Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ağustos 30, 2008, 08:07:16
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Facebook
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Harry Potter Hikayeleri
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Bir Hayattır Bellatrix -6. bölüm Devam
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5
6
7
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Bir Hayattır Bellatrix -6. bölüm Devam (Okunma Sayısı 2498 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
darkkphonix
~Sarı Sonbahar~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema
<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3
Ynt: 3. bölüm!..İlk çatışma!...biR haYaTTıR beLLaTRix...
«
Yanıtla #30 :
Nisan 18, 2008, 17:06:41 »
Tamam teşekkür ederim (:
Hayattan Bir Kaç Kelime..
3nokta (
.
.
.
) darkkphonix..
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Bir Hayattır Bellatrix -6. bölüm Devam
«
Eklendi:
Ağustos 30, 2008, 08:07:16 »
Camellia
~Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi
Can I Eat Your Brain!?
«
Yanıtla #31 :
Mayıs 09, 2008, 22:46:23 »
ellerine sağlık çok gzl olmuş benim bella'm öldürürde böcek antenide yapar çıkmayın cnm bella'nın önune alırsınız ağzınızın payını (bak şimcik sirius hastasımdırımda amma kaşınmıştı "Bundan daha iyisini yapamıyormusun bellatrix senden daha iyisini beklerdim doğrusu beni hayal kırıklığına uğrattın" dersen böyle sirius al sana öldün iştee
ellerine sağlık yeni bölüm ssabırsızlıkla bekliyorum
"Sylar,bana gel şeker vericem derse şekeri yemeli miyim"
"Sylar'ın beynini o benimkini yemeden nasıl yiyebilriim?"
"Sylar,etobur mudur yksa sadece obur mudur?"
"Sylar'a gabriel desem beni de yer mi"
Sylar'ın kalbi gerçekten tiktaklıyor mudur?Yoksa sadece çütçütlüyor mudur?
mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay
~Punk Baby~
«
Yanıtla #32 :
Mayıs 10, 2008, 11:40:45 »
çok güzel yazmışsın
yeni bölümü bekliyorum
darkkphonix
~Sarı Sonbahar~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema
«
Yanıtla #33 :
Mayıs 12, 2008, 17:37:33 »
“Geç oldu miss Black cezanızı yarın vereceğim,iyi geceler” dedi ve koridorda ilerledi.
Bellatrix sanki bir zafer kazanmış gibi mutlulukla yürüyordu ve bir ses duyduğunu sandı,arkasına döndü ama arkasında sadece büyük altın kaplamalı tablolar vardı…Ortak salonun kapısına doğru ilerledi kapıyı hızlıca açıp içeri girdi ve hiç kimseyle konuşmadan Kızlar yatakhanesine yol aldı yatağına yatar yatmaz uykuya dalmıştı…
- - - - -
“Nereye gidiyorsun Bellatrix?”
“Profesör McGonagall ’a” dedi ve arkasını döndüğü gibi sessizce ortak salondan dışarı çıktı.Hiç heyecanlı gözükmüyordu,sanki yaptığını övüyormuşçasına gülerek yürüyordu,bugün Bellatrix her zamankinden daha güzel giyinmişti ve daha düzenli görünüyordu.Profesör ‘ün kapısına gelince önce durakladı ve 2 kere tıkladıktan sonra “Girin” sesini duydu.
Adımını yavaşça içeri attı.İçersi aynı Biçim değiştirme dersi gördükleri yer gibi büyüktü, tavan büyük,sarı ışık saçan cisimlerle doluydu ve sadece 2 pencere vardı .Profesör ise her zaman ki gibi üstündeki cüppesi uzun ve gayet düzgün gözüküyordu sanki gece biraz uykusuz kalmış gibi bir hali vardı.Masanın üstünde farklı renklerde birkaç şişe duruyordu Bellatrix bunları iksire benzetti ve o yöne doğru bakıp içinde neler olduğunu anlamaya çalıştı
“Onlar benim parfümlerim miss Black,isterseniz kullanabilirsiniz”
“Teşekkür ederim profesör” diye mırıldandı sanki yaptığından mahcup görünüyormuş gibi.
“Bu seferlik neler olduğunu sormuyorum,cumartesi günü siz Kütüphanedeki iksir kitaplarını yerleştireceksiniz,Pazar günü ise miss Evans düzenleyecek” dedi ve yüzünü kapıya doğru çevirdi.
“Bir daha böyle bir şeye şahit olmak istemiyorum miss Black, şimdi dışarı çıkabilirsiniz”
“Peki Profesör” dedi ve kapıdan tam çıkarken McGonagall “Bu sihri nereden bulduğunuz merak ediyorum miss Black” dedi sanki biliyormuş ta emin olmak istiyormuşçasına.
“Şey ben bu sihri,küçükken annemden öğrendim Profesör” dedi bu soru karşısında biraz şaşırmış görünüyordu.
Kapıdan çıktı ve geldiği gibi hızlı adımlarla büyük salona doğru ilerledi çünkü çok acıkmıştı.Tam kapıdan gireceği sırada Snape ve Lily i konuşurken gördü ne konuştuklarını tam duyamadı.Ama baya merak etmişti Snape gibi biri nasıl olurda bir gryffindorlu,bir bulanıkla konuşabilirdi? ona ne diyebilirdi ki?
Lily,Snape ‘in yanından ayrıldıktan sonra,Bellatrix Snape ‘in yanına yaklaştı.
“Ne konuştunuz” diye sordu Snape
“Önemli bir şey değil merak etme sadece senin bulanık arkadaşını revire gönderdiğim için cumartesi günü kütüphanedeki kitapları düzenleyeceğim” dedi ve Snape ‘in şaşkın bakışlarına odaklandı.
“Lily le düello mu yaptınız yani?” diye şaşkınlıkla sordu
“Çok değerli dostun anlatmadı mı yoksa?”
“Hayır bana bundan hiç bahsetmedi neyse kahvaltı yapalım çok acıktım” diyerek konuyu kapatmak istedi,Bellatrix te zaten üstüne gitmeye hiç niyeti yoktu.
4.Bölüm Slug Kulübü
Kahvaltılarını yaptıklarından sonra, iksir dersi için zindana indiler.Kapıda bir süre bekledikten sonra.Profesör Slughorn ağır ağır penguen adımlarıyla kapıya yöneldi ve asasını kapıya 2 kez tıklattıktan sonra kapıyı açtı.
İçersi diğer zindanların aksine, çok aydınlık ve temiz görünüyordu, karşıki duvarlarda boydan boya raflar,rafların içinde ise üstünde etiket yapıştırılmış bir sürü,dolu renkli renkli şişeler vardı.Büyük öğretmen masasının arkasında ise boyuna uzun enine kısa,içinde eski kitaplar bulunan bir kitaplık duruyordu.Öğretmen masasının önünde ise 4 kişilik geniş masalar ve iskemleler vardı.
Her zamanki gibi Snape ve Bellatrix yan yana oturmuştu.James,Lupin,Sirius ve yanlarında daha yeni gördüğü kısa boylu,ufak tefek,biraz kilolu ,saçı kahverengi sivri burunlu bir çocuk.
“Ben Horace Slughorn iksir dersini ben göstereceğim size,temel malzemelerimiz Hogwarts davet kağıdında belirtilmişti kazan vesaire vesaire …” dedi,sınıfa bir süre göz gezdirdikten sonra masasının ödündeki tahtaya bir şeyler yazarak “evet süre 30 dakikadır tahtada malzemeler ve nasıl yapılacağı yazıyor,başlaya bilirsiniz”
Bütün öğrenciler elleri ayaklarına dolanarak bir şeyler yapmaya başladılar, ama Bellatrix yavaşça,kendini asil göstermek istercesine yapıyordu.Snape ise çok dikkatli bir şekilde bir tahtaya birde kazanına bakıyordu.Slughorn tek tek çocukların yanından geçerek kazanlarını kokluyordu “evet çok dikkatlisin” gibi moral verici sözcükler söylüyordu…
“Evet süre dolmuştur” herkes kazanlarından geriye doğru çekilsin…Profesör bütün kazanları inceledi ve kokladı sonunda…
“Sen” diye Lily yi gösterdi,sonra “Sen” diyerek Bellatrix ‘i ve son olarak “Sén” diyerek Snape ‘i gösterdi…
Yorum yaparsanız sevinirim eğer bu hikayemi beğendiyseniz "Saklanılmış Kız"ıda okumanızı tavsiye ederim ki onu daha çok beğeneceğinizden eminim!..
3nokta (
.
.
.
) darkkphonix..
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
Ynt: 4. bölüm!..Slug Kulübü!...biR haYaTTıR beLLaTRix...
«
Yanıtla #34 :
Mayıs 12, 2008, 19:02:57 »
güzel olmuş ama kısaaa yahuuu
darkkphonix
~Sarı Sonbahar~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema
«
Yanıtla #35 :
Mayıs 12, 2008, 19:13:40 »
Sağ ol yorum için ama böyle tadında bırakıyorum
3nokta (
.
.
.
) darkkphonix..
ron!_hermione!
Blower's Daughter
Telve
lost lost loooossttt!!!!
«
Yanıtla #36 :
Mayıs 12, 2008, 19:29:48 »
Ne zamandır gözüme takılıyodu sonunda okuyabildim
Çok güzel yazıyosun ellerine sağlık . Bide bişii sorcam Lucius Malfoy hala okuyo mu? yani sonradan hikayeye onuda katıcak mısın?
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
darkkphonix
~Sarı Sonbahar~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema
«
Yanıtla #37 :
Mayıs 12, 2008, 20:07:57 »
Ara karakter olarak adı geçebilir fakat daha biliyorsunuz tam olarak ölüm yiyenler toplanmadı yeni yeni olduğu için pasif olacakdır ya da olmaz
beKleyelim:P
3nokta (
.
.
.
) darkkphonix..
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi
Can I Eat Your Brain!?
«
Yanıtla #38 :
Mayıs 12, 2008, 20:33:01 »
spr olmuş ama merissa ablamız haklı yaw çok kısa vee sonunda ilk defaa bellatrix in black olduğunu anlayan birii bellatrix bir lestrange değildiii yaws herkes aynı şeyi yapiyi sonra hikayenin geri kalan kısmında kafam o na takılıyor ooh be hele şükür ellerine sağlık güzel bir bölüm olmuş ve tadında kalmışş
mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay
~Punk Baby~
«
Yanıtla #39 :
Mayıs 13, 2008, 16:11:58 »
çok güzel olmuş
ama biraz kısa
yinede süppeerrr
alessia
Sert Espresso
«
Yanıtla #40 :
Mayıs 16, 2008, 21:42:00 »
güzel olmuş hikayeler özellikle bella nın olması...
derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla
zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
Narnia Kraliçesi
Everything You Know İs About to Change Forever... The Chronicles of Narnia:Prince Caspian...
Krema
Prensim...
«
Yanıtla #41 :
Mayıs 18, 2008, 21:49:28 »
dewamını heyecanla bekliyom
Bildiğini Düşündüğün Herşey Değişecek...
I Love You Prince Caspian...
Kral ve Kraliçeleriz,Sizleri de Bekleriz
--- Narnia Günlükleri Hayran Kulübü
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi
Can I Eat Your Brain!?
«
Yanıtla #42 :
Mayıs 19, 2008, 00:08:47 »
Alıntı sahibi: bellatrix bayrak üzerinde Mayıs 18, 2008, 21:49:28
dewamını heyecanla bekliyom
et bende devamı neerede kaldı yaws
darkkphonix
~Sarı Sonbahar~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema
Ynt: 5.bölüm Şamarcı Söğüt|[biR haYaTTıR beLLaTRix..]
«
Yanıtla #43 :
Mayıs 22, 2008, 18:33:36 »
“Tebrik ederim gryffindor 10 puan slytherin 20 puan, isimlerinizi öğrene bilir miyim?” diye masumca sordu.
“Lily Evans”, “Severus Snape”, “Bellatrix Black” hepsi teker teker söyledikten sonra yerlerine oturdular…Snape ve Lily birbirlerine bakarak gülümsediler,Bellatrix ise bu olanları görünce sinirden yanakları kızardı.
“Ders bitmiştir çıkabilirsiniz” dedi ve önce kapıdan profesör çıktı…
“Hadi Bellatrix” dedi Snape
“Tamam tamam geldim”
Merdivenlerden birlikte ortak salona doğru çıktılar…
“Slughorn ’u tanıyor musun Snape?”
“Hayır nerden tanıyım ki ? Bellatrix daha ilk kez dersimize girdi” dedi biraz gülümseyerek.
“Tamam o zaman dinle,3 sene önce mezun olan kuzenimin anlattığına göre Slughorn ‘un bir klüpü varmış en zeki ve en yetenekli öğrencileri oraya alıyormuş sence ne dersin?,biz ikimiz girebilir miyiz”
“Bilmem sence o kadar zeki miyiz?”
“Bence öyleyiz baksana şu verdiği iksiri bizden başka kim yaptı” dedi alaycı bir gülümsemeyle.
“E Lily de yaptı” dedi, ağzından kaçırmış gibi bir ifade vardı yüzünde.
“Evet haklısın” dedi Bellatrix sanki hiçbir şey olmamışçasına.
“Yarın Sihir Tarihi var Profesör Binns diye biri gösteriyormuş” dedi Snape hızlıca konuyu değiştirerek,ama gözleri sanki Lily yi arıyordu,Bellatrix de bunu biliyordu.
“Evet Tanıyorum ,yani dün Lily i elimden aldı, Hogwarts ta hayalet Profesör olarak bilinir.”
“Ben ortak salona çıkıyorum yoruldum akşam yemekte görüşürüz” dedi yavaşça Bellatrix ‘in yanından ayrıldı.Bellatrix te gölün oraya doğru yol aldı.
5.bölüm!... +Şamarcı Söğüt+
Gölün orada bir ağacın dibine yaslandı,göldeki dev mürekkep balığını bir süre izledikten sonra, sıkılıp.Ağacın oradan uzaklaştı ileri doğru yürümeye başladı ve profesör McGonagall , Dumbledore ve Adını bilmediği Bitki Bilim Profesörü nü bir tür ağaç dikerken gördü.Profesörler Bellatrix i fark etmediler ve konuşmalarına devam ettiler
“Sence işe yarayacak mı Albus”
“Yarayacak ama umarım diğer çocuklara bir şey olmaz” dedi uzun boylu,beyaz saçlı masmavi gözlü adam McGonagall a bakarak.
Bellatrix yanlışlıkla yerdeki dala bastı ve çıtırtı çıktı,üç Profesörde arkasını döndü
“Merhaba miss Black nasılsın?” dedi,uzun boylu,uzun beyaz saçları ve masmavi gözleri olan adam.
“İyiyim profesör siz” dedi yüzünü öne eğerek
“Ah, bende iyiyim Hogwarts ı korumak için bu ‘şamarcı söğüt’ü dikiyorduk , bir sürü koruma büyümüz var ama önlem önlemdir, değimli Minerva?”
“Evet haklısınız” dedi profesör McGonagall bir süre bekledikten sonra Bellatrix e dönerek
“Artık arkadaşlarınızın yanına dönebilir siniz miss Black”
Bellatrix arkasını dönüp hızlı adımlarla ilerledi,ilerlerken arkasından fısıldaşmaların devam ettiğini biliyordu.
Hogwarts ‘a gireceği sırada yine o ikisini gördü.Lily denen bulanık ve Snape bir birleriyle konuşuyorlardı ,ikisi de halinden mutlu gözüküyordu.Yavaşça yanlarından geçti ama Snape dönüp tek kelime bile etmedi,Bellatrix bu duruma baya sinir olmuş gözüküyordu ,koşar adımlarla zindana,ortak salona girmişti…Oyma koltuklarda oturanlara göz süzdükten sonra,kimsenin olmadığı köşedeki boş koltuğa oturdu.
Biraz zaman geçtik den sonra Snape yanına geldi.
“Nasılsın Bellatrix ?”
“İyi sen?” dedi biraz sert bir tavırda Snape bunu anlamış görünüyordu ve sadece “iyi” demekle yetindi “hadi akşam yemeğine inelim geç kalacağız yoksa”
BoL boL yorum beKLiyoRUm
buna yaptıktan sonra LÜTFEN İmzamdaki [[Saklanılmış Kız]] yazısına tıklayıp o hikayemede yapın...kim bu kız bulalım artık??
«
Son Düzenleme: Mayıs 22, 2008, 18:34:22 Gönderen: darkkphonix
»
3nokta (
.
.
.
) darkkphonix..
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
Ynt: 5.bölüm Şamarcı Söğüt|[biR haYaTTıR beLLaTRix..]
«
Yanıtla #44 :
Mayıs 22, 2008, 18:48:23 »
evett okudumm.şimdi görüyoruz ki Bellanın Snape'e ilgisi arkadaşlık boyutlarını aşıyor gibi sanki .ve sırf bu yüzden Lily den hoşlanmıyor muggle kökenli olmasından daha çok etken ediyor gibi.aslında övülmek istiyor yada özel olduğunun bilinmesinide çünkü Slug grubuyla ilgileniyor.Sinsi de azcık profesörlerini çaktırmadan dinlemekle ilgileniyor.ve şamarci söğüt dikildiğine göre Remus geliyor ve endişeleri ve kuşkuları var profesörlerin bunu anlıyoruz.güzel olmuş eline sağlık.
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5
6
7
Yukarı git
Yazdır