|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #120 : Ağustos 18, 2008, 23:36:22 » |
|
süperdi yeminle döktürmüşsün gene... devamını 4 gözle bekliorm... not:camellia imzana bittim...  saol canım  eed bekliyoruz hemen hemen (lan 3. bölümden 100 küsür yorum var değerimizi bil  )
|
|
|
|
|
|
Susan: Durun tahmin edeyim; antikalara bakmaya mı geldiniz? Dean: Nerden bildiniz?!? Susan: Öyle bi' tipiniz var. Peki, yatak bir büyük boy mu olsun? Sam: Ne? Hayır. Biz.. 2 tek yatak olsun. Biz kardeşiz. Susan: Öyle mi? Çok üzgünüm. Dean: "Öyle bi' tipiniz var." derken neyi kastettiniz?!!? S U P E R N A T U R A L
|
|
|
|
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #122 : Ağustos 27, 2008, 02:17:51 » |
|
Evet ya böyle uzun aralıklı olunca bölümler unutuluyo mesela simdi hatırlamam için bir daha okumam lazım  yeni bölüm yok mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #123 : Ağustos 27, 2008, 02:39:08 » |
|
Evet ya böyle uzun aralıklı olunca bölümler unutuluyo mesela simdi hatırlamam için bir daha okumam lazım  yeni bölüm yok mu? seninkinin yeni bölümü yokmu
|
|
|
|
|
|
Susan: Durun tahmin edeyim; antikalara bakmaya mı geldiniz? Dean: Nerden bildiniz?!? Susan: Öyle bi' tipiniz var. Peki, yatak bir büyük boy mu olsun? Sam: Ne? Hayır. Biz.. 2 tek yatak olsun. Biz kardeşiz. Susan: Öyle mi? Çok üzgünüm. Dean: "Öyle bi' tipiniz var." derken neyi kastettiniz?!!? S U P E R N A T U R A L
|
|
|
odessa
Süt
"Kalbinin bedenimde durduğunu hissedebiliyorum, se
|
 |
« Yanıtla #124 : Eylül 27, 2008, 18:35:32 » |
|
lily sinirinden çatlıyo beeeeeEEE hahaha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #125 : Eylül 27, 2008, 18:45:22 » |
|
aay yeni bölüm yazsana yavv lüüütfen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selinilk
|
 |
« Yanıtla #126 : Kasım 07, 2008, 12:57:54 » |
|
güzel olmuş ellerine sağlık artık lily'nin ürünme zamanı gelmişti zaten şimdi anlasın bakalım sürekli peşinden koşturmak nasıl bişeymiş:))9 yeni bölüm hne zaman gelecek:)?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« Yanıtla #127 : Kasım 17, 2008, 21:25:40 » |
|
Oh bee! Sonunda bi zamanını bulup yeni bölümü yazabildim  .Tabi şu anda saat 21.40 olduğu için yarısını bile değil çeyreğini yayınlayabiliyorum  .Çok ara verdik artık hızlanalım  .Ama sanırım hikayeyi hatırlamak için ilk baştan okumanız gerekebilr  . NOT:Büyük ihtimalle karakter resimlerini değiştireceğim .Çünkü haylimdeki gibi olmadı lily,jenny ve nancy...  Bi gözünüz yeni eklenecek olan resimlerde olsun  .Hadi iyi okumalr size  .Gerçi benim okumam 2 dakka bile sürmedi ama 4.BÖLÜM:DAVET
Noel Balosu'ndan bu yana yaklaşık 3-4 hafta geçmişti.Artık karlar iyice erimiş,yerine çok hafif bir ilkbahar havası gelmiş gibiydi. "Ahh...Tam bir aşk havası." dedi Sirius içini çekerek. "Yaa,ne demezsin.Daha şubatın ortasındayız ve hava o kadar da güzel değil." dedi James gözlerini devirerek. "Aşk dedinizde,Christine nasıl James?" diye sordu Remus ona hafif bir merakla bakarak. "İyi." dedi James sadece.Ona baktıklarını görünce devam etti. "Yani o çok mutlu.Artık bütün okul benim Christine ile çıktığımı biliyor değil mi?Ama ne tuhaf ki kimse bundan söz etmiyor." "Eee...Söz edince herkese uğrusuzluk büyüsü yapacağına inanıyorlardır.Aynı eskisi gibi yani." dedi Sirius.Hala bahçede dolaşıyorlardı.Yorulunca bir ağacın altına geçip oturdular. "Nasıl yani?Ben niye böyle birşeye kızayım ki?" dedi James biraz mutsuz bir sesle. "1'den 6. sınıfa kadar korkunç bir öğrenci modeli oluşturduğun için." dedi Sirius istemeden sırıtarak. "Ne! Saçmalama,ben o kadar korkunç biri miyim sanki?" dedi James.Hafiften gücenmeye başladığını hissediyordu. "Ara sıra kendini kaybediyorsun diyelim." dedi Sirius.Artık Remus'la gülmelerini saklamıyorlar yada saklayamıyorlardı. "Şimdi görürsün sen." dedi James ve yere eğilip son kalan karlardan küçük bir kartopu yaptı.Vakit kaybetmeden Sirius'a fırlattı. "Hey!" diye bağırdı Sirius ve Remus'la birlikte James'e kartopu fırlatıp ona saldırmaya başladılar.James 2'ye 1 olduğunu anlayınca saldırmaktan vazgeçip kaçmaya başladı.Neredeyse yarım saat boyunca James önde,Sirius ve Remus onun hemen arkasında koşup durdular. Ama yerdeki tüm karları erittiklerini anlayınca koşuşturmaktan vazgeçip Ortak Salon'a çıktılar. * * * * * * * *
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2008, 21:26:21 Gönderen: Narnia Kraliçesi »
|
|
|
|
|
|
_monalisa_
|
 |
« Yanıtla #128 : Kasım 17, 2008, 21:30:52 » |
|
oo yeni bölümün bi kısmı gelmiş çok güzel sirius adamımsın lütfen devamıı geç kalmasınn
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2008, 21:36:47 Gönderen: _monalisa_ »
|
|
 Bir adamın nasıl biri olduğunu anlamak istiyorsan kendisiyle eşit olanlara değil astlarına nasıl muamele ettiğine bak Sirius Black
|
|
|
|
|
|
_monalisa_
|
 |
« Yanıtla #130 : Kasım 17, 2008, 21:39:48 » |
|
tmm düzelttim 
|
|
|
|
|
|
 Bir adamın nasıl biri olduğunu anlamak istiyorsan kendisiyle eşit olanlara değil astlarına nasıl muamele ettiğine bak Sirius Black
|
|
|
|
|
|
|
|
|
96damla
Süt
|
 |
« Yanıtla #134 : Kasım 26, 2008, 22:57:01 » |
|
vayyyy bölüm güzel olmuş yeni bölümü sabırsıslıkla bekliyorum. karakter resimlerini merak ettim. Gerçekten, acaba hangi ünlüyü koycan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|