İyi gelecek karnemin hatrına bir gün erken
XII.Bölüm – DüelloSevgili Sümsük,
Dumbledore’ un msn’ ini hackleyince senin msn’ini almış bulundum. Mektubuna sadece nezaketen cevap veriyorum, benim gibi kibar bir insan bunu yapmalıydı.
Voldina işini nereden öğrendin, inan hiç bilmiyorum; ama şu kadarını söylemeliyim ki artık öyle bir şey yok. Kalıcı Yapıştırma Büyüsü sorunu çözdü. İnanabiliyor musun, Kılkuyruk kedi olalı bir fare tuttu. Kedi ve fare anlarsın ya. Ben de ona bir ödül verdim. Gümüş elini aldım yerine gümüş bir pati verdim. Uyumsuz olduğundan yakınınca sol elini de kestim oraya da bir gümüş pati koydum. Bir fare gibi viyakladı, doğru bir animagus seçmiş. En sonunda acıyıp iki elini de geri verdim. Aslında bunu Bella istedi, Kılkuyruk bir yarım beyinli olabilirmiş, ama tam bir erkekmiş. Birinin Kılkuyruk’ a böyle bağlanması şaşırtıcı.
Kılkuyruk bazen gerçekten işe yarayabiliyor. 31 Ekim gecesi beni düşünmediğine eminim; ama bana yararlı bilgiler verdi. Lily ve James’ i öldürdüm; ama o Harry yaşadı. Harry yakışıklı bir çocuk; aynı babasına benziyor. Hele gözleri… O gözlerin yalvaran versiyonunu hatırlıyorum da… Onu öldürme, beni öldür onun yerine. Harry’ i öldürme, lütfen, ne istersen yaparım… Kılkuyruk bile böyle yalvarmazdı, hâlbuki Lily güçlü bir büyücüydü; eğer budalalığı bir kenara bırakıp biraz akıllıca davransaydı bugün her şey farklı olurdu. Onun Bulanık olmadığını biliyordum, Dumbledore da biliyordu. Ailesinde büyücüler var; ama işkence görmüşler. İşkence büyüyü yok etmez tabi. Ama Dumbledore bunu ona söylememeyi tercih etti, bu onun bileceği bir iş. Ama eğer yaşasaydı evlenmenize hayır demezdim. Ama düşünüyorum da hizmetkarlarımı budalalarla evlendirmezdim, ki Kılkuyruk budala kapsamında değil.
Neyse canım, seni hiç sevmiyorum bunu bilesin. Bir dönek olacağını tahmin etmezdim.
En kötü dileklerimle…
Lord Voldemort.**
-Yav Ço niye böyle diisin ki? Ben Cinü’ yü sevmiim. Gırmızı gafalı bişü o. Ama sen öle misün? Siyahşınsın, çekük gözlüsün, ay lav yu yani.
-Ay Harry, ben de seni seviyorum. Mucuk mucuk. Beni kiss yap!
-Canum seni kis yapmak isterdim ama olmaz grüp olmuşum, sağa da bulaştırmim.
-Tamam canım, sen iyileş o zaman kiss me.
**
-Ya Harry Bey ya. Çok şekersiniz.
-Evet canım, sen de ölesün.
-Ya evlenmeden olmaz ki.
-(Manyak mısın sen ya? Delü, gerüzeka) Cinüü seni seviyom ben
-Ya Harry Bey, siz Cho’ yu seviyorsunuz.
-Cinüü, anma o musibeti.
-Ya, ama öyle diyorlar.
-Bak Cinü, ben de pileyboy tipi var. Azucuk da bağlanma pıroblemi vardı eskiden.
-Eskiden?
-Şimdi sağa bağlandum
**
Hermione Draco’ nun bıraktığı notu yeni okumuştu, gözleri yaşlıydı. Şöyle diyordu notta.
‘Ve bu yüzden Mione, ben gidiyorum. Sen, Ron ve Cissy’ e mutluluklar. Dedim ya Ron Cissy’ i sana verdi zaten, mutlu olun. Ama şunu bil ki ben seni hep sevdim’-Draco, sana hiç diyemedim. Sen onun babasısın, gel geri.
-Öhö öhö
-Noldu Cissy?
-Öhö öhö
-Cissy nen var yavrum?
-Öhö öhö.
/Hastane Kanadı/
-Bayan Malfoy bunu nasıl söyleyebilirim, bilmiyorum; ancak Cissy-Cissy verem!
(Gerilim ve dram müziği)
-Ne? Nasıl olur?
-Ne bilim ben ya? Yazmışlar olmuş alla alla
-Hiç kurtuluş şansı yok mu?
-Var; ameliyat olursa kurtulur. Ancak 10.000 galleon lazım. Malfoy’ larda para bol nasılsa, endişeye gerek yok.
-Hı bol. Tabi evet.
/Ne yapacağını şaşıran Hermione önce Lucius Malfoy’ a gider. Lucius ishal olmuştur, çek imzalayacak kadar bile vakti yoktur. O da son çare Ron’ un yanına gider/
-Ron lütfen beni anla. Cissy ölecek, yardımına ihtiyacım var.
-Evet, evet sanırım sana yardım edebilirim. Ama bir şartla.
-Yaparım, ne istersen yaparım
-Benimle bir gece beraber olacaksın. Fransa’ da.
-Ama bu bir ahlaksız teklif!
-Ee, ben zaten ahlaksızın tekiyim. Yoksa değil miyim?
-Evet öylesin Bay Odun Kafa. Sırf Cissy için kabul ediyorum, yoksa herhangi bir cinsel açlığım yok.
-Güzel o zaman Paris’ e gidiyoruz canım. Öptüm seni şap şup
**
-Voldemort Merlin belanı versin! Lily’ le dalga geçmeyecektin. Sen öldün!
-Belki unutmuşsundur diye söylüyorum şekerim, ben ölümsüzüm.
-Olsun, yine de öldün sen! Reverans yap, düello yapıcaz.
-Al yaptım, manyak mıdır nedir?
-Yasak lanetler yok, şimdi ikimiz de ölmeyelim, dizinin heyecanı sürsün.
-Tamam canım. Incendio!
-Ateş seni çağırıyoo. Ha ha ha. Aguamenti!
-Sulu şakalar yapma sümsük, yeni cüppemin içine ettin. Spongify!
-Voldy kes şunu! Finite! Dilkilit!
-Abu bubu hebü hübü
-Dilçözül! Richtusempra!
-Ha ha ha, Snape, ho ho ho, lütfen, hi hi hi, yalvarıyorum kes şunu!
-Tranerious!
-Ayy, tamam pes ettim. Sen kazandın!
-Oleeey.
-Ay Severus kazandı. Aşkım benim. Yoksa Voldemort mu kazandı? Ay ben yine şaşırdım ama.
-Ben sana evde anlatırım Selena’ cım.
-Tamam canım. Hadi gidelim
ŞRAK!(Severus’ un gitme sesi) FİYUU(Selena’ nın gitme sesi)
-Merlin’ in sarkık donu, bu ayaklarımı nasıl düzelticem şimdi ben?
**
‘Türk Büyü Bakanlığı’ ndan gelen heyet Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkanı Compley Flickheart’ la görüştü. Ardından iki Daire Başkanı ortak açıklama yaptı:’‘Fransız Büyü Bakanlığı çöküyor. Muggle’lardan varlıklarını bile gizleyemezken, bütün büyücüleri tehlike altına sokmuşken bir de bize sataşmaları çok yanlış. İngiliz ve Türk büyücü toplumları uzun süredir dost. Ortak savaşa gireceğiz.’Hatırlayacağınız gibi Fransızlar, Muggle’ lara karşı esnek davranan Türk Bakanlığı’ nı suçlamıştı. Bu gelişmeler üzerine İspanya ve Portekiz savaşta İngiltere ve Türkiye’ yi destekleyeceğini açıkladı. Geri kalan Avrupa ülkeleri ne yapılacağına dair acil bir toplantı çağrısı yaptı. Toplantıdan çıkacak sonuç (devamı sayfa 5 sütun 3)
Büyü SözlüğüIncendio: Ateş Yakma Büyüsü
Aguamenti: Su Çıkarma Büyüsü
Spongify: Zıpla(t)ma Büyüsü
Dilkilit: Dili Damağa yapıştırır
Richtusempra: Gıdıklama Büyüsü
Tranerious: Ayak Tırnaklarını Uzatır
XII. Bölüm Sonu
Yazan Yöneten: Fraktal