz şimdi anlayacağın sen buradaki kötü karakter oluyorsun bir daha ki sefere geniş açılı düşünmeni önemle rica ediyorum” Azarlarcasına söylemişti bunları sonunda bir kahkaha patlattı “Onu seviyorsun değil mi bak bana Sirius benim peşimde mini minicik koştu ama ben kaptım yani ben kapmasam başkaları kapar bu devirde kapan kapana sevgili arkadaşım ve diliyorum ki benim aşkıcım yarın ki doğum günümü unutmaz yoksa kıran kırana olur yani tamama saçma bir espriydi kafasını kırarım” dedi sırıtarak.Lily iyi ki hediyesini önceden almıştı yoksa unuttuysa Sirius ile birlikte o da ölürdü

Sirius yatmamıştı hala Lucy ye vereceği hediyenin paketi ile uğraşıyordu Lucy’nin çok beğeneceğine emindi ama Sirius’a sanki biraz saçma geliyordu ama elinden gelen bu idi sonuçta gerçekti ve bir yerde… içini çekti kırmızı kutuya yerleştirdi ve sarmaya çalıştı beşinci kez ama hala beceremiyordu sonra kırmızı kutuyu açıp tekrar baktı “Güzel güzel” dedi sonradan kafasına dank etti neden kurdele bağlamıyordu ki yanındaki süslerden kurdele aradı ve sonunda buldu beyaz bir kurdele çıkarttı ve bağladı güzel görünüyordu şimdi ama Sirius bu hediyeyi ona verecekti ama bir şey eksik diye düşündü tek bu yeter mi? “Hayır yetmez elimden gelse daha iyisini yaparım ama bu berbat olur” düşündü düşündü ve düşündü sonunda buldu eline kağıt kalem aldı ve yazmaya başladı

kağıdın üzerine bir şeyler çiziktiriyordu James bu sesten çok huylanıyordu yavaşça kalktı ve Sirius’a döndü “Abi uyabilir miyim” diye sordu “Hee” dedi Sirius James’in tepesi atmıştı “Ya git ortak salonda yap şu işi uymaya çalışıyorum” dedi sinirli bir şekilde Sirius ona baktı “Kimse seni tutmuyor” dedi sırıtarak.James sinirlenmiş gibi görünüyordu “Sana bi soru soracağım James” dedi Sirius merakla “Sor” dedi James ona tuhaf ve uykulu bir bakış atarak (bir yandan da kafasını kaşıyordu) “Sorayım mı sormayayım mı?” dedi Sirius biraz muzipçe “Eğer kafanı tutuğum gibi duvara yapıştırmamı istemiyorsan sor” dedi sinirle James.Sirius içini çekti ve zar zor sardığı kutuyu açıp içindekini çıkarıp James’e gösterdi “Nasıl” diye sordu ve çok merak ediyormuş gibi James’e baktı ki gerçekten çok merak ediyordu “Çok güzel nerden aldın” diye sordu şok olmuştu “Ha bak üzerinde etiketi ver” dedi hediyeyi yaklaştırarak James baktı “Vay Sirius adamım benim bende bundan bi’ tane Lily’e alıyım-aman yani Hannah diyecektim karıştı” Dedi hüzünle ve yatağa oturdu “Hala üzülüyorum deme çünkü ortak salonda Hannah ile öpüştüğünüzü gördüm yani üzülmüyorsun değil mi?” dedi merakla biraz da canı sıkkın bir şekilde “Ben mi yo- aman üzülüyorsam ne olacak ki? İşkence mi yapacaksın?”dedi sinirle “Yapmama gerek var mı?” dedi Sirius endişeli bir yandan da alaycı bir ses tonu ile “Aman abi sen çeneni kapa sen zıbarsana” dedi Sirius a çok büyük şiddetle girişmişti “Yok ya şunu bitiriyim de şey atarım” dedi James resme baktı “Vaay Romantik çocuk iyi geceler zebaniler götürsün seni” dedi ve kahkahlarla uyumaya çalıştı ama etkili olmuyordu

o sırada ortak salon boştu iki genç ders çalışıyorlar gibi görünüyorlardı ama aslın da ders çalıştıkları yoktu ikisi de birbirlerine deli gibi aşıktı içinden biri biliyordu ama önünde engel vardı

‘Seni seviyorum demek’ için

çapulculukta aşk:

7. bölüm:mektup

Hala ders çalışıyormuş gibi görünmekten bıkmamışlardı hala.Her ne kadar bir birlerini sevseler de söyleyemiyordu ikisi de.Genç kız sonunda kalktı ve çocuğun yanına gitti.Çocuk sevinmiş gibiydi de üzülmüş gibiydi de “Şey Remus şunu anlayamadım yani daha doğrusu beceremedim sen K.S.K.S dersinde iyisindir bir el ata bilir misin?” diye sordu meraklı bakışlarla ki aslında nasıl yapıldığını biliyordu büyünün.Remus kafasını kaldırdı “Bakıyım hangisi?” dedi yüzünü buruşturarak Dora kitabı uzattı “İşte bu karmaşık bir şey’e benziyor bir türlü beceremiyorum” dedi yüzünü buruşturarak.Remus incelemeye başladı ve sırıttı.Dora sırıtırken ne kadar da tatlı olduğunu düşünüyordu “Sen neye sırıtıyorsun öyle” dedi anlamsızca “Sözsüz büyüler mi hımm zorlar kabul ediyorum zaten ben ona gülmüyordum ki şu D&R ne demek onu merak ettim yoksa ne hiç bende zorlanıyorum yani.”dedi anlaşılan Dora’ya itiraf ettirmeye çalışıyordu “Ha omu aah biliyor musun bizim okulda bir tane çocuk var o kadar yakışıklı ki ah süper bir çocuk.”dedi muzipçe sırıtarak.Remus’un sinirleri bozulmuştu ama istifini bozmadı o da gülerek “Kimmiş bakalım o çocuk?” diye sordu “Hani Ravenclaw’da bir çocuk vardı ya adı Ryan.”dedi mutlulukla “İşte o yakışıklı çocuk ama değil mi?”dedi sırıtarak kahkaha seviyesine gelmişti çünkü Remus sinirden kızarmış gibiydi

Dora içinden ‘hıh beni kandıracak kendisi olduğunu bile bile böyle sorarsa alır cevabını’ diye düşündü sırıtıyordu hala “Ooo çok şanslıymış neyse ıı ben yatayım sana iyi geceler Dora!”dedi ve sırıtmaya çalıştı ama beceremiyordu bal gibi belliydi Ryan’ı kıskandığı “Ah zaten bende yatacaktım Remus neyse o halde sana iyi geceler.” dedi ve gülümseyerek yatak haneye çıktı

Remus şok olmuştu sabahleyin sorardı Sirius’tan bu duyduğu şeyin hesabını ona aşıkmış hah öyle de güzeli beni bulur zaten diye düşündü ve yattı o gece rüyasında Dora ve yüzü belli olmayan Ryan sürekli birlikteydiler Dora çok mutluydu Ryan onu çok mutlu ediyordu onu Remus dayanamadı ve bağırarak uyandı “Oh neyse rüyaymış” dedi rahat bir nefes alarak “Ne oldu Remus rüyanda ya da kabusunda kötü bir şey mi gördün?”diye sordu endişeli değildi alaycıydı “Daha kötü Dora,Ryan denen bir manyakla çıkıyordu oh neyse ki rüyaymış!”dedi ve kafasını yastığa gömdü

Dora çok neşeliydi saçını şekilden şekle sokuyordu kırmızı,olmadı ,mavi çok cafcaflı pembe işte bu dedi ve dağını bir topuz yaptı çok hoş görünüyordu “Oo Dora hanım nedir bu neşe ha?” diye sordu Lucy “Lucy,Remus’ta beni seviyoooor!?” dedi bağırarak mutlu bir şekilde ellerini çırptı “Bu nereden çıktı?” diye sordu meraklı ve muzip bir şekilde “Haa o mu şimdi Ravenclaw’da Ryan diye bir çocuk var ya o da bana abayı yakmıştı benimde Kitabımda D&R vardı bende ona aşık olduğumu söyledim onunda suratı mosmor oldu ve yatmaya gitmek istediğini söyledi.”dedi muzipçe ve kahkaha atarak “Oooo!” dedi üç kızda (Lily,Lucy,Hannah) Lily,Hannah’a ölümcül bir bakış attı ve sordu “E Hannah biraz da sen anlat söyle bakalım James’le nasıl gidiyor?” dedi

Hannah çok mutlu olmuş gibi görünüyordu “Şey Lily bana kızgın değilsin değil mi yani James’le çıktığım için biliyorsun senin peşinden çok koştu ama sende ona hiç yüz vermedin ki bu da onu çok üzdü hatta bunu Sirius,Remus ve Peter tavsiye etmişler ruh hali kötüye gidiyor diye ama artık hiçbir şeyi yok hatta eskisinden de mutluymuş öyle dediler.” dedi ve meraklı bir bakışla ona sırıttı.Lily’nin içinden onun suratına bir şey patlatmak istiyordu ama belli edemezdi her halde “Yok canım neden kızıyım sonuçta bende Severus’tan hoşlanıyorum.”dedi mutlu gibi görünmeye çalışarak.Lucy gevrek bir kahkaha attı “Ay aman teni minicik bıcırık Lily yalan söylemeyi de beceremezmiş sen o sümsüğü seviyorsan bende Sirius’un bir ımm hah bende Sirius’u sevmiyorum.”dedi sanki imkansız bir şeymiş gibi.Gerçi öyle gibi görünüyordu “Neyse kızlar siz gidin ben gelirim bu arada Aşkıcım doğum günün kutlu olsun umarım Sirius unutmamıştı” dedi Lucy’e gülere Lucy aşağı inerken “Hele bir unutsun” diyordu tehditkar bir şekilde Lily güldü ve sandığına uzandı.Orada geçen yılların sonunda James’in ona verdiği bir mektup vardı hiç açmamıştı bile açmak istememişti sonra açtı ve okumaya başladı

Sevgili Lily:

Beklide okumadan yırtacaksın belki saklayacaksın belki okuyacaksın.Hep söylediğim gibi kalbim sana aittir ve bu dürüm aramıza koca kıtalar girse bile bozulmaz her nerede olursan ol senin özleminle yanıp tutuşacağım şunu bil ki eğer bir gün başkası ile çıkarsam onu asla sevmediğimi bil eğer günün birinde benimle evlenmeyi ve ya benimle çıkmayı reddedersen.Başkasıyla çıkarsan ve ya başkasıyla evlenirsen seni asla unutmayacağımı ve asla seni sevmeyi bırakmayacağım

James Potter

Lily’nin içinde bir ümit doğmuştu ama hemen Lucy’nin doğum günü partisine gitmesi gerekiyordu!Paldır küldür aşağıya indi Sirius’un elinde kırmızı bir kutu vardı ve onu Lucy’e verdi Lucy son olarak onu açmış gibi görünüyordu çünkü etrafta açılmamış hediye paketi yoktu Lucy hediyeyi açtı içindeki Elbiseyi çıkarttı ve baktı simsiyah kolsuz du elbise diz boyun da dibi görünüyordu bitiminde kısa kırmızı tüller vardı içinde bir Resim vardı elle yapılmıştı belliydi üzerinde Lucy’e çok benzeyen bir kız vardı.Sirius’un aldığı elbise vardı üzerinde.Resmin üzerinde yazılar vardı süslü harflerle yazılmıştı

Benim Aşkım

Benim Hayatım

Benim dünyam

bu bölümde bitmiştir umarım beğenirsiniz Gülümseyen

« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2008, 21:13:59 Gönderen: ginny hhr » Logged

Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #47 : Mayıs 26, 2008, 22:36:17 »

Alıntı
“Birincisi aslında bana kalırsa hak ettin ikincisi James hayatının sonuna kadar senin PE-ŞİN-DEN KO-ŞA-MAZ bunu anladın mı?Bak sen Severus ile çıkmaya başlayınca çok üzüldü bence biraz da onun tarafından düşün bencil olma ne kadar üzülmüştür düşüne biliyor musun Sirius bir daha Lily’le konuşacağını bile değil yüzüne bakacağını zannetmiyorum dedi onu ilk defa bu kadar üzgün gördüm dedi ve ekledi bir çapulcu asla kolay kolay ağlamaz şimdi anlayacağın sen buradaki kötü karakter oluyorsun bir daha ki sefere geniş açılı düşünmeni önemle rica ediyorum”

harbiden de ii oldu lily'e oh canıma değsin...

Alıntı
“Sana bi soru soracağım James” dedi Sirius merakla “Sor” dedi James ona tuhaf ve uykulu bir bakış atarak (bir yandan da kafasını kaşıyordu) “Sorayım mı sormayayım mı?” dedi Sirius biraz muzipçe “Eğer kafanı tutuğum gibi duvara yapıştırmamı istemiyorsan sor” dedi sinirle James.

haha koptum burda yaaa...Gülümseyen

Alıntı
“Yok canım neden kızıyım sonuçta bende Severus’tan hoşlanıyorum.”

yok cnm daa neler...

Alıntı
Lucy hediyeyi açtı içindeki Elbiseyi çıkarttı ve baktı simsiyah kolsuz du elbise diz boyun da dibi görünüyordu bitiminde kısa kırmızı tüller vardı içinde bir Resim vardı elle yapılmıştı belliydi üzerinde Lucy’e çok benzeyen bir kız vardı.Sirius’un aldığı elbise vardı üzerinde.Resmin üzerinde yazılar vardı süslü harflerle yazılmıştı

Benim Aşkım

Benim Hayatım

Benim dünyam

vay vay vay sirius'a bak.. snin kalbin nası dayandı yaa bu satırları yazmaya valla helal...Gülümseyen

teşekkürler yine çok güzel eline emeğine sağlık devamını bklioruz...

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #48 : Mayıs 26, 2008, 22:40:37 »

demii yaa lucy işte ii kız Allah için şimdi Kahkaha

oo soruyı mı sormıyımmı benim bi arkadaş yapmıştı bende öle bi cvp vermiştim oradan şey ettim Gülümseyen

demi sen sümsükus'u sevicen hıh oo biraz zor Gülümseyen

vallaha zor da olsa yazdım Ağlayan oof ooof Hede Hödö

teşşekürler yorumun için son olarak ta Gülümseyen

Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #49 : Mayıs 26, 2008, 22:42:09 »

Alıntı
vallaha zor da olsa yazdım  oof ooof 

valla yanlız cidden çok şaşırdım hiç öle bişe bklemiodm snden... nese...

devamı ne zaman gelir en geç?

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #50 : Mayıs 26, 2008, 23:04:03 »

yarın bilemedin öbür gün yollarım ama sınavlar başladı tarih değişe bilir aslında beni o kadar etkilemiyor eeen fazla 2 saat o da kırk yılda bir oyalanınca bu 7. bölümü 30 dk de yasdım misal olarak yarın başlarım :S sanırım Gülümseyen

Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #51 : Mayıs 26, 2008, 23:07:07 »

hmm tmm o zmn bklioruz merakla...Gülümseyen

alessia
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Mayıs 27, 2008, 14:50:27 »

harika gidiyor hikaye lucy bayıldım içinden geçeni hemen söylüyor...merakla deavmını bekliyorum

derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla
zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #53 : Mayıs 27, 2008, 15:23:29 »

harika gidiyor hikaye lucy bayıldım içinden geçeni hemen söylüyor...merakla deavmını bekliyorum

yaa öyle lucy biraz sağ ol yorumun için Gülümseyen

srs blck3
moony,wormtail,padfoot & prongs are proud to present : the marauders map :)
Krema

***Asİl Ve PeK kÖkLü BlAcK aİlEsİ***

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Mayıs 27, 2008, 18:12:45 »

bölümler harika gerçekten özellikle lily ve james kısımlarına bayılıyorum
bu arada sana komik bişi söylicem
ben de yaklaşık sekiz ay önce bi hikayeye başladım şu sıralar pek yazamıyorum çünkü öss ye hazırlanıyorum
neyse işte benim hikayemde de sirius un sevdiği kızın adı lucy...
çok garip bi tesadüf di mi?..

you were named for two headmasters of hogwarts.one of them was a slytherin and he was probably the bravest man i ever knew...
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #55 : Mayıs 27, 2008, 18:22:45 »

bölümler harika gerçekten özellikle lily ve james kısımlarına bayılıyorum
bu arada sana komik bişi söylicem
ben de yaklaşık sekiz ay önce bi hikayeye başladım şu sıralar pek yazamıyorum çünkü öss ye hazırlanıyorum
neyse işte benim hikayemde de sirius un sevdiği kızın adı lucy...
çok garip bi tesadüf di mi?..

evet büyük bir tesadüf olmuş Kahkaha sağ ol yorumun için Gülümseyen

srs blck3
moony,wormtail,padfoot & prongs are proud to present : the marauders map :)
Krema

***Asİl Ve PeK kÖkLü BlAcK aİlEsİ***

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Mayıs 27, 2008, 18:27:30 »

GülümseyenGülümseyenGülümseyen
yeni bölüm ne zaman peki???

you were named for two headmasters of hogwarts.one of them was a slytherin and he was probably the bravest man i ever knew...
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #57 : Mayıs 27, 2008, 18:49:57 »

GülümseyenGülümseyenGülümseyen
yeni bölüm ne zaman peki???

bilmem yakında dielim

ron!_hermione!
Blower's Daughter
Telve

lost lost loooossttt!!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #58 : Mayıs 28, 2008, 15:10:36 »

aay ne kadar gzlmiiş buu fiic ellerine sağlıık bütün çiftler birbirinden harika (hele remus la tonks Âşık) çok çabuuk yeni bölümü bekliyoruum!

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #59 : Mayıs 28, 2008, 15:41:09 »

aay ne kadar gzlmiiş buu fiic ellerine sağlıık bütün çiftler birbirinden harika (hele remus la tonks Âşık) çok çabuuk yeni bölümü bekliyoruum!

sağ ol yorumun için Gülümseyen

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 26   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: