Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 10:02:23  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Büyücü Dünyası : Kutsanmış Soy : 6. Bölüm Yayında  (Okunma Sayısı 1649 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #45 : Mayıs 03, 2008, 12:58:56 »

7. 8. ve 9.( bölüm yarısını )  yazdım ama ...pc ım bozuldugu ıcın bır sure atamıcam........

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Mezar başı yalnızlığında cesedimin,
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Dünyanın, tarihin önünde,
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Sözde barışı kollayanların elinde,
Bu günahsız canın,
Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.

Cuma ed-Dussari

Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Büyücü Dünyası : Kutsanmış Soy : 6. Bölüm Yayında
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 10:02:23 »

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #46 : Haziran 04, 2008, 20:11:41 »

wayyy be bu kadar okunmasını beklemıyordum hıkayenın Kahkaha

"Dumbledore asası elinde hazır bir şekilde bekledi; Johnny'nın yerden kalkması için. Çok büyük bir çaba harcayarak acı içinde yerden kalkan Johnny Dumbledore'un yüzüne korku içinde baktı. Orada gördüğü daha önce hayatı boyunca görmediği bir öfkenin, bir acının, bir ızdırabın izleriydi. Gözleri eğer böyle bir şey mümkün olsaydı, kendisini hemen orada binlerce parçaya ayırabilirdi. Dumbledore asasını öyle bir hızla salladı ki, Johnny'nın gördüğü sadece bulantıydı ve ardından gelen acı. Ve acı daha fazla acı."
            bari çok uzun zaman sonra yenı bölumden bır parça atayım dedım Kahkaha ÖSS'den sonra atacam yenı bölumler Kahkaha
   okuyan herkese teşekurler

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,

Cuma ed-Dussari

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Haziran 09, 2008, 15:17:02 »

Aaaa nasıl yani Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış  Bu Dumbledore mu Şaşırmış Yok artık Şaşırmış  Neyse merak içinde bıraktın bizi ama  ÖSS olduğu için ağzımızı açamıyoruz tabi Kahkaha Umarım çok güzel geçer Aww :Sen kendine güven gerisi gelir zaten. Aww Neyse biz de beklemeye devam tabi Kahkaha

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
albus armando potter
Süt
*

371863834 baskan_1402@msn.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #48 : Haziran 26, 2008, 17:18:26 »

"Dumbledore asası elinde hazır bir şekilde bekledi; Johnny'nın yerden kalkması için. Çok büyük bir çaba harcayarak acı içinde yerden kalkan Johnny Dumbledore'un yüzüne korku içinde baktı. Orada gördüğü daha önce hayatı boyunca görmediği bir öfkenin, bir acının, bir ızdırabın izleriydi. Gözleri eğer böyle bir şey mümkün olsaydı, kendisini hemen orada binlerce parçaya ayırabilirdi. Dumbledore asasını öyle bir hızla salladı ki, Johnny'nın gördüğü sadece bulantıydı ve ardından gelen acı. Ve acı daha fazla acı."
            bari çok uzun zaman sonra yenı bölumden bır parça atayım dedım Kahkaha ÖSS'den sonra atacam yenı bölumler Kahkaha
abi bende össden sonra tekrar başladımda abi senin ki biraz uzun sürdü bugün ayın 26sı sınav 15te idi buarada nasıl geçti sınavın
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #49 : Haziran 26, 2008, 18:53:49 »

abi bende össden sonra tekrar başladımda abi senin ki biraz uzun sürdü bugün ayın 26sı sınav 15te idi buarada nasıl geçti sınavın

Ya sorma önce çalışacagım dıe PC'yi yaptırmadım ( bozulmustu ) Sonra ÖSS sonuçlandıgında, yani bi Üniversiteye gittiğimde ( insallah ) yeni PC alırım dedım. Ama 2. bölümü kendı karalama defterıme yazdım.... 

Yani bi yerde tahmın edebılırsın, bu durumda cafeden nasıl atabılırım bılmıyorum......

Ama elimden geldıgınce en kısa zamanda atmaya çalısırım....

edit: Bölümler baya uzun ama ... böle hareketlı falan Kahkaha

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,

Cuma ed-Dussari

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Haziran 26, 2008, 18:57:27 »

Hımm, olsun sen yazmaya devam et de yine de Kahkaha Evde olmadan atmanın ne kadar zor olduğunu gayet iyi biliyorum, o yüzden bilgisayarına kavuşucunda yazarsın ama  yine de kendin devam et Aww

* Az merakta kalmadık ama neyse Dil Çıkaran

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
ayriz
Hikaye Perisi
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Temmuz 16, 2008, 17:29:10 »

Merhabalar, Loncanın sayın talihlisi 6 bölümü birden okumayı başardım.Gerçektende çok güzel bölümlerdi.Konun çok ilginç yani yeni bir çocuk ama bildiğimiz karekterler arasında ilk bölümde biraz karamsarlığa düştüğümü itiraf etmeliyim ama sonraki bölümlerede çapulcuların işin içine girmesiyle her şey bir anda dahada neşelendi diyebilirm gözümde.Özellikle  çapulcuların düello yaptıkarı bölümler çok güzeldi.Her ne kadar bir savaş alanı olsada onların kendine has espirilerini çok güzel yansıtmışsıın . Ve çapulcuların öğretmen olmaları çok güzel olmuş ama biraz Lliy'i dışalmış gördüm oda ders verebilirdi gibi birde bir şeyi merak ettim James ve Lilly'nin oğulları olarak Harry'i görecekmiyiz? ya da Wealeyleri falan e6.bölümdeki vedalaşma bölümüne çok güzel yazmışsın bu kadar kısa bir sürede bile birbirlerine ne kadar çok sevmişler.Yanlız okumamı baya bir zorlaştıran bir şeyide söylemeden geçemeyeceğim lütfen bölümlerini paragraflara ayır inan okurken çok zorlandım.Birde ufak tefek yazım yanlışları klavye hataları falan vardı.bunların dışında her şey güzeldi ellerine sağlık tebrikler:)

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
derhavril
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #52 : Temmuz 16, 2008, 19:35:51 »

Vay be Black harikaydı.  Gözlerini Deviren. Ne zamandır okumak istiyordum, bugüne kısmetmiş Hede Hödö, en sevdiğim bölüm 3 ile 4 oldu.Çapulcular filan Dil Çıkaran Düellolar ve James ve diğerlerinin(hatta arkasında Johnny i bırakarak) Sirius'umun yardımına koşması çok güzeldi. Dumbledore yine günü(,leri) kurtardı. Ama yeni bölüm için verdiğin kısım ilginç  Acayip Belki alıştırma içindir diyeceğim ama onun KSKS öğretmeni Sirius değil mi Acayip bence bu işin içinde bir iş var  Kahkaha genel olarak sırlıydı hikaye o açıklanamaz rüyalar filan  Gözlerini Deviren , ellerine sağlık Alkış  sen koydukça ben okuyacağım  Dil Çıkaran

Not: Bir de paragrafları ayırsan süper olacak  Göz Kırpan , okumakta zorlandım da biraz Terleyen
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2008, 19:36:34 Gönderen: derhavril » Logged

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #53 : Temmuz 16, 2008, 20:31:17 »

Merhabalar, Loncanın sayın talihlisi 6 bölümü birden okumayı başardım.Gerçektende çok güzel bölümlerdi.Konun çok ilginç yani yeni bir çocuk ama bildiğimiz karekterler arasında ilk bölümde biraz karamsarlığa düştüğümü itiraf etmeliyim ama sonraki bölümlerede çapulcuların işin içine girmesiyle her şey bir anda dahada neşelendi diyebilirm gözümde.Özellikle  çapulcuların düello yaptıkarı bölümler çok güzeldi.Her ne kadar bir savaş alanı olsada onların kendine has espirilerini çok güzel yansıtmışsıın . Ve çapulcuların öğretmen olmaları çok güzel olmuş ama biraz Lliy'i dışalmış gördüm oda ders verebilirdi gibi birde bir şeyi merak ettim James ve Lilly'nin oğulları olarak Harry'i görecekmiyiz? ya da Wealeyleri falan e6.bölümdeki vedalaşma bölümüne çok güzel yazmışsın bu kadar kısa bir sürede bile birbirlerine ne kadar çok sevmişler.Yanlız okumamı baya bir zorlaştıran bir şeyide söylemeden geçemeyeceğim lütfen bölümlerini paragraflara ayır inan okurken çok zorlandım.Birde ufak tefek yazım yanlışları klavye hataları falan vardı.bunların dışında her şey güzeldi ellerine sağlık tebrikler:)

okudugun ve yorum yaptıgın ıcın tesekur ederım... Gülümseyen Lily'inın pek görunmedıgını bılıyorum ama onu dier bölumlere saklıyorum süpriz... ilerki bölümlerde süprizim severus ve lily olabılır kım bilir Kahkaha Harry ve diğerlerini katıp, katmama konusunda kararsızım. En azından şimdilik aklımda yoklar ama belkı ilerki bölümlerde olabılırler kım bılır Gülümseyen

paragraf konusunda haklısın bır daha kı sefere düzeltecegım...

tekrar teşekür ederım Gülümseyen

Vay be Black harikaydı.  Gözlerini Deviren. Ne zamandır okumak istiyordum, bugüne kısmetmiş Hede Hödö, en sevdiğim bölüm 3 ile 4 oldu.Çapulcular filan Dil Çıkaran Düellolar ve James ve diğerlerinin(hatta arkasında Johnny i bırakarak) Sirius'umun yardımına koşması çok güzeldi. Dumbledore yine günü(,leri) kurtardı. Ama yeni bölüm için verdiğin kısım ilginç  Acayip Belki alıştırma içindir diyeceğim ama onun KSKS öğretmeni Sirius değil mi Acayip bence bu işin içinde bir iş var  Kahkaha genel olarak sırlıydı hikaye o açıklanamaz rüyalar filan  Gözlerini Deviren , ellerine sağlık Alkış  sen koydukça ben okuyacağım  Dil Çıkaran

Not: Bir de paragrafları ayırsan süper olacak  Göz Kırpan , okumakta zorlandım da biraz Terleyen

Yenı bölum ıcın verdıgm kısım özel bi kısım onu unutmamanızı tavsıye ederım Kahkaha
rüyalar çok önelı ayrıntı Kahkaha

Okudugun ve yorum yaptıgın ıcın tesekurler...

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,

Cuma ed-Dussari

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: