|
darkkphonix
|
 |
« : Şubat 21, 2008, 17:05:59 » |
|
Evet arkadaşla hikayeye geçmeden önce kısacık bir açıklama yapma gereği duyuyorum... "Benim yazdığım bu hikayede" J.K.R.'in hikayesi "Harry Potter"la tema kişiler olaylar aynı tek fark ben Bellatrix 'i Çapulcular yani -Snape-Sirius-Lily-Lupin ve o döneme ait bir sürü kişiyle bir yazdım yani Bellatrix ve Sirius aynı dönemde...Böyle yapmamın nedenide olayların daha çarpıcı,merak verici ve eğlendirici olmasıdır... +Blacklerde ŞaşıRtan Séçmé+ . . .Seçmen şapka “evet Bellatrix Black”dedi Kız kendinden emin soğuk bir yüz ifadesiyle yavaşça masaların ortasından geçerek şapkanın yanına gitti…yüzünde heyecan belirtisi dahi yoktu…şapkayı başına geçirir geçirmez şapka ”slytherin” diye haykırdı kız mutlu bir şekilde masaya gitti ve diğer slytherin’li öğrencilerin yanına oturdu..şapka öğrencileri çağırmaya devam etti ”bir Black daha Sirius Black” Sirius kuzenin aksine çok heyecanlı ve meraklı bir şekilde şapkanın yanına gitti ve içinden tek kelime geçirdi “gryffindor”…Safkan bir ailesi olmasına rağmen sirius slytherin li olmayı reddetmişti her zaman…. ”hımm şaşırtıcı ve karar vermesi zor Black ailesinden bir ilk…gryffindor” dediği an yüzündeki şaşkınlık ve sevinç o kadar fazlaydı ki sandalyeden yalpalanarak indi…masasına gittikten sonra James ve Lupin in yanına oturdu..Béllatrix in gözleri donuk bir şekilde kuzeni siriusu izledi… Dumbledore büyük ve ihtişamlı sandalyesinden kalktı ve konuşma yapmak için kartal kanatlı kürsüsünün önüne geçti. “Hogwarts da yeni bir dönem başladı umarım güzel bir yıl olur…yeni öğrencilere ilk önce karanlık ormanın ve gece yatakhanelerden çıkmanın kesinlikle yasak olduğunu size söylüyorum…her sınıfın öğretmenleri belli önemli bir şey olursa onlara söyleye bildirirsiniz” dedi ve küçük bir gülüş attıktan sonra kollarını iki yana açarak ”ziyafet başlasın” diye haykırdı.masaların üstünde birden bir sürü yiyecek geldi ve dumbledore arkasına döndü büyük,öğretmenlerin oturduğu masaya yöneldi sandalyesine doğru oturdu sağında biçim değiştirme öğretmeni uzun boylu omuzları dik,gözlüklü uzun pelerinli gözlerinin etrafında kedininkine benzeyen kırışlıklar olan Minerva McGonagall,iksir öğretmeni kısa boylu sarışın uzun fok balıklarının bıyıklarını andıran gür bıyıklı biraz tombul profesör Horoce Slughorn ile konuşuyordu müdürün sol yanında ise uzun boylu açık kumral kıvırcık saçlı üstünde kırmızı şal yüzünde ki küçük dikdörtgen gözlüklü Fulis Trelawney önündeki yemekleri hızlı hızlı yiyordu… Gryffindor’un sınıf öğretmeni profesör McGonagall arkasında sınıf başkanlarıyla birlikte kapıdan dışarı çıktı onun arkasından sırayla Profesör Trelawney ve onun sınıfı Hufflepuf ,profesör Gran Longbottom ve sınıfı Ravenclaw en sonda ise,başta profesör Slughorn ve sınıfı Slytherin büyük salondan çıktı…. BéLLaTRix Slughorn un arkasından zindandaki alçak tavanlı oyma koltuklar ve oyma şöminesi olan tavandan zincirlerle sarkılmış yeşil ışık huzmesi olan ortak salona girdiler… Diğer öğrencilere göre uzun boylu 1.sınıf öğrencisi “ben daha korkutucu bir yer beklerdim daha ihtişamlı ve daha gizemli açıkçası hayal kırıklığına uğradım annem ve babamda buradan mezun olmuşlar şimdi sihir bakanlığında çalışıyorlar” dedi sanki diğerlerini alçaltıcı bir sesle ama hiç biride dönüp cevap vermedi. Snape ve Bellatrix yan yana koltuklara oturmuşlardı ve orda yeni tanıştılar.. “Ben Bellatrix Black senin adın ne” dedi dostça “S-Severus Snape “dedi ve biraz duraksadıktan sonra tereddütle “Sirius Black senin neyin oluyor?”diye sordu Bellatrix bu soruya hazır görünmüyordu ve sinirlenmiş bir halde Snape döndü “Birinci dereceden kuzenim ama kendisini hiç sevmem hiç bir zaman safkanlığa yakışır bir şekilde davranmamıştır zaten gryffindorlu olmasına hiç şaşırmadım bulanıkların olduğu o yeri hak ediyordu” dedi… Snape bulanık lafını duyunca yüzü hemen değişti ve biçimsiz bir ifade aldı…Sınıf başkanı ortak salonun başından ders programlarını dağıttı daha sonrada herkesin yataklarına gitmesini söyledi Snape Bellatrix e iyi geceler demeden gözden kaybolmuştu. …Béllatrix kızlar yatakhanesine her zaman ki gibi kendinden emin tavrıyla girdi…Yatakhane geniş,karanlık,aynı ortak salondaki gibi tavandan sarkan yeşil ışık huzmesiyle aydınlanıyordu Bellatrix en arkadaki ve en karanlık olan tek yatağa geçti… Çantasını açıp aynasını çıkardı ve yüzüne bakmaya başladı saçları omuzlarına kadar uzun, kıvırcık ,açık kahverengiydi,gözleri siyah,burnu küçük ve yüz ifadesi sinirli gözüküyordu…Aynaya gülümsedikten sonra çantasına geri tıktı ve ders programına baktı ilk ders biçim değiştirme ikinci ders kehanet ti…Onu da çantasına tıktıktan sonra eski bir defter çıkardı ve bir büyü fısıldadıktan sonra defteri açtı… Tarihi attıktan sonra deftere yazmaya başladı “okulun ilk günü ve beklediğim gibi slytherinliyim mankafa kuzenim de daha önce söylediğim gibi gryffindor da hiç şaşmadım o bulanıklarla okumak onların ortamında bulunmaktan her zaman hoşlanmıştır.Snape diye uzun siyah yağlı saçlı kemerli burunlu biraz garip ve mutsuz görünen biriyle tanıştım.Ama safkan olduğu duruşundan belliydi dik ve insanlara tepeden bakan biri gibiydi profesörümüz annemin bahsettiği kısa boylu fok balığına benzeyen bir suratı var Slughorn” yatakhanenin demir kapısının kapandığı duydu ve gözü kapıya kaydı ”dumbledore gerçektende çok gür bir sese sahipmiş bembeyaz upuzun saçları ve hilal şeklindeki gözlükleri çok etkileyiciydi McGonagall daha kediye dönüşmedi hala merak ediyorum bir animagus olan birinin dönüşmesini profesör uzun boylu,iri gözlü,gözlüklü,gözlerinin etrafında kedininkilere benzeyen kırışıklıklar var profesör Fulis Trelawney değişik bir kadın yemekteyken sürekli gryffindor masasında birine bakıyordu ama kim olduğunu bilemiyorum yemekler önümüze gelmesi hiç şaşırtıcı değildi kızlar yatakhanesine gelirken zindana indik ve basık tabanlı bir ortak salonumuz var yukardan sarkan zincirlerde yeşil ışık huzmeli aydınlatıcılar var…sanırım uykum geldi bu günlük bu kadar yeter bir daha ne zaman görüşürüz bilmiyorum iyi geceler” dedi ve altına isim gibi bir şeyler karaladı…Not***Fulis Trelawney benim karakterimdir ileriki bölümlerde görüceksiniz "Sybill" değil..2. ve 3.bölümler4.bölüm5.bölüm5.bölüm(Devam)6.bölüm
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2008, 15:49:50 Gönderen: darkkphonix »
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 21, 2008, 18:41:44 » |
|
Öncelikle cafeye hoşgeldin.Seni aramızda görmek güzel.Şimdi Bella'nın en sevdiğim karakter olduğunu söyleyemesemde yazım stilin,tasvirlerin ve o dönemi bize anlatman çok iyi oldu(Snape ve Sirius vs önemi)Devamını bekliyorum.Eline ve yüreğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 21, 2008, 18:55:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 21, 2008, 19:48:10 » |
|
Epey meraklandırıcı olmuş  eline sağlık  Kim bu kız  İlk başta sarışın olunca dedim bir Malfoy mu ama Malfoy olmak için fazla iyi gibi dururyor  Devamını bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 21, 2008, 21:32:14 » |
|
hımmm güzel olmuş ellerine sağlık yeni bölümlerini bekleriz
not:bizim bella nın saçı siyah değilmiydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dewil
Süt
hepimiz kan kitabıyız, neremizden açsak kırmızıyız
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 22, 2008, 00:43:01 » |
|
hemen yeni bölümü istiyorum şahsen eet aynn bella'nın çocukluğu çekilse diodum, ama remus'cuğumu ezmesin o bella kısaca mükemmel olmuş süper dewamını isterim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 22, 2008, 20:09:30 » |
|
Pardon :s bu bellatrix'in hikayesi yani bellatrix sen öteki hikayeye atacağın yorumu buna atmışsın sanırım ah evet  üzgünüm çok  nasıl karıştırabildiysem  neyse bu sayede senin hikayeni de okumuş oldum  Bella sever değilim ama o zaman hikayesi olması mgüzel ve nedense bella2nın günlüğüne neler yaz[Snape ile ilgili  ] eline sağlık 
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 22, 2008, 20:29:21 » |
|
ilginç we aynı zamanda da güzel olmuş yazın tebriklerr  bella'yı işliyo olman gayet güzel bi fikir daha önce onunla ilgili bi fic wardı ama tutulmadı die arkadaş yazmayı bıraktı  üzülmüştüm bırakınca çünkü güzel gidiodu senin yazında hoşuma gitti hp'deki dier karakterler hakkında özgün yazarlar çıkması güzel bişi umarım yorumları yeterli bulur we dewamını kesmezsin bella her ne kdr çılgın olsada doğuştan böyle oldunu sanmıorm  aydınlat bizii kalemine sağlıkkkk 
|
|
|
|
|
|
Vanda:Sizi seviyorum çocuklar.Ama salaksınız. Timmy & Cosmo:Ama senin salaklarınız 
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 24, 2008, 18:46:42 » |
|
Böyle senin gibi yorumlar olduğu sürece yazmaya devam edeceğim ama ben hâla daha yetersiz görüyorum eğer beğeniliyorsam gene bi 10-12 kişi beğenmeli diye düşünüyorum yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rCkmTL__4yL4k
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 25, 2008, 06:12:08 » |
|
ilginç we aynı zamanda da güzel olmuş yazın tebriklerr  bella'yı işliyo olman gayet güzel bi fikir daha önce onunla ilgili bi fic wardı ama tutulmadı die arkadaş yazmayı bıraktı  üzülmüştüm bırakınca çünkü güzel gidiodu senin yazında hoşuma gitti hp'deki dier karakterler hakkında özgün yazarlar çıkması güzel bişi umarım yorumları yeterli bulur we dewamını kesmezsin bella her ne kdr çılgın olsada doğuştan böyle oldunu sanmıorm  aydınlat bizii kalemine sağlıkkkk  Ehuhee buradaki kişi ben oluyorum..Başka sitede devam ediyor hikayem ama reklam olmasın =) Darkicim =D Burada baştan yayınlamaya başlamışsın bende okumaya başladım,devamını çabuk getir =D Süpersin =) stop =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 27, 2008, 16:14:12 » |
|
güzel bir bölüm olmuş. Anlatış biçimin de güzel. Böyle devam et.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|