Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 23:20:51  

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bellatrix Black-Bir Ölüm Yiyen-[YENI,Bölüm 9:İki Gencin Mücadelesi EKLENDI]  (Okunma Sayısı 2437 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay

...:::eMMa:::...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #60 : Mart 25, 2008, 16:05:50 »

iyi olmuş gerçekten harikasın eylülcüm saldırıyı gerçekten çok merak ettim ama yanlış bir not var cnm hemen düzelteyim paskalya noelden önce değil matr sonunda herhangi bi pazar günü kutlanır mesela bugün salı paskalya pazar günüydü geçtik yani Kahkaha ama bak çok meraklandım şimdi Dil Çıkaran Kahkaha

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bellatrix Black-Bir Ölüm Yiyen-[YENI,Bölüm 9:İki Gencin Mücadelesi EKLENDI]
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 23:20:51 »

rCkmTL__4yL4k
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #61 : Mart 25, 2008, 17:11:02 »

Öncelikle çok teşekkür ediyorum ^^, Çok mutlu ettiniz benii.. =)

iyi olmuş gerçekten harikasın eylülcüm saldırıyı gerçekten çok merak ettim ama yanlış bir not var cnm hemen düzelteyim paskalya noelden önce değil matr sonunda herhangi bi pazar günü kutlanır mesela bugün salı paskalya pazar günüydü geçtik yani Kahkaha ama bak çok meraklandım şimdi Dil Çıkaran Kahkaha

Doğru söylüyorsun  Terleyen Bunu yazarken bilmiyordum,sonradanda düzeltmedim  Terleyen Bir çok sitede yayınlandığı için,insanlar farklı şeyler okumasın dedim  Sırıtan Böyle kabul edeceksiniz artık  Hede Hödö  Sırıtan Sağ ol uyardığın için  Sarılan ve yorum içinde çook teşekkürler  Göz Kırpan

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Mart 25, 2008, 19:02:01 »

Eylül
(göstermek/gizlemek için tıkla)

Eline sağlık Aww Yine çok güzeldi Kahkaha Hele Hogsmade'deki kavga Sırıtan Bella neden böyle acaba? Selwyn'e güvendiğini ve ona değer verdiği kesin artık her ne kadar sevmese de ama bu da bir şeydir Kahkaha Selwyn'in onu korması hoş Kahkaha [Bella böyle mi olacaktı Kahkaha ] Yine de bunu nasıl savunuyorlar anlayamıyorum <.< Muggle'lar onlara karşı ellerinden bir şey gelmediği için korkuyor olmasın sakın <.< Neyse onların bu şeyini anlayamayacağımızdan bir şey demiyeyim  savaşı merakla bekliyorum Kahkaha bizimkiler neler yapacaklar acaba ... böylece ilk sınavlarını da vermiş olacaklar Kahkaha Eline sağlık Eylül yine çok güzel yazmışsın Kahkaha Yeni bölüm için kolay gelsin Aww
« Son Düzenleme: Mart 25, 2008, 19:04:06 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
rCkmTL__4yL4k
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #63 : Mart 28, 2008, 17:15:17 »

Alıntı
Ben kendi adımı demişmiydim hatırlayamadım ama demediysem Zeynep 

Memnun oldum Zeyneppcim  Kahkaha  Aww Teşekkürler yorum için ayrıca  Aww Onların tarafından bakıyorum olaya,onlar kendilerince haklı  Kahkaha Bizimkiler kendilerince  Aww Bakalım neler olacak,bende merak ediyorum  XD Ama savaşa daha var bayaa Sırıtan Spoi yok Eylül Spoi yok *kendini camdan atar* , tekrar teşekkürler  Sırıtan
rCkmTL__4yL4k
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #64 : Nisan 06, 2008, 21:27:21 »

Bölüm 8  : Karanlık Lordun Malikanesi

Soğuk kış Bellatrix Black’in yüzüne vururken,Bellatrix yeşil-gümüş atkısını arkasına doğru savurdu.Daha önce bir kez girdiği o büyük malikaneye şimdi kendini daha ait hissederek giriyordu.Soğukta yol bitmek bilmiyordu ama Bellatrix’in amacı soğuktan kurtulmak değildi,yapacaklarına biran önce kavuşmaktı.
“Selwyn.” Dedi Bellatrix.Yanındaki uzun boylu,yakışıklı çocuğa döndü.Çocuk duyduğunu belirten bir ses çıkardı.
“Kapının önüne cisimlenemez miydik?” dedi ellerini birbirine sürterek.Selwyn,elini Bellatrix’in beline dolayarak daha hızlı yürümeye başladı.
“Hayır,dikkat çekemeyiz.Karanlık Lord’un ismi pek duyulmadı ama kökten yok etmek için her yerde bizden birilerini arıyorlar.” 
Bellatrix ses çıkarmadı.Bir hafta kalacağı yerin önüne gelmişlerdi.Bu sefer etrafı incelemen direk Selwyn nereye giderse oraya gitti.İlk gün geldiği kapının önüne geldiğinde,yüzü maskeli beş altı kadar adam veya kadından başka değişiklik yoktu.
“Selwyn.” Dedi kalın bir adam sesi.Kapıya en yakın maskeli büyücüden gelmişti.Selwyn tanımış göründü.
“Yaxley.” Dedi başıyla selam vererek.
“Seni ve genç hanımefendiyi görmek ne güzel.” Dedi Yaxley.Sesinden hafif bir alay seziliyordu.
“Gelmeyeceğinizi düşünmüştük.”
Selwyn hafifçe güldü.
“Gördüğün gibi geldik.”
Yaxley denen adam onlara doğru geldi.Yaxley ile el sıkıştılar ama aralarında ki resmiyet belirgindi.Adam asasını yüzüne doğru tutup,maskeyi çeker gibi yaptı ve maske birden yok oldu.Sert çehreli,genç bir adam duruyordu karşısında.Bellatrix daha önce görmüş olabilirdi çünkü oda okuldan ayrılalı sadece üç dört yıl olmuş gibi görünüyordu.Bellatrix’te elini uzattı. Adam eğilerek,hafifçe elini öptü ve kolunu sağ tarafta ki bir odaya çevirerek onlara, “Buyurun bakalım.” Dedi.Selwyn önden yürü.Bellatrix’te ikiletmeden Selwyn’i takip etti.Yaxley’in yavaş adımları onu arkadan takip ediyordu.Selwyn kapıyı açarak ona yol verdi.Bellatrix onu geçerek ilerledi.Bir koridora çıkmışlardı.Koridorda yaklaşık on beş  tane kapı olmalıydı. Koridor’un sonunda ise büyük bir oda vardı.Yaxley onlara yaklaştı ve  orayı göstererek,
“Buradan.” Dedi.Büyük odaya girdiklerinde içeride gayet lüks beş tane koltuk vardı ve oda gerçekten çok büyüktü.Duvarların boş kalan kısmı kitaplarla doldurulmuştu.Ortada on kişilik bir masa vardı.En uçta karşı duvarı tamamen kaplayan bir dolap vardı.
“Herkes sizi tanımayacak Bellatrix.Karşıda ki dolaptan maskenizi ve kıyafetini vereceğim.Selwyn zaten biliyor.Sadece bu bölümde olanlar birbirini tanıyacak.Diğerlerine görünmek veya isim belli etmek yok.Bu ayrıcalık sadece on beş kişiye ait.Ben de buraya dahilim.Şimdi ben gidiyorum,dolaba dokunduğunda sana ait kıyafet ve maske belirecektir.”
Dedi Yaxley ve başıyla selam vererek uzaklaştı.Bellatrix ilgisizce odada gözlerini gezdirdi.
“Selwyn,neden ben bu özelliği kapsıyorum.Daha yeni olduğumu düşünüyorum.” Dedi Bellatrix.Selwyn hafifçe gülümsedi.
“Demek ki güvenini kazandın,Bella.”
Bellatrix inanmış gibi görünmedi.
“Beni bir kez görüp nasıl da güveniyor?Daha fazla dikkat beklerdim,Selwyn.”
“Asla Karanlık Lordun yaptıklarını sorgulama.”
Bellatrix bir şey demeden dolaba ilerledi.Kapağın her iki yanında el figürleri vardı.Ellerini oraya yasladı ve bir an hiçbir şey olmadı.Birden ellerini yasladığı yer kırmızılaştı ve tam onun ellerinin şekline geldi.Kapaklar iki yana doğru açıldı.Bellatrix elini çekti ve önünde havada asılı duran siyah,savaşta kolay hareket edebileceği ama gayet şık bir elbise belirdi.Kollarından tüller sarkıyordu.Bilerek yırtılmış gibi görünen yerleri ayrı bir hava,ayrı bir gizem katıyordu elbiseye.Elbisenin yanında siyah bir cüppe duruyordu.Cüppenin hemen yanında,Bellatrix’in sadece gözlerini kapatacak olan gümüşi bir maske.Bellatrix teker teker hepsini koluna astı ve Selwyn’e döndü.
“Sen almayacak mısın?” Selwyn hayır der gibi başını salladı.
“Benimki odamda.Sana odanı göstereyim.Gel –şuradan.” Diyerek Bellatrix’i yönlendirdi.
“Burası benimki,” eliyle bir kapıyı işaret etti, “Hemen yanında ki,yani –şu seninki.Girip bakabilirsin.” Bellatrix ikiletmeden ona gösterilen kapıya doğru ilerledi.
“Kafana göre takıl ama hazır bekle.Seni çağırdığımda bir toplantıda olacağız.”
“Emredersin.” Dedi Bellatrix hafifçe gülerek.
“Sen emir dinler misin?” dedi Selwyn şaşkınlıkla.
“Eh,artık alışmam gerekecek.”
Dedi Bellatrix ve kapıyı açarak yeni odasına girdi.Bu odada da yeşil ve siyah tonları hakimdi. En uçta şık bir yatak duruyordu.Yatağın iki yanında ki komodinlerin üstünde yılan şeklinde küçük abajurlar vardı.Yılanların ağızlarının açık olan yerlerinden ampuller çıkıyordu.Camda ise gayet sade yeşil bir perde vardı.Yatağın solunda ki duvar tarafında,Bellatrix için yeterli siyah bir dolap vardı.Bellatrix dolabı açıp baktığında içerinin kendi giysileriyle dolu olduğunu fark etti.Dolabın ikinci bölümünde ise bir sürü siyah ama hepsi farklı model ve şıklıkta elbiseler buldu.
“Madem burada elbiselerim var,neden oradan bunu aldım ki?” diye mırıldandı kendi elindeki elbiseye bakarak.Dolapta ki elbiselere tekrar baktı.Karanlık Lord her şeyin en iyisini istiyor gibiydi.Bellatrix’in odasında bir de küçük bir kitaplık vardı.İlerleyip kitaplığın,camlı kapısını açtığında içeride gayet yeni görünen bir sürü kitap buldu.

Karanlık Sanatlar Güncesi
Bilinmeyenler
Öldürmenin yüz farklı yolu
Affedilmez Lanetler

Liste böyle uzayıp gidiyordu ve diğer kitaplarda en az bunlar kadar karanlık gibi görünüyordu.Bellatrix memnuniyetle gülümseyerek tekrar dolabına döndü.Elbiseyi dolaba bıraktığı anda,elbise askılıktaki yerini aldı ve oradan başka bir elbise seçti.Bunun da diğerinden tek farkı yoktu.Sadece elbisenin uçları çapraz bir şekilde iniyordu.Bellatrix elbiseye dokunduğu anda elbise üzerinde belirdi.Dolabın kapağındaki aynadan kendisine baktı.Ummadığı kadar güzel görünüyordu.Elbiselerin biraz daha ilerisine asılmış cüppelere takıldı gözü.Dört tane vardı ve hepsi farklı kalınlıktaydı.Üşümeyeceğini düşünerek en incesi aldı ve cüppeyi giydi.Cüppenin şapkası sırtına düşüyordu.Bellatrix maskeyi alarak yüzüne yerleştirdi ve ellerini bıraktığında maske düşmedi.Sol kolunu kaldırıp koluna baktı.O günden sonra ne kadar banyo yapsa da eliyle birlikte kollarını yıkasa da işarette en küçük bir değişme olmamıştı.Dolaba dönüp elbisenin ek bir parçası var mı diye bakındı ve askıda bir tane eldivene benzer ama tüm kolunu kaplayacak bir şey gördü.Alarak sol kolundan geçirdi.Dirseğine kadar çıkıyor,bileğinde bitiyordu ve karanlık işareti kapatmakla kalmayıp,elbiseye ayrı bir zariflik katıyordu.Bellatrix takdir eden bakışlarla kendine bakarken kapı tıklandı.
“Evet?” dedi Bellatrix.Dışarıdan Selwyn’in sesi geldi.
“Gel hadi birazdan toplantı başlayacak.”
Bellatrix ilerleyerek kapıyı açtı.Selwyn meraklı gözlerle ona bakıyordu.
“Vay.” Dedi ona gülümseyerek.Daha maskesini takmamıştı elinde duruyordu.Gayet şık bir takım giymişti.Cüppesi de Bellatrix gibi inceydi.
“Muhteşem görünüyorsun.” Dedi Selwyn sükunetle.
“Alışkın olduğum bir şey.” Dedi Bellatrix ilgisizce.Selwyn hafifçe gülerken gözlerini devirdi.
“Pek de mütevaziyiz bugün.”
Bellatrix aldırmadan ilerledi.
“Eh.” Dedi sadece.
“Şimdilik maskeye gerek yok birazdan takarsın.” Dedi Selwyn.Bellatrix maskeyi çıkardı ve cüppesinin içine soktu.Asasını da cüppesinin içine kolayca alabileceği bir yer yapılmış olan küçük bir cebe soktu.Selwyn eliyle ona yol verdi ve Bellatrix geçerek ortak odaya ilerledi.Oda da on ikikişi yerini almıştı.Üç sandalye boştu ve bunlardan ikisi Selwyn ve Bellatrix’inkiydi.Bir kişi gelmemiş olmalıydı.Hepsinin yüzleri açıktaydı.Bellatrix hiçbir tepki vermeksizin odaya bakındı.Sadece iki tane kadın vardı.Masanın başında Yaxley oturuyordu ve onlar girdiğinde ayağa kalkmıştı.Yaxley eliyle teker teker gösterip tanıtmaya başladı.Önce biraz tıknaz,Bellatrix’in daha önce görmediği bir kadını eliyle işaret etti.
“Atalante Gamp,” gösterdiği kadın başıyla hafif bir selam verdi,Bellatrix’te öyle.Şimdi soluk yüzlü,saçları açık sarı bir kadını işaret ediyordu, “Bendis Burke,” kadın hafifçe gülümsedi.Bellatrix yine başıyla onayladı ve sırasıyla beyleri tanıttı.
“Sentinus Crabbe,Kairos Bulstrode,Thyphon Rosier,Hybris Malfoy,Fraude Vectuber,Herakles Ostav,Calvin Cepticha,Leonard Locer ,Oswald Branten,Charlym Avery,Septimus Xoicer.” Gösterdiği tüm adamlar başlarıyla selamladılar.Yaxley eliyle şimdi Bellatrix ve Selwyn’i işaret ediyordu.
“Genç dostumuz Selwyn’i zaten biliyorsunuz ve yanındaki hoş bayanda Bellatrix Black.”
Oradakilerden onaylar mırıltılar yükselti.
“Buyurun.” Dedi Yaxley ve oda yerine oturdu.Yan yana bırakılmış üç tane boş sandalye vardı ve Selwyn ile Bellatrix onlardan ikisine geçtiler.Boş sandalye Bellatrix’in yanında kalmıştı.
“Lestrange gelmeden başlamayalım.” Dedi Bellatrix’in adını Oswald Branten olarak öğrendiği kalıplı adam.
“Gelir birazdan.” Dedi bu sefer Bendis Burke adlı kadın ve kapıda hafif uzun boylu,kahverengi saç ve gözlere sahip ciddi yüzlü genç bir adam belirdi.Gözleri etrafı tarayıp Bellatrix’te durdu.Gülümsedi ve kafasıyla geçerken herkese selam verdi.Sandalyeye oturmadan önce durdu.
“Rodolphus Lestrange.” Dedi adam elini uzatarak.Bellatrix’te elini uzattı ve adam Bellatrix’in elini hafifçe öptü.
“Bellatrix Black.” Dedi Bellatrix ve elini çekti.Adam ilgiyle onun yanına oturdu.
“Aramıza güzel bir bayanın katılması ne hoş.” Dedi gülümseyerek.
“Güzelliği değil,yeteneği önemli.” Dedi Atalante Gamp adlı kadın.Bellatrix’ten neredeyse yirmi yaş fazla gibi görünüyordu.
“Hadi Atalante,kıskanma.” Dedi Rodolphus Lestrange.
“Zamanında sende genç ve güzelmişsindir ama şimdi bu genç bayana da şans ver.” Dedi sükunetle gülümsüyordu.Selwyn adama ters bir bakış atarken Bellatrix Selwyn’in durumuna gülümsedi.
“Yetenekli olmasa burada olmazdı,Atalante.” Dedi bu sefer Fraude Vectuber.
“Belli ki.” Dedi Atalante ve Bellatrix’e göz kırptı.Bellatrix’te hafif bir gülümsemeyle karşılık verdi.Başlangıç gayet güzel olmuştu.
“Burada senden başka yeni gelenlerde var,Bellatrix.” Dedi Hybris Maldoy.
“Onlara kesinlikle kimliğini belli etmiyorsun.Eğitim Paskalya süresince sürecek ve bir çok şey öğreneceğini umuyorum.Öyle büyük bir hocaya gerek olmayacak.Büyünün nasıl yapıldığını sana göstereceğiz sende çalışacaksın.Burada hiç bilmediğin büyüleri çalışacaksın ve sözsüz büyüleri daha bilmiyorsun biliyorum,biraz da onları deneyeceksin.Karanlık Lordun adı daha fazla duyulmadı ve bu hazırlıklar o büyük gün için çok önemli.Onun gücünden herkes haberdar olmalı.Aslında şu anda yeterince iyiyiz ama gelişmesi gereken sizler varsınız.”
Bellatrix kafasını salladı.Sonra konuşma onun dışına çıktı.Bu sefer konuşmayı Leonard Locer devralmıştı.Cebinden bir kağıt çıkardı ve kağıda dokundu.Hepsinin önünde belirdi.O asasıyla nereyi gösterirse,onların haritasının önünde ki bir nokta da oraya gidiyordu.Adam yaklaşık bir saat boyunca saldırabilecekleri güvensiz yerleri,bakanlığı çökertme projelerini,muggle yerleşim yerlerinde ki çatlakları anlatırken Bellatrix hiçbir şey söylemeden sadece dinledi.Konuşma hararetlenmeye başlayıp,tartışma boyutuna geldiğinde ise iki saat geçmişti.Bütün bilgileri beynine işliyordu Bellatrix.Buradakilerin hepsinden iyi olabileceğini biliyordu ve bir dahaki toplantıda söyleyecek birkaç sözü vardı.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Nisan 06, 2008, 21:44:44 »

Hımm Lord tam olarak dünyaya o karanlık yüzünü göstermedi yani henüz çıldırık durumda değil ,yani saman altından su yürütüp ölümyiyen topluyor.Ölümyiyenlerin de dereceleri var ama fanatik düzeyde değil.şimdilik idealist duruyorlar.bakalım ne olacak.Müstakbel eşiyle tanıştı.Nasıl oldu da evlendiler acep yoksa lord mu emretti.

gayet güzel devam ediyor ve akıcı eline sağlık.

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Nisan 07, 2008, 21:15:37 »

Eylülcüm çok süper olmuş elllerine sağlık.Özellikle betimlemelerine bayılıyorum canım yaaa yeni bölümü çok bekletme

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #67 : Nisan 08, 2008, 19:02:34 »

harika olmuş eylülcüm Kahkaha ah aaahh bellanın yerinde olmak istedim şahsen Göz Kırpan çeşit çeşit elbiseler falan Kahkaha Kahkaha Kahkaha güzel bir bölüm olmuş

rCkmTL__4yL4k
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #68 : Nisan 09, 2008, 01:32:13 »

Hımm Lord tam olarak dünyaya o karanlık yüzünü göstermedi yani henüz çıldırık durumda değil ,yani saman altından su yürütüp ölümyiyen topluyor.Ölümyiyenlerin de dereceleri var ama fanatik düzeyde değil.şimdilik idealist duruyorlar.bakalım ne olacak.Müstakbel eşiyle tanıştı.Nasıl oldu da evlendiler acep yoksa lord mu emretti.

gayet güzel devam ediyor ve akıcı eline sağlık.

Eh pek çıldırık değil tabii  Terleyen Ama bella çıldırık değil kii yaaa  Üzgün  Cool Olsn olsn biz onu böyle seviyoruz  Sarılan  Alkış Voldicii*miz ayne dediğim gibi saman altından ölümyiyen yürütyor  Sırıtan Bellatrix'i Rodolphusla evlendirme ile ilgili şüphelerim var  Terleyen Selwynle biraz yaşasınlar istiyorum,sonra Rodol'a bakarız  Sırıtan Teşekkür ederim çoookk yorum için  Sarılan  Sarılan  Alkış

Eylülcüm çok süper olmuş elllerine sağlık.Özellikle betimlemelerine bayılıyorum canım yaaa yeni bölümü çok bekletme

Teşekkür ederimmm Sarılan Elimden geldiğince işte  Terleyen

harika olmuş eylülcüm Kahkaha ah aaahh bellanın yerinde olmak istedim şahsen Göz Kırpan çeşit çeşit elbiseler falan Kahkaha Kahkaha Kahkaha güzel bir bölüm olmuş

bende çook isterdim  Sırıtan kendi hayallerimi Bella*ma verdim işte  Ağlayan  Sırıtan Feda olsn ona  Sarılan  Dil Çıkaran Teşekkürler canım yorum için  Sarılan
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Nisan 09, 2008, 20:08:14 »

Eylül'cüm çok güzel olmuş eline sağlık Kahkaha Ben nedense sanki Bella Slewyn ile hayata devam edecekmiş gibi düşünüp kocasını unutmuştum <.< Sinir oldum doğrusu şimdi <.< Her ne kadar bir ölüm yiyen olsa da Dil Çıkaran sevmiştim Slewyn'i ... Hem Bella onu seviyor (gerçek anlamda olmasa da Dil Çıkaran ) Acaba ne olacak ki diğerini tercih edecek Şaşırmış  Neyse gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum , şimdiden kolay gelsin Sırıtan

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #70 : Nisan 10, 2008, 19:27:37 »

inş. yakında gelir

rCkmTL__4yL4k
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #71 : Nisan 11, 2008, 01:53:31 »

Eylül'cüm çok güzel olmuş eline sağlık Kahkaha Ben nedense sanki Bella Slewyn ile hayata devam edecekmiş gibi düşünüp kocasını unutmuştum <.< Sinir oldum doğrusu şimdi <.< Her ne kadar bir ölüm yiyen olsa da Dil Çıkaran sevmiştim Slewyn'i ... Hem Bella onu seviyor (gerçek anlamda olmasa da Dil Çıkaran ) Acaba ne olacak ki diğerini tercih edecek Şaşırmış  Neyse gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum , şimdiden kolay gelsin Sırıtan

Bende Selwyn mi Rodolphus'mu karar veremedim açıkçası  Terleyen Biraz gençlik aşkı yaşasınlar bakalım neler olacak  Sırıtan Sinir olma canım daha bir şey belli değill Sırıtan Sizin isteklerinizi göz önünde bulunduracağım sonuçta  Sarılan

inş. yakında gelir

Gelecek ama ehm -biraz daha yorum bekliyorum açıkçası  Terleyen
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #72 : Nisan 11, 2008, 20:52:58 »

bence bella ve selwyn bayağı bir aşık olsunlar falan çıksınlar Kahkaha daha sonraları birdenbire selwyn bella ve rodolphusu öpüşürken falan yakalarmış Kahkaha bella için ikiside düelloya başlarlar Kahkaha selwyn yenilir Dil Çıkaran kazanan rodolphus bellayla evlenir Kahkaha ama kader ağlarını örer ki ikiside boy boy çocuklar yapamadan azkabana düşerler Kahkaha

rCkmTL__4yL4k
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #73 : Nisan 13, 2008, 22:59:07 »

bence bella ve selwyn bayağı bir aşık olsunlar falan çıksınlar Kahkaha daha sonraları birdenbire selwyn bella ve rodolphusu öpüşürken falan yakalarmış Kahkaha bella için ikiside düelloya başlarlar Kahkaha selwyn yenilir Dil Çıkaran kazanan rodolphus bellayla evlenir Kahkaha ama kader ağlarını örer ki ikiside boy boy çocuklar yapamadan azkabana düşerler Kahkaha

Ahuaha  Sırıtan Türk filmi oldu çıktı valla iki dakikada  Sırıtan Ben bunu şimdi okurken güldüm,yazarken kendimi camdan falan fırlatırım herhalde  Sırıtan Devamını biliyoruz zaten...Karı koca Lord sayesinde askabandan çıkarlar,birbirlerine doyamadan savaş başlar,Bellatrix Rodolphusu takmaz olur,Rodolphus onun ilgisizliğinden mutsuzdur *ne ilgisi olacaksa bellanın  Sırıtan* vıdı bıdı zıdı şeklinde devam eder  Terleyen ..
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #74 : Nisan 14, 2008, 17:34:16 »

neyse neyse yeni bölümü yazacak mısın? Kahkaha
(göstermek/gizlemek için tıkla)

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: