Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 08:48:26  

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Hayattır Bellatrix -6. bölüm Devam  (Okunma Sayısı 2472 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bellatrix bayrak
Moment and Rerown Heros...Thanks Türkiye...
Krema

Prensim...

ekin_bayrak95@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Mayıs 22, 2008, 20:31:54 »

çok ii olmuş ama pek anlamadım snape'le bella nası o kadar iyi geçiniyo

Bildiğini Düşündüğün Herşey Değişecek...

I Love You Prince Caspian... Âşık Âşık Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Hayattır Bellatrix -6. bölüm Devam
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 08:48:26 »

darkkphonix
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Mayıs 23, 2008, 13:18:29 »

ortak noktaları var ve yavaş yavaşta anlıyorlar birbirlerinin amaçlarını o yüzden ama ileride çok şey olacak Kahkaha

Hayattan Bir Kaç Kelime..
3nokta (...) darkkphonix..
mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : Mayıs 23, 2008, 15:59:52 »

bellanın aklı kaldı şamarcı söğütte Kahkaha anlaşılan lupin gelecek yakında Kahkaha olley Kahkaha

Camellia
~ginny hhr değil Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

13-DEMON 13-LEAD >>CoLT<<

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #48 : Mayıs 23, 2008, 16:08:31 »

bencede bella bırakmaz bu işin peşini Hede Hödö bulur da yaws biraz kısacık olmamışmı Ne?

darkkphonix
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Mayıs 23, 2008, 16:14:46 »

Bak yaa bak yaa Kahkaha emeqe sayqı bir qünde kısalıktan laf etmeyin arkadaşlar Kahkaha yazanlar bilir kafa yormak gerekir birde ben pek hata seven biri değilim o yüzden tekrar tekrar okuyup koyuyorum...

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #50 : Mayıs 23, 2008, 16:17:49 »

Bak yaa bak yaa Kahkaha emeqe sayqı bir qünde kısalıktan laf etmeyin arkadaşlar Kahkaha yazanlar bilir kafa yormak gerekir birde ben pek hata seven biri değilim o yüzden tekrar tekrar okuyup koyuyorum...

nasıl sevilen biri değilsin (hikaye bakımından diosan ben ne yapıyım ne gelen var nee giden ıssız bir sayfa orası Hede Hödö ) kişilik bakımından (ki dediğini hiç zanetmiyorum ama nesse) ii birisin canım kendine şey etme Hede Hödö  Hede Hödö Hede Hödö

dip not : yaws güzel olmuş taa biraz kısa olmuş zati bölümün yarısı öteki bölüm düü Üzgün

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #51 : Mayıs 23, 2008, 16:38:08 »

bence uzunluğu gayet normal...şevval sen kör oldun herhalde Kahkaha

darkkphonix
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #52 : Mayıs 23, 2008, 16:39:27 »

Heheh sağ ol ya bi sen iyi dedin şu uzunluğa Kahkaha çok teşekkürler herkese...

ron!_hermione!
Blower's Daughter
Telve

lost lost loooossttt!!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #53 : Mayıs 23, 2008, 16:49:51 »

ellerine sağlık gerçekten güzel olmuş..Holeey  Boogie sonunda çapulcularıda katıcaksın içine galba!! (öle dimi?)
severus ve lily birlikte olmasınlaar! lütefeen (işine karışmak gibi olmasın ama  Aww  Dudaklarını Mühürlemiş )

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #54 : Mayıs 23, 2008, 17:03:18 »

bence uzunluğu gayet normal...şevval sen kör oldun herhalde Kahkaha

çok fenasın cnm aerkideşim gnş cnm cnm cnm yaws ölee ama (ya da ben öle aç gözlüyüm kii Kahkaha  ondan olacak her halde Kahkaha )

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #55 : Mayıs 23, 2008, 17:15:18 »

ben eskiden 0.5 kullanıyordum gözlük Kahkaha ama şimdi geçti no gözlük artık Kahkaha

darkkphonix
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #56 : Mayıs 24, 2008, 21:01:35 »

Yorumlar için çok teşekkür ederim bakalım ileride neler olacak heyecanla bekLiyoruz...Lütfen öteki hikayemide okuyup yorumlayım Gülümseyen

darkkphonix
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #57 : Mayıs 26, 2008, 18:47:17 »

Biraz zaman geçtik den sonra Snape yanına geldi.
  “Nasılsın Bellatrix ?”
  “İyi sen?” dedi biraz sert bir tavırda Snape bunu anlamış görünüyordu ve sadece “iyi” demekle yetindi “hadi akşam yemeğine inelim geç kalacağız yoksa”

“Tamam sen git geliyorum”  dedi gene o sert tavırla.Bu sefer Snape hiçbir şey  demeden zindan kapısını açtı ve dışarı çıktı.

Yemekte Snape ve Bellatrix yan yana oturmalarına rağmen hiçbir şey  konuşmadılar.Yemekten sonra ikisi de kendi yatakhanelerine gittiler ve yattılar.
   Ertesi gün ilk uçma dersiyle ve  Yuvarlak, mavi gözleri, kısa, sarı saçları ve pespembe cildi olan Aselen Tenrudo  ile tanıştılar.Çoğu öğrenci uçmayı zor becerebildi,ama daha ilk denemede James ve Lupin uçmuştu.
   Bellatrix Lupin ‘e baktı ve dünkü kadar kötü görünmediğine karar verdi,gayet mutlu gözüküyordu.Lupin den sonra gözü Lily ye ve Lily e bakan Snape e kaydı…Gün geç tikçe Lily e olan siniri artıyordu.
  Uçma dersinden sonra sihir tarihi dersi için sınıfa çıktılar.Kapı açıktı,öğrenciler içeri doluştuktan sonra duvarın içinden hayalet olan Profesör Binns girdi.
  “Ben Sihir Tarihi profesörü Binns” dedi ve sınıfa göz gezdirdi,bir süre sonra
  “Nasıl oldunuz miss Evans?” dedi gülümseyerek
  “İyiyim” dedi kızıl saçlı kız
  “Evet dersimize geçelim” dedi ve anlatmaya başladı,sesi uyku getirici olduğu için çoğu öğrenci uyukladı.Bellatrix sadece “Dersimiz bitmiştir,çıkabilirsiniz” dediğini duydu ve Profesörün geldiği gibi tekrar duvardan geçerek gittiğini gördü.
  O gün Snape ile hiç muhabbet etmedi.İkisi de sadece kendi yatakhanelerine gidecekleri sırada göz göze geldiler ama tek kelime konuşmadılar…
--------
   Yine sabah olmuştu,Bellatrix yataktan kalktı ve her zaman yaptığı gibi,aynasına uzun bir süre baktı.Daha sonra ortak salona çıktı,ortak salonda çok fazla öğrenci yoktu çünkü saat daha çok erkendi.Bellatrix biraz ortak salona oturduktan sonra Profesör Flitwick in muska dersi için sınıfa gitti.
  Çok kısa boylu,güleç yüzlü,küçük kahve renkli gözlü Profesör Flitwick önce kendini tanıttıktan sonra derse başladı “Önünüzdeki tüyleri hedef alarak,asanızı yavaşça ileri doğru sallayın ve sihirli sözcükleri söyleyin işte bu kadar”
  Herkes ikinci denemede başarmıştı ve Flitwick mutlu bir şekilde öğrencileri seyrediyordu.
   “Tamam bu günlük bu kadar yeter,yarın tüy üzerinde değil biraz daha ağır bir cisim üzerinde deneyeceğiz,iyi günler” dedi ve dersi anlatmak için çıktığı kitapların üstünden aşağıya indi.
  Bellatrix hızlı adımlarla bahçeye indi ve her zamanki gibi bir ağacın oraya oturmaya gitti.Biraz dinlendikten sonra bu sefer yavaş adımlarla yürüdü ve zindandaki ortak salona indi.Gözleri Snape yi arıyordu ama Snape ortalıklarda gözükmüyordu.Çantasından Karanlık Sanatlara Karşı savunma kitabını çıkardı,daha sonra teker teker sayfaları çevirerek heyecanla okudu.Okurken gülümsüyordu ve aklından bin bir türlü şeyler geçiriyordu.
  Saatine baktı,geç olduğunu fark etti ve her zaman ki hızlı adımlarıyla zindan dan çıkarak Astronomi Kulesine tırmandı,sınıfın kapısında öğrencilerin durduğunu görünce geç kalmadığını anladı.Profesör kulenin içinden kapıyı açtı daha sonra “buyurun,girebilirsiniz” diye seslendi.
  Öğrenciler içeri girdiklerinde her zaman ki gibi etrafı gözlemlediler…Sınıf; tavanı ,büyük salondaki gibi açık olan, yerler puflarla dolu ve her pufun önünde bir teleskop ,duvarlarda iste farklı farklı Yıldız haritaları vardı.
  Profesör kendi pufuna oturduktan sonra “herkes kendi renkleri olan puflara oturdu mu?” dedi ,daha sonra sınıfa şöyle bir baktıktan sonra
  “Ben Profesör Sinistra,okulumuzda yeni sayılırım geçen sene Dumbledore daveti üzerine geldim” dedi ve gülümseyerek devam etti…Konuyu anlattıktan bir süre sonra
  “Şimdi Ayın oradaki yıldızları çizelim,dün dolunay olduğu için daha aydınlık gözüküyor o yüzden sizin işiniz kolay,evet çizimler başlasın süre 30 dakika” dedi ve elinde tuttuğu kadeh büyüklüğündeki kum saatini ters çevirip büyük dikdörtgen masaya koydu.

Yorumlarınızı bekliyorum bunu okuduktan sonra öteki hikayem [sakLanıLmış Kız]'a da güzel ve özel yorumlarınızı bekliyorum...ulaşmak için imzamdaki yazıya tıklamanız yeterli...

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #58 : Mayıs 26, 2008, 18:51:13 »

uww gene spr olmuş taaaaa gene kısa olmuş ben bella dan beklemezdim şuu şamarcı söğut'i hemen bırakmasını bi de bizim snape aşık mı oluyo vallaha Rodolphus'a söylerim Sırıtan haa bi de snape işine gelirsek yoksaa şeey lily bi muggle doğumlu yaa onunla konuştuğuu için mi kızgın neyse bakarız bir daha ki bölümlere harika olmuş ellerine sağlık Kahkaha

ron!_hermione!
Blower's Daughter
Telve

lost lost loooossttt!!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #59 : Mayıs 27, 2008, 18:33:15 »

çok güzel olmuş ama ewt biraaz kısaa bncede bella snapee aşıık oluyo aman iyi bn zaten ikisini birbirine yakıştırıyodumm.... bide kehanet dersinde profesör herkes kendi rengi olan puflara oturdumu diyo ne demek istiyo anladadım yani anladımda anlamdadım işte yani demek istediğim pufların bi özelliği var mı?

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: