Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 29, 2008, 06:38:51  

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Seçimle Yeni Bir Dünya |Yeni Bir Önemli haber!!  (Okunma Sayısı 2309 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayriz
Hikaye Perisi
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : Temmuz 14, 2008, 10:36:13 »

Bir gün rötarlada olsa hikayenin tamamını okumayı bitirdim.Genel olarak şirin bir hikaye olduğunu söyleyebilirm.Okurken sıkılmadım yani  Dil Çıkaran ki bu bence büyük bir başarıdır.Zaten diğer yorumunda da söylemiştim şlirin bir çapulcu hikayesi diye kısmen geri alıyorum birazcık karanlıkta olmuş özellikle voldili kısımları iyi yazmışsın ki bu bence yazması en zor olan karakterdir.Ama altından başarıyla kalkabilmişsin bu arada ben okumaya başlamadan önce hikayeni bitime kararı almış sonrada vazgeçmişsin bence yerinde bir karar olmuş hem bu kadar okuyanın varken hem de sen kendi kendine bu yanlışlarının farkına varabilmen gerçekten çok güzel ama sen bu yanlışlarının farkına varabildiğin gibi onları düzeltebilirsinde  bundan sonrası için kendine bir kurgu yaparsan her şey daha düzenli olur ve yazmasıda daha kolay ellerine sağlık tebrikler:)

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Seçimle Yeni Bir Dünya |Yeni Bir Önemli haber!!
« Eklendi: Ağustos 29, 2008, 06:38:51 »

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #91 : Temmuz 14, 2008, 13:03:45 »

Az önce başladım ve hemencecik bitiverdi.Loncada olmasa böyle hikayeleri görmüyorum Hede Hödö Görürdüm bi gün mutlaka ama daha erken görmüş oldum diyelim Terleyen
Öncelikle konunu çok beğendiğimi belirtmek istiyorum Terleyen.Çapulcu dönemini geneldeo kadar güzel yazamıyorlar.Sen güzel yazan 2-3 kişiden birisisin(benim okuduklarım içinde tabi Terleyen )
Yazım konusunda cümleler birazcık hatalı ve imla hatalarıda göze çarpıyor ama okuma zevkini  bozduğu pek söylenemez. Aww
Okurken kimi yerlerde epey güldüm(bkz.çapulcular) Kahkaha ...kimi yerlerde de çok sinirlendim(bkz.snape) açıkcası. Kızgın
Hikayeni bırakmayı düşünmüşsün ve çok şükür ki vazgeçmişsin.Vazgeçtiğine göre yeni bölüm ne zamana gelir tahminen??? diye sorsam kızmazsın bana dimi Terleyen XD
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2008, 13:05:27 Gönderen: miss-potter » Logged

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
darkkphonix
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #92 : Temmuz 14, 2008, 13:04:30 »

Öncelikle yeni okumaya başlayıp bitirdiğimi söylemek istiyorum...
*Ben de önceki bölümle ilgili hikaye yazdım..yazıyorum..ve bende en az senin kadar zaman oynamaları kişiler üzerindeki farklılıklar düşünceler çok yaptım...
*Betimlemeler ilk bölümlere göre çok çok daha iyi ...
*Okurken sıkılmadım..
*Bence bidaha bu işi yarı yolda bırakdım sizi gibi şeyler söyleme Kahkaha Pes etmek yakışmaz..

Devam'ını kesinlikle bekliyorum...tekbirkler...(:

Hayattan Bir Kaç Kelime..
3nokta (...) darkkphonix..
derhavril
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #93 : Temmuz 14, 2008, 17:31:23 »

Bir gün rötarlada olsa hikayenin tamamını okumayı bitirdim.Genel olarak şirin bir hikaye olduğunu söyleyebilirm.Okurken sıkılmadım yani  Dil Çıkaran ki bu bence büyük bir başarıdır.Zaten diğer yorumunda da söylemiştim şlirin bir çapulcu hikayesi diye kısmen geri alıyorum birazcık karanlıkta olmuş özellikle voldili kısımları iyi yazmışsın ki bu bence yazması en zor olan karakterdir.Ama altından başarıyla kalkabilmişsin bu arada ben okumaya başlamadan önce hikayeni bitime kararı almış sonrada vazgeçmişsin bence yerinde bir karar olmuş hem bu kadar okuyanın varken hem de sen kendi kendine bu yanlışlarının farkına varabilmen gerçekten çok güzel ama sen bu yanlışlarının farkına varabildiğin gibi onları düzeltebilirsinde  bundan sonrası için kendine bir kurgu yaparsan her şey daha düzenli olur ve yazmasıda daha kolay ellerine sağlık tebrikler:)

umarım düzelteceğim  Gözlerini Deviren teşekkürler  Sarılan

Az önce başladım ve hemencecik bitiverdi.Loncada olmasa böyle hikayeleri görmüyorum Hede Hödö Görürdüm bi gün mutlaka ama daha erken görmüş oldum diyelim Terleyen
Öncelikle konunu çok beğendiğimi belirtmek istiyorum Terleyen.Çapulcu dönemini geneldeo kadar güzel yazamıyorlar.Sen güzel yazan 2-3 kişiden birisisin(benim okuduklarım içinde tabi Terleyen )
Yazım konusunda cümleler birazcık hatalı ve imla hatalarıda göze çarpıyor ama okuma zevkini  bozduğu pek söylenemez. Aww
Okurken kimi yerlerde epey güldüm(bkz.çapulcular) Kahkaha ...kimi yerlerde de çok sinirlendim(bkz.snape) açıkcası. Kızgın
Hikayeni bırakmayı düşünmüşsün ve çok şükür ki vazgeçmişsin.Vazgeçtiğine göre yeni bölüm ne zamana gelir tahminen??? diye sorsam kızmazsın bana dimi Terleyen XD

kızarım Dil Çıkaran yorumun için çok teşkkürler Tuğçe Sarılan  Beğenmene sevindim  Sırıtan

Öncelikle yeni okumaya başlayıp bitirdiğimi söylemek istiyorum...
*Ben de önceki bölümle ilgili hikaye yazdım..yazıyorum..ve bende en az senin kadar zaman oynamaları kişiler üzerindeki farklılıklar düşünceler çok yaptım...
*Betimlemeler ilk bölümlere göre çok çok daha iyi ...
*Okurken sıkılmadım..
*Bence bidaha bu işi yarı yolda bırakdım sizi gibi şeyler söyleme Kahkaha Pes etmek yakışmaz..

Devam'ını kesinlikle bekliyorum...tekbirkler...(:

yorumun için sağ ol  Sarılan sıkılmadığın(ız)a sevindim  Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2008, 17:31:56 Gönderen: derhavril » Logged

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
hjglas_potter_begum
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #94 : Temmuz 25, 2008, 10:02:20 »

Hikâyeni baştan sona okudum, beğendim Gülümseyen Bitirme kararı alıp vazgeçtiğin çok iyi olmuş. Aww

Ehü ehü neyse her şeye doğumdan başlamışsın ki bence daha güzel olmuş. Snapeeee! demek istemiyorum ama ağzım diyor ne yapayım :p Bakalım sır tutucu kim olacak Ne? James malum hatayı yapmasa hani Hede Hödö
Kitap da bir elden bir ele hani ne kitapmış Kahkaha

Neyse, çok güzel 4 bölümdü, devamını bekliyorum acaba Harry'me ne olacak Âşık Tebrikler Alkış 

Arda Âşık

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: