Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 06:33:47  

Sayfa: 1 ... 46 47 48 [49] 50 51 52 ... 77   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BPM #32 Harry ile Tanışın ~ Hey, sonunda Fraktal'ın Yaşadığından Emin Olduk!  (Okunma Sayısı 34754 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #720 : Mart 08, 2008, 00:22:10 »

Sezın tu , Çeptır tu Dil Çıkaran Dumur oldum Acayip Soy ? Ağaç ? Hermione ? Amaan Acayip Tam entrika XD XD Ellerine , emeğine sağlık valla müthiş olmuş Alkış Alkış Ben yine periyodik işlemime başlıyorum Dil Çıkaran ;

-İstifa mı etmişti?
-Senin gazetecilik iznini iptal ederim mankafalı şey. Cak cak cak, sus bi dakika yahu.

İşte burada çileden çıkmış Fraktal ekranlarda görünür Dil Çıkaran Puslu , esrarengiz bi sahne Dil Çıkaran

Zaten annem birkaç yıl sonra öldü, ben de reddedildim. Ama bir Muggle’ la evlenmediğim için benimle bu kadar uğraşmadı. Ama fırsat bulamadım. Aslında biliyor musun bir sinema oyuncusu vardı, cidden uğraştım falan ama, neyse.

Seni çapkun Siryuus Dil Çıkaran

-Evet, zor. Bunu hazmetmek.
-Anaam benim bi fikrüm var.
-Ne gibi bi fikir Harry?
-Bende de olduydu. Aktivya yiyisin geçi.
-Ne geçiyor?
-Hazımsızluk. Sen hazmetmek zor dedün ya.

Auahuhauhuhuua Sırıtan Sırıtan Ne salak bu Herü yaa Kahkaha Kahkaha

-Nasıl öldün?
-Ah, ömrümün en zevkli anıydı. Bu tuvalette öldüm.
-Kabız mıydın?
-Terbiyesiz. Tabi ki değildim. Tuvalete Olive Hornby gözlüklerimle dalga geçtiği için gelmiştim.

Süper ya XD XD ..

-Ah evet. Onu görebiliyorum. Ama uzakta, bir sis içinde
- Güzel, şimdi o sisi dağıtalım. Annenle ilgili bir anı düşün.
-Evet, düşünüyorum, ama sis yoğunlaştı.
-Ne düşündün?
-Öldüğü günü.
-Hayır, mutlu bir gün düşün.
-Işık geliyor, bana yaklaşıyor.
-Güzel.

/Filch elinde fenerle içeri girer./

Filch son noktayı koydu Dil Çıkaran Dil Çıkaran Olay budur Dil Çıkaran

Çeptır trii'yi bekliyoruz XD Alkış Dil Çıkaran Ellerine , emeğine sağlık tekrar Alkış Alkış
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: BPM #32 Harry ile Tanışın ~ Hey, sonunda Fraktal'ın Yaşadığından Emin Olduk!
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 06:33:47 »

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #721 : Mart 08, 2008, 12:21:43 »

İnşallah sezın van tavsınd çeptir fiftiin' leri de görürsünüz efenim Dil Çıkaran Beğendiğinize sevindim Gülümseyen Bu arada Amore Sirius' a aşık değil, ablası onun

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
DeLyMeRvE
İsmail YK Karşıtı
Köpüklü Kapuçino

BPM!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #722 : Mart 08, 2008, 13:33:54 »

Ehuehuehuhehe süpper ya bu hikaye... Ellerine sağlık geberiyorum gülmekten okurken...

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #723 : Mart 08, 2008, 16:35:47 »

yavv yine alalacele birşeyler çiziktiriveriyorum ama müthiş yapmışsın yeni sezon     a umarız böyle devam eder !

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #724 : Mart 08, 2008, 23:18:06 »

Sağolun efem Dil Çıkaran İkinci sezon daha bomba olacak inşallah.

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #725 : Mart 09, 2008, 00:01:23 »

Gençler ve daima genç kalanlar !!! (Bak Başat , dalga geçme sloganımlann Dil Çıkaran Hem sanırım sevmedin , o zaman koyuciim XD İiihahahaha XD Dermişim Dil Çıkaran) Bay Fraktal'la bir röportaj daha yapmayı başardım Alkış Alkış . Gazetecilik kariyerimin en önemli 2.olayı bu (Ki 2 olayım var zaten XD) Sizleri daha fazla meraklandırmadan röportajı sizlerle paylaşıyorum ;

Bay Fraktal , önceki röportajımızın üzerinden bakıyorum da epey bir zaman geçmiş ... Bu süre içerisinde ölümler , dizimize yeni katılanlar ve bir çok yeni gelişme yaşandı. Öncelikle 1.sezon finali'nde Hermione'nin yerine Draco'nun ölmesi izleyicide şaşkınlık yarattı. Açıkçası ben çok şaşırdım.

Fr: Efem zaten amaç şaşırtmak değil mi? Yani siz şaşırmazsanız, her şeyi tahmin ederseniz esprisi nerede bunun? Aslında komedi dizilerinde birileri ölmez pek. Bu açıdan biraz değişik oldu bizimkisi. Senaryonun orasını 5 ya da 6 kere değiştirdim. Yani Draco' nun öleceği kesindi; ama nasıl öleceği konusunda kararsızdım doğrusu.

1-Draco hayalet olarak daha ne kadar dizide bulunacak ?
Melinda ve Luna varken herhalde uzun olmaz  Efendim bizim dizimizdeki Melinda biraz, ehm Hayalet Avcısı olduğu için biraz, eninde sonunda Draco' yu da göndermeye çalışacaktır. Aslında neden burada olduğunu 23. bölümde öğreneceksiniz.

2 - Dumbledore'un diziye tekrar girme olasılığı var mı ?

Dumbledore zaten girip çıkıyor, arada bir görünüyor. Ama temelli dönmesi söz konusuysa, bu ince bir konu doğrusu.

3 - Herü'nün aşk hayatı ne olacak ?

Herü' nün bir aşk hayatı mı var? O çocuğu birine aşık etmek hiç kolay değil, hiç yapmadım zaten. Ama belki bir gün, gerçek bir aşkı olur, kimbilir?

4 - Melinda Gordon ve Luna , amaçlarına ulaşabilecekler mi ? Filch'e ne yapacaklar ?

Luna' nın çok masum bir amacı var, şimdilik. Melinda' nın bunları yapma sebebiyse, yukarıda dediğim gibi, çok başka. Bunu yakında öğreneceksiniz. Kaybolan hayaletler Filch' in bile dikkatini çeker herhalde.

5 - Hermione , gerçek annesini bulabilecek mi ?

Herhalde direk cevap verdiğim ilk soru bu oldu. Evet bulacak. Amore Black ilerleyen bölümlerde çok önemli bir role sahip olacak. O diğer Black'lere hiç benzemeyen biri. Evet, Slytherin' e girmiş; ancak ailesinin zoruyla ve burada hiç mutlu olmamış.

6 - Cissy bebeğin zamanını görecek miyiz? Yani zamanı ilerletmeyi düşünüyor musunuz?

Evet, Cissy büyüyecek. Ancak bunu bu sezon yapmayı düşünmüyorum.

7 - Diziye başka karakter sokmayı düşünüyor musunuz?

Evet. Bu konuda size biraz ipucu verdiğimi sanıyorum. Verdiğim soy ağacını incelerseniz, oradaki karakterlerin büyük kısmını kullandığımı göreceksiniz. Kullanmadıklarımı da kullanacağım. Mesela dizide hiç görmediğimiz Andromeda, Ted Tonks, Dora ve Teddy gibi karakterler niye var soy ağacında? Özellikle Teddy, ne işe yarayabilir ki?
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #726 : Mart 09, 2008, 10:28:26 »

Efem inşallah beğenirsiniz röportajı Dil Çıkaran Bozuk msn ile anca bu kadar oluyor. Dil Çıkaran

Marissa
Merry Gentry
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #727 : Mart 09, 2008, 10:28:48 »

bir soruda benden efenim

BPM de Marissa Sev'ciğine kavuşacak mı yoksa Selena'nın saçları Marissa'nın elinde kalacak mı?
« Son Düzenleme: Mart 09, 2008, 10:33:17 Gönderen: Marissa » Logged

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #728 : Mart 09, 2008, 10:30:52 »

Zaten sen Selena' nın saçını başını yolarsan Sev de sana kalmaz mı Dil Çıkaran İNşallah Marissa' ya kalır, Selena' ya tercih ederim Kahkaha

eessrraa
~kontes~
Demleme Çay

%20 normal insan :P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #729 : Mart 09, 2008, 10:39:00 »

röportaj süper olmuş Alkış Alkış Alkış
yeni bölümler hakkında ipuçları varbunu sevdim hatta amore hakkında direkt gerçek var holley Hede Hödö
dilşat röportaj için çoookkkk teşekkürler Sırıtan
yeni röportajlar ve yeni yeni bölümleri görmek dileğiyle esen kalın efem Hede Hödö

yokum,yoksun,yok Dil Çıkaran
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #730 : Mart 09, 2008, 11:46:48 »

BPM' nin 731. mesajını atarken ... Dil Çıkaran İnşallah daha nice röportaj ve bölümler dileğinize katılıyorum efem Kahkaha

BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #731 : Mart 09, 2008, 12:15:40 »

işte harika bi röportaj daha sayın JameSirius'a teşekkür ederiz.Tabii ki yönetmenimiz Mister Fraktal'a da...Daha nice röportajlara...

Gossip Girl Âşık
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #732 : Mart 09, 2008, 12:20:20 »

Bölüm Öncesi Açıklama

Bölüm Neden Erken Eklendi? Cuma akşamı olan pek tatsız olayı unutmak, orada BPM yi savunan herkesin yüzüne bir gülümseme oturtmak ve BPM nin iki günde bin küsür kere tıklanmasını kutlamak Kahkaha

Bir Potter Masalı ~ XXIII. Bölüm  ~  Anne Ben Salak Oldum

Almanya Balkanlar’ dan Destek Bekliyor

Almanya Sihir Bakanı Oscar Fuchs, İttifak’ların malum toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada balkan ülkelerinden de destek beklediğini belirtti. Balkan’ lardaki ülkelerin Muggle’ ların baskın olduğu bir dünyaya karşı koyacak kadar cesur olduğunu da bildiren Fuchs yardım talebini ilgili ülke bakanlarına ilettiğini söyledi. Balkanlar üzerinde yoğun bir baskı kuran Türkiye henüz cevap vermediyse de Balkan ülkelerinden bir kısmını kendi yanında savaşa sokacağı düşünülüyor.

Büyücülerin savaşa girmesi için Muggle Başbakanı’ nın da izni gerek ve doğrusu Yunanistan Başbakanı’ nın böyle bir izin vermesi beklenmiyor. En azından Türkiye’ nin yanında. Ancak geri kalan ülkelerin büyük bir bölümü söz konusu olduğunda bu izin pek de zor görünmüyor. Bu yüzden büyüplomatlar Almanya’ ya pek şans vermiyor. Hatta bunu büyük bir hata diye değerlendirenler bile var zira Balkan’ lar söz konusu bile değilken ve oradaki ülkelerin çoğu Türkiye’ ye sempati gösterirken gündeme getirmek pek de iyi bir taktik olmasa gerek.

İşin komik tarafı, kimse Almanya’ nın bu işe gerçekten neden karıştığını bilmiyor. Türkiye’ yi savaşta yenmesi için İstanbul’ u alması gerek, ama Almanya’ daki büyücülerin, Türk Büyücüleri geçtim, içkili Muggle’ ları ezecek kadar bile gücü yok. Bir kere Türkiye’ de patentli asa kırıcı büyü var, eğer Bakanlık için çalışan asa yapımcısı tarafından onanmazsa dışarıda yapılmış bir asa Türkiye içinde çalışmaz. Tabi bu büyünün ilginç yanı Türkiye lehine çalışan asaların onaya ihtiyaç duymaması. Rufus Scrimgeur’ un asası onaylı değil mesela. Neyse, birinci sınıf öğrencileri bile karşısındakini silahsızlandırıp elindeki çalışmayan asayı alabilecek donanıma sahipken işleri zor görünüyor.

Bence asıl endişelenmemiz gereken konu 1998 Quidditch Dünya Kupası. İngiltere, İskoçya ve Galler henüz hiçbir ön eleme maçını kazanamadı. Kaderin tuhaf bir cilvesi midir bilemem bu yıl Türkî cumhuriyetler pek bir başarılı. Azerbeycan Mısır’ ı sahaya gömdü, Kazakistan Peru’ yu, Kırgizistan ise Romanya’ yı sildi. Türkiye ise en iyileri gibi görünüyor. Bence final maçına çıkacak takım Türkiye olacaktır. Karşısında ise, muhtemelen, Çin olacak. Fatih Terim güçlü bir takım kurdu. (Kendisi aynı zamanda Muggle’ ların futbol dedikleri sporun milli takımının antrenörlüğünü yapıyor.) Hele kovalayıcılar mükemmel. Quidditch demişken, Chudley’ in Gülleleri bu sene hiç fena değil. Acaba bu sene sonunculuktan kurtulabilirler mi?

Not: Sevgili editörüm maaşıma biraz daha Galleon eklese de ben de daha coşkulu yazsam, fena mı olur?

Albemus Fleetterville, Gelecek Postası Yazarı

-Hörmayni
-Strattemendo
-Hörm-
-Memorious freshamentum! Olmuyor. Ne denediysem olmuyor.
-Hermione bizim akla gelebilecek her tür şeyi denemediğimizi düşünüyor olamazsın değil mi? Bunları defalarca denedik.
-Yav benim bi fikrüm var ama gızmayın.
-Harry şu anda saçmalamanın sırası değil, hem de hiç. Anlıyor musun?
-Ama saçma deel ki. SBD’ lere hazırlanırken gırifin pençesiynen ilgilü bişiler demiştin hatırlıyosun mu? Hafıza Bileyici İksirler … Belkim gırifin pençesü tozu işe yarar.
-Griffin Pençesi Tozu! Tabi ya. Neden daha önce aklıma gelmedi bu?
-Ben dimeğe çalıştum emme dinemedün.
-Harry sen bir dahisin. Ama nereden bulacağız tozu?
-Ben yanumda getüdüm. Ama sen benü dinemedin ki.
-Sen bir dahisin Harry. Seni seviyorum. Şimdi ver şişeyi bana.
-Şişe mi? Şişeynen getümedüm ki. Cebime goydum. Ayy- batmış cebim. Neyse al.

/Mione Harry’ nin avcundan tozu alır ve yerde baygın yatan kadının ağzından içeri boşaltır. Kadının bir an titrer ve sonra yeniden hareketsizleşir. Herkes birbirine bakar, Mione asasını kadına doğrultur./

-Çözül!

-Annem ne zaman gelecek?
-Luna bir saniye beni-
-Sana annem ne zaman gelecek dedim. Bana cevap ver! Beni kandırdın öyle değil mi?
-Annenin ne zaman geleceğini, hatta gelip gelmeyeceğini, bilmiyorum.
-Beni neden kandırdın?
-Kandırmadım. Bana söyleneni yaptım sadece.
-Söylenen derken?
-Annen bana bunları yapmamı söyledi.
-Nasıl yani ya? Kandırıyor musun sen beni? Ben seni yumruğumla döverim.
-Başka nerenle döveceksin zaten aptal kız. Salem adına, her neyse, bundan yedi sene önce annen benim yanıma, Amerika’ ya geldi. Bana yaptığı çalışmalardan bahsetti, ölümün ötesiyle ilgili çalışmalarından. Ve kendini öldüreceğini söyledi; ölümün ötesini görebilmek için kendini öldürecekti. Ama bana dedi ki, sadece yedi yıl boyunca ölü kalacakmış, bana anlattığı yöntemle onu döndürecekmişim. Neden yedi yıl dedim, Yedi en güçlü sihirsel sayı değil mi dedi. Neyse en iyisi sen kendin gör. Dumbledore düşünselini okula bırakmıştı değil mi? Hadi oraya gidelim.

/Müdire’ nin odası. Melinda ve Luna dikkatlice Düşünseli’ ni çıkarttı. Melinda asasıyla kafasından çıkarttığı gümüşi – ipliksi anı demetlerini düşünselinin içine bıraktı. Luna’ yla ikisi de anıların ardından Düşünseli’nin içine gömüldüler. Hızla düştüler ve bambaşka bir yerde belirdiler. Daha genç bir Melinda Luna’ ya çok benzeyen ve Luna’ nın annesi olduğu anlaşılan bir cadıyla konuşuyordu. Cadı Luna’ nın o nefes kesici zarafetine sahipti; ancak Luna kadar berduş görünmüyordu. Ne kulağında sallanan turplar vardı, ne de saçına cızkıpırlardan oluşmuş bir taç takmıştı./

-Ve yedi yıl sonra, kızımın on altıncı yaş gününden sonra Hogwarts’ a geleceksin. Ama ona hemen gözükme. Bir arkadaşı ölecek, onun cenazesinden sonra ailesiyle buluş. Sonra dediklerimi yap. Her şey böyle gelişecek.

-Anne! Beni hatırlıyor musun?
-Yeter kızım. Sen böyle budala değildin, daha kaç kere soracaksın? Neden böyle oldun, oysa sanki Horace baş etmişçesine engin bir zeka pırıltısı vardı sende.
-Eh, Hogwarts’ ta Harry’ le takılıyorum, anlıyorsun ya. Bu da baya bir sorun teşkil ediyor çoğu kez.
-Yav niye yalan konuşiisin? Ejderha pençesi tozunu düşünen ben değül miydüm?
-Evet ama-
-Kızım sen bu denli gerzek değildin, eminim. Bir unutturma büyüsünü Memorious ile kırmaya kalkmış olamazsın değil mi?
-Tam da öyle yaptı-
-Anne, biliyor musun seninle büyü konuşmak ilginç. Bir saat öncesine dek kendini bir Muggle beni de Oxford’ a gidiyor sanıyordun.
-Benim salak kızım, Oxford üniversite. Seni 11 yaşında oraya almazlar. Dumbledore bazen dikkatsiz oluyor doğrusu. Şükür ki gerçek bir Muggle değildim.
-Ama bunu bilmiyordun ki-
-Kızım Selena bile senin kadar salak değildir, buna eminim.

/Fiyuu ses efekti/

-Ay biri beni mi çağırdı?
-Senin bir kere adın söylenince geldiğini bilmiyordum. Se-Le-Na demek gerekmiyor muydu?
-Üç kere dedin.
-Bir kere.
-Üç. Bu kıza üç kere salak dedin.
-Pardon. Adının salak olabileceğini hesaba katmadım.
-Önemli değil. (Fiyuu efektiyle kaybolur.)
-Ah aklıma bir fikir geldi. Harry, Hermione ve şu kırmızı kafa, adın Weasley’ dir kesin, el ele tutuşun. Ben ve Sirius da yanınız sıra cisimleneceğiz.
-Nereye cisimleniyoruz?
-Ütopya’ ya. Selena yöntemiyle. Üç iki bir.

-Ya
-Ütopya, Ütopya.
/Ve kaybolurlar. (Boşuna aşağıları okumaya zahmet etmeyebilirsiniz. Ne olduğunu ancak haftaya görürsünüz Dil Çıkaran )/

/Hogwarts’ ta Cadılar Kulübü’ nün Çok Ciddi ve Çok Gizli Toplantısı/

-Cho, biraz daha böbrekli börek istemediğinden emin misin?
-Evet şekerim, çok doydum. Ama her şey enfes olmuş, bir ara unutmayayım da şu Çubuk Çorbası’ nın tarifini alayım senden.
-Tabi, tabi ne zaman istersen.
-Ginny, ben biraz daha Süspüs Salata alabilir miyim? Çok beğendim tadını. Eğer zahmet olmayacaksa bir bardak da Solungaç Suyu.
-Ah ne demek Pansy’ ciğim. Hemen getiriyorum. Lavender bir sorun mu var?
-Ah hayır, aslında şu dantelleri hangi büyüyle yaptığını merak ediyorduk, değil mi Parvati?
-Bak canım, bütün gücünle istediğin şekle yoğunlaşıyorsun, asasını iki ters bir düz sallıyorsun ve Harocheus diyorsun.
-Oh, bunu akıl edememiş olmam büyük aptallık.
-Yahu onu bunu bırakın da, Hufflepuff’ taki Daisy Rubbett kiminle çıkıyormuş biliyor musunuz?
-Yo, kimle.
-Ravenclaw son sınıfta bir çocuk var ya, uzun boylu, Mark Grobbstein onunla.
-Yok canım, o angut o çocukla mı? İnanmam.
-Eh doğru, Daisy tam bir mankafa. Ama aşk iksiri yapacak kadar yetenekli. Evet, belki Amortentia değil; ama … Aslına bakarsanız İksir Zindanı’ndan koca bir kazan yok olmuştu. Daisy’ e koca bir sene yeter, Mark da seneye mezun oluyor zaten. Hem kim bilir, belki de bu süreçte gerçekten aşık olur ona.
-Ya aklıma gelmişken, diziyi bıraksam mı sizce?
-Aaa, ne oldu ki hayatım. İnsanlar Ginny’ i seviyor.
-Eh, doğru; ama ..  Fraktal’ a çok kızdım yahu. Bu diziyi seyredenlerden biri, ki dediğine göre sıkı bir takipçisiymiş, adımı çalmış. Ginnys mi ne? Başka bişi mi bulamamış? Neyse Yarasa Umacı Büyüsü yapacaktım, durdurdu beni. Ona neyse…

-Minevra bu okulda öğretmen olmak istiyorum.
-Letitia önce bana nasıl canlı olduğunu açıkla
-Ölmedim ki, araştırmalarım için yurt dışındaydım. Öldüğüm söylentisini yaydım.
-Pekala. Biçim Değiştirme’ yi istiyorsun öyle mi?
-Evet çok güzel olur. Kaç bölümdür biçim değiştirme öğretmeni yok.
-Bölüm derken?
-Boşver. Ben de Metamorfoz’ um biliyorsun değil mi? Ama ne yazık ki Luna’ ma geçmedi bu özellik.
-Yedi yıl sana öğretmenlik yaptım değil mi? Elbette biliyorum.
-O zaman yarın derslere başlıyorum.
-E ücret? Onu konuşmadık.
-Aylık 220 Galleon’ dan bir knut aşağı olmaz.
-Peki, sen bilirsin.
-Pazarlık yok mu yani? O kadar pazarlık payı cebime kaldı iyi mi?

XXIII. Bölüm’ ün sonu.
Yazan Yöneten: Fraktal

BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #733 : Mart 09, 2008, 12:30:08 »

ilk defa ilk yorum yazma şerefine erişiyorum.bölüm çok güzeldi,aslında erken koymana sevindim.cuma okumam imkansızdı sınavlar falan var...neyse daha nice nice yeni bölümlere inşallah.bu arada ginnys ünlü oldun kız...

Gossip Girl Âşık
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #734 : Mart 09, 2008, 12:31:47 »

Chat sayfasında da dedim zaten. Hepinizi ünlü yapcam Dil Çıkaran Ginnys ile başladım, rastladıkça chat sayfasında izin alıyorum, hepinizi böyle ufaktan ufaktan koyucam Kahkaha Beğendiğine sevindim

Sayfa: 1 ... 46 47 48 [49] 50 51 52 ... 77   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: