Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 29, 2008, 04:52:30  

Anket
Soru: Sezon finali Hikaye sonu olsun diyenler?
kesinlik le olsun
Lily yok o zamn olsun Ağlayan (bunu oylamadan önce 1000 defa daha düşünün 2. sezon sürprizlerle dolu olucak çünkü)
sen bilirsin
bir daha bu konuyu açarsan seni gebertirim Şeytani
Bitirme çok güzel Sarılan

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 26   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: çapulculukta aşk 15. Bölüm~~Final~~ Önemli Duyuru ( sf:24)  (Okunma Sayısı 6702 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Camellia
~Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

We Were Just Starting To Be Brothers Again

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #15 : Mayıs 14, 2008, 16:16:53 »

hee gördüm sağ ol ben sanırım dagha üye girişi falan yapmamıştım yabni oo olabilir neyse sağ ol sencede sirius serpentina'nın devamıını felan yapıyımmı yoksa kalsın iğrenç mi yazıyorum Ne?

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: çapulculukta aşk 15. Bölüm~~Final~~ Önemli Duyuru ( sf:24)
« Eklendi: Ağustos 29, 2008, 04:52:30 »

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mayıs 14, 2008, 16:36:53 »

devamını yap diycem tabii Kahkaha güzel bir hikayeydi Kahkaha ama serpentina öldü nası ya.. Şaşırmış ooo hortlatcan mı yoksa kızı olleeyyy Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
not:şuan xkop falan oluyorum geçici olarak servis dışıyım Kahkaha

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #17 : Mayıs 14, 2008, 16:46:09 »

altta anket ekle olmalı Kahkaha

biliyorum yorum okes gördüm de yapıyımmı yapmıyımmı o kanuda biraz şey oldum Kahkaha

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Mayıs 14, 2008, 17:05:32 »

yap yap Kahkaha

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #19 : Mayıs 14, 2008, 17:26:26 »

devamını yap diycem tabii Kahkaha güzel bir hikayeydi Kahkaha ama serpentina öldü nası ya.. Şaşırmış ooo hortlatcan mı yoksa kızı olleeyyy Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
not:şuan xkop falan oluyorum geçici olarak servis dışıyım Kahkaha

haha yok kız oo kadar değil ama olabilir diriltme taşı falan Kahkaha saçma olur öyle allahın izniyleee yenisini yazıcam editleyip bölümlerin Kahkaha yada silerim Kahkaha

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Mayıs 14, 2008, 18:03:04 »

ama öldürme lütfeeeeeeeeennn

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #21 : Mayıs 14, 2008, 19:46:09 »

ama öldürme lütfeeeeeeeeennn

eh her halde öldürmiyecem yaws yada o benim vicdanıma bağlı  Şeytani Şeytani Şeytani Şeytani Şeytani öldürmeme zaten ben kuzumu daha karakter resimleri koyucaktım benim ne hayallerim vardı tutmuştu gibi de sankiii neyse umarım beğenirsiniz çünkü bunuda tek yazıcak arkadaşım beni satıp gittiği için üzerinde çalışmalara başladım bile ama bu biraz zor oollucağa benziyor anket açıyımmı açmıyımmı bilemiyorum ama yoğun istek en önemlisi Kahkaha  Şeytani Şeytani Şeytani

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #22 : Mayıs 15, 2008, 16:53:19 »

yaaws barii doğum günüm şerefine yaaws puuff Üzgün

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #23 : Mayıs 17, 2008, 21:02:03 »

bölüm3: Remus&Dora

Sirius ve Lucy çıkmaya başladıkların da Remus gerçekten sevinmişti.Ama biliyordu ki o kimseyle çıkamazdı çünkü ona bakan kısıtlı sayıdaki kızlar da 1-2 güne kalmıyor onu terk ediyorlardı nedeni bariz di

Remus her seferinde çıktığı kızlara soğuk davranırdı hem onlara bağlanmak istemiyordu hem de onların ona bağlanmasını istemiyordu.Çünkü her seferinde çok karamsardı ‘ya evlenirlerse, ya çocukları olursa ,ya bir gün karısına ve çocuğuna zarar verirse!Hatta bazen düşünüyordu ya çocuğu da onun gibi olursa yani ya bir kurt adam olursa’ işte o zaman kendini asla affedemezdi…

Ama düşünüyordu da Dora’ya olan aşkını daha ne kadar saklıya bileceğini
bunu başaramıyordu her seferinde eline yüzüne bulaştırıyordu ‘Beceriksiz Remus’ diye geçirdi içinden…

Aslın da o da sürekli düşünüyordu Dora ile çıktığını! Ama işte korktuğu şey ona diğer kızlara yaptığı gibi yapamazdı çünkü onu gerçekten çok ama çok seviyordu hem de kimseyi sevmediği kadar! ‘Bunu ona yapamam bu ona zarar verebilir’ gene olumsuz bir şekilde.Etrafına bakındı Peter,Lucy,Sirius ve Anna ne kadar da güzel vakit geçiriyorlardı.Ama onu şaşırtan başka bir şey vardı!. James konuşmuyor,gülmüyor,yemek yemiyor resmen hayattan kopmuştu onun ne düşündüğünü hemen anladı Lily’i düşündüğü her halinden belliydi

“James sende benim düşündüğümü mü düşünüyorsun?” dedi her zamanki gibi ağır ve karamsar bir ses tonu vardı. James “İyide ben senin zihnini nasıl okuyayım zihinbendar mıyım ben?Ama bence farklı şeyle sen Dora ben ise daha da olumsuzum yani anlayacağın gibi Lily” dedi.Remus ona bakakalmıştı “Sen nereden biliyorsun Dora’yı” diye sordu büyük bir şaşkınlıkla “O kadar belli oluyor mu?” diye sordu meraklı bakışlar la? “Yok be belli olmuyor geçen gün içimizi kusmuştuk ya.Hatırladın mı?” dorar gözlerle ona baktı.Remus alnına bir şaplak atti “Haa şimdi hatırladım ölüyordum korkudan ya ödümü mü patlattıracaksın sen bana?” dedi ve büyük bir rahatlıkla içini çekti “Ya hepinizdeki öd de bu kadar dayanıksız mı ya anlamadım gitti şu işi.” dedi büyük bir kahkaha koyarak Sirius

Remus,Sirius’a baktı kolunu Lucy’nin omzuna atmıştı Anna ve Peter çok fena bir şekilde rahatsızlık duyuyorlardı “Ya senin işin gücün yok mu bizimle kafa buluyorsun Sirius sen bayağı değiştin fark ettin mi? Vallaha böyle devam edersen seni gruptan atarız haa!” dedi tehditkar bir şekilde.Sirius’un yüzü birden bembeyaz oldu “Şaka değil mi bu!?” diye sordu büyük bir korkuyla.Remus lafa daldı “Yo James son derecede ciddi abi sıktın artık bütün gün kahkaha atıyorsun” dedi ciddi yetini bozmayarak.Sirus un yüzü bir an yeşil sonra gene beyaz ve kıpkırmızı oldu “Yok yok şaka yapıyoruz Sirius sende amma sazanmışsın” dedi ve James haftalar  sonra ilk defa (iksir dersi sayılmazsa) bu kadar çok gülüyordu.Bu olaydan sonra Sirius en az 2 saat ikisini de kovoladı…

Akşam yemeğinde Remus ve James’te çok neşeliydiler ama James’ın neşesi sümsükus ile Lily’i el ele görünce bir anda sönü verdi “Ya abi takma bir zaman sonra doğru yolu bulacaktır sen bir çapulcusun bak bence bir kız bul dediğimiz gibi yap Lily seni seviyorsa kıskanır mahvolur kahrından çok üzülür anladın mı bu kadar üzülme kardeşim sen takıl kafana göre eğer sevmiyorsa da…Yapa bileceğimiz en ufak bir şey yok zorla güzel olmaz” dedi ve gülerek ekledi “Ne demiş Sirius’un annesi elindekilerin değerini kaybedince anlarsın.” James bu sözlerden çok etkilenmişti anlaşılan çünkü mest olmuş bir şekilde Lily’nin grubundan bir kıza baktı ve yanına doğru ilerledi!

“Ah merhaba Hannah bugün nasılsın?” diye sordu kız şaşırmış ama hoşuna gitmişti “İyiyim James seni sormalı son birkaç gündür biraz üzgündürn” dedi Lily biraz kızarmıştı ama James onu takmadı ilgilenmiyormuş gibi görünmeye çalıştı.Remus şaşırmıştı çünkü rolünde gayet başarılıydı “Şey diyecektim biraz özel” dedi kıza öyle bir baktı ki kız acayip bir şekilde kızardı.Ve masadan kalktı…

Onlar kalkınca masaya Dora geldi “Herkeslere selam evet nasılsınız millet” diye sordu o güzel alev alev gözlerle nedense birden gözleri Remus üzerine yoğunlaştı ona o güzel beyaz dişleri ile gülümsedi ve oturdu.Remus o sırada neler olduğunu kestiremiyordu çünkü aşk sarhoşuydu o sırada geln Hannah ile James’i bile sadece gördü ki o anda zaten şok oldu James elini Hannah’ın omzuna atmıştı Remus hemen gözlerini Lily’e çevirdi bu görüntü daha da şaşırtıcıydı ki Lily,James ve Hannah’a sinirle bakıyordu neredeyse 2 sini de öldürmeye niyetliymiş gibi

O sıra kolunu birisi çekiştiriyordu “Remus,Remus iyi misin Remus!” Remus birden sesin nereden geldiğine baktı kıpkırmızı saçları olan Dora’dan gene hayret eti ki daha demin simsiyahtı.Remus meraklı bir şekilde Dora’ya baktı “Dora bukelemum gibisin daha demin siyahtı isteğe göre mi değişiyor toksa ortama göre mi ?” dordu Remus  Dora’ya ama doranın saçları gittikçe daha çok kırmızılaşıyordu şimdi her tarafta dikkat çekiyor gibiydi “Ah o mu duygulara göre mesela mutlu olduğumda pembe oluyor sinirli olduğumda kırmızı utandığımda da kırmızı oluyor” dedi gene kızararak (tabi saç rengi de) Remus onu köşeye sıkıştırdığını hisseti bildiği halde sordu “Nedir seni utandıran” dedi Dora’nın saçları gene kıpkırmızı oldu Remus eğer biraz daha konuşursa Dora’nın saçlarının alev alacağından şüpheleniyordu “Bilmem şee.. şey neyse ben gidiyim ödev yapmam gerek” dedi Sirius pis pis sırıtarak “Sıkıştırma kuzenimi aa alırım bak boyunun ölçüsünü!Sanki bilmiyormuş gibi kızı- Remus sözünü kesti “Neyi bilmiyormuşum?” dedi Sirius tiz bir kahkaha attı

“Tabi ki de Dora’nın seni sevdiğini”

dedi bu Remus’un içine işledi demek Dora’da onu seviyormuş bu hoşuna gitmişti ama sonra bu duygudan kurtuldu çünkü onunla asla çıkamazdı!

bu bölüm de burada biter başta söylediğim gibi bunu anlık düşünceye göre yazdım beğendiğinizi veya lütfen beğenmediğiniz yönleri söyleyin çünkü yanlışlarımı düzeltmek istiyorum kendim kaşınıyorum ( ve upp uzun yorum istiyorum Kahkaha )
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 21:02:34 Gönderen: ginny hhr » Logged

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #24 : Mayıs 18, 2008, 23:45:32 »

yorum yok mu :s Ağlayan

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Mayıs 19, 2008, 10:04:21 »

aaaa yorum var yorum var olmaz mı Kahkaha Kahkaha
puhahaha... Kahkaha şu bizim remusta ammada pısırık mış bea Kahkaha

Remus her seferinde çıktığı kızlara soğuk davranırdı hem onlara bağlanmak istemiyordu hem de onların ona bağlanmasını istemiyordu.Çünkü her seferinde çok karamsardı ‘ya evlenirlerse, ya çocukları olursa ,ya bir gün karısına ve çocuğuna zarar verirse!Hatta bazen düşünüyordu ya çocuğu da onun gibi olursa yani ya bir kurt adam olursa’ işte o zaman kendini asla affedemezdi…

yerim ben onun bağlanmak istememesini Dil Çıkaran Kahkaha

Akşam yemeğinde Remus ve James’te çok neşeliydiler ama James’ın neşesi sümsükus ile Lily’i el ele görünce bir anda sönü verdi
hehehe Kahkaha lily-sümsüks aşkı Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Remus meraklı bir şekilde Dora’ya baktı “Dora bukelemum gibisin daha demin siyahtı isteğe göre mi değişiyor toksa ortama göre mi ?” dordu Remus  Dora’ya ama doranın saçları gittikçe daha çok kırmızılaşıyordu şimdi her tarafta dikkat çekiyor gibiydi “Ah o mu duygulara göre mesela mutlu olduğumda pembe oluyor sinirli olduğumda kırmızı utandığımda da kırmızı oluyor” dedi gene kızararak (tabi saç rengi de) Remus onu köşeye sıkıştırdığını hisseti bildiği halde sordu “Nedir seni utandıran” dedi Dora’nın saçları gene kıpkırmızı oldu Remus eğer biraz daha konuşursa Dora’nın saçlarının alev alacağından şüpheleniyordu “Bilmem şee.. şey neyse ben gidiyim ödev yapmam gerek” dedi Sirius pis pis sırıtarak “Sıkıştırma kuzenimi aa alırım bak boyunun ölçüsünü!Sanki bilmiyormuş gibi kızı- Remus sözünü kesti “Neyi bilmiyormuşum?” dedi Sirius tiz bir kahkaha attı

hadi millet eller havaya Kahkaha düğün şarkısı çalıyor zanırım Kahkaha

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #26 : Mayıs 19, 2008, 11:05:10 »

aaaa yorum var yorum var olmaz mı Kahkaha Kahkaha
puhahaha... Kahkaha şu bizim remusta ammada pısırık mış bea Kahkaha

yerim ben onun bağlanmak istememesini Dil Çıkaran Kahkaha

Akşam yemeğinde Remus ve James’te çok neşeliydiler ama James’ın neşesi sümsükus ile Lily’i el ele görünce bir anda sönü verdi
hehehe Kahkaha lily-sümsüks aşkı Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Remus meraklı bir şekilde Dora’ya baktı “Dora bukelemum gibisin daha demin siyahtı isteğe göre mi değişiyor toksa ortama göre mi ?” dordu Remus  Dora’ya ama doranın saçları gittikçe daha çok kırmızılaşıyordu şimdi her tarafta dikkat çekiyor gibiydi “Ah o mu duygulara göre mesela mutlu olduğumda pembe oluyor sinirli olduğumda kırmızı utandığımda da kırmızı oluyor” dedi gene kızararak (tabi saç rengi de) Remus onu köşeye sıkıştırdığını hisseti bildiği halde sordu “Nedir seni utandıran” dedi Dora’nın saçları gene kıpkırmızı oldu Remus eğer biraz daha konuşursa Dora’nın saçlarının alev alacağından şüpheleniyordu “Bilmem şee.. şey neyse ben gidiyim ödev yapmam gerek” dedi Sirius pis pis sırıtarak “Sıkıştırma kuzenimi aa alırım bak boyunun ölçüsünü!Sanki bilmiyormuş gibi kızı- Remus sözünü kesti “Neyi bilmiyormuşum?” dedi Sirius tiz bir kahkaha attı

hadi millet eller havaya Kahkaha düğün şarkısı çalıyor zanırım Kahkaha

haha sende olmasan bana kim yorum yapacak arkim Üzgün

srs blck3
moony,wormtail,padfoot & prongs are proud to present : the marauders map :)
Krema

***Asİl Ve PeK kÖkLü BlAcK aİlEsİ***

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Mayıs 19, 2008, 13:31:08 »

bence çok iyi gidiyo hikayen
ama olaylar biraz hızlı gelişiyo gibi geldi bana
hem siriusu hemen lucy ye bağlama bence çünkü biliyosun bütün kızlar ondan hoşlanıyo yani siriusun bi kızda takılıp kalacağını hiç düşünmemiştim ben
işte öyle.....
devamını merakla bekliyorum..

you were named for two headmasters of hogwarts.one of them was a slytherin and he was probably the bravest man i ever knew...
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #28 : Mayıs 19, 2008, 13:43:57 »

bence çok iyi gidiyo hikayen
ama olaylar biraz hızlı gelişiyo gibi geldi bana
hem siriusu hemen lucy ye bağlama bence çünkü biliyosun bütün kızlar ondan hoşlanıyo yani siriusun bi kızda takılıp kalacağını hiç düşünmemiştim ben
işte öyle.....
devamını merakla bekliyorum..

çok sağ ol yorumun için zaten bende fark ettim oo bölümün saçma olduğunu ama o biraz aceleye geldi zaten aaa benim aşkom Sirius'm aa kız çok demi hikayeyi gelişrirmeye çalışıyorum oo yüzden hep bölümler fln aksıya bilir çünkü buu aşkları bir bağladıktan sonra tıkanıklık olucak sonradan çapulculAara
heyecan olacak bilmem ama umarım iyi olur gene beğenirsin sağ ol tekrar yorumun için Kahkaha

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #29 : Mayıs 19, 2008, 20:45:20 »

daha başka yorum yok mu?? Üzgün

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 26   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: