ginny weasly
kara kartalllll
Kakao

|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 14, 2007, 00:55:04 » |
|
ya ne saçmalıktır bu ya çocuklarında bi kabahatı yok sorun ebevynlerde bnce
|
|
|
|
|
|
 harry&ginny fun club[img]
|
|
|
|
|
|
Laz!sh
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 14, 2007, 01:09:45 » |
|
iyide okutmak istemeyen okutmaz..bu kadar basit.. ama çocuk eline bi sopa alıp " patronus büyüsü " yapmaya calısırsa o cocuktada sorun aramak lazımdır tabiiki.
|
|
|
|
|
|
" Maybe I Always Knew , My fragile dreams would be broken for you..! "
|
|
|
|
xXxharryxXx
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 14, 2007, 10:49:11 » |
|
walla bana göre ikisindede suç war ama bana göre hiçbir sakıncasıyok bende kitaplarını okudum filmlerinide izledim ama hiç bir büyüyü yapmaya çalışmadım
|
|
|
|
|
|
(( İMZA ATMAYI BİLMİYORUM PARMAK BASSAM OLMAZMI  ))
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 15, 2007, 12:22:31 » |
|
Saçma bir tartışma olmuş bence..Kaldırılmamalı yani.. 
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 15, 2007, 12:28:55 » |
|
bence de gereksiz bir tartışma
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
arsene_lupin
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 15, 2007, 12:47:10 » |
|
Tamam anladık büyü bir çok din ve inanışa göre kötüdürde burada en büyük sihirin sevgi olduğunu gösteriyo yani büyüye felan özendirme yok aksine sevginin bütün büyülerden yüce olduğunu söylemek istiyo heralde kitabı okumadan ön yargıya varmak biraz kötü 
|
|
|
|
|
|
Adieu şarkıları artık benim için çalıyo... 
|
|
|
yagmurock
Süt
oliver&daniel&yagmurock
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 15, 2007, 23:13:07 » |
|
Gene iyice saçmalamaya başladılar yahu ne saçmalık bu böyle kitaplar büyüye özendiriyomuş demekki vayy be olmayan büyünün nesine özenicem sen o kitabı alıp inanacak olan asalak çocuğuna okutuyorsan sorun kitapta değil sende önce çocuğunun zeka seviyesini ölçtür sonra ona göre kitaplar al...Ne kadar saçmalık bence insanın içindeki çocuk asla ölmemeli işte ölünce böyle o kitap kalksın saçma bu kitap kalksın bilmem ne diye saçmalar valla değil 17 ----57 yaşında bile olsaydım okurdum bu kitabı çünkü içimdeki çocuk asla ölmeyecek zaten öldüğü zamanda hiçbirşeyden zevk alamaz insan bence bazı şeylerin çocuksu yanını görmek lazım her zaman savaş çapa olmaz ki hiçde zevkli değil... bence bu sözlerle herşey açıklanmış gerçektn çok saçma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 17, 2007, 15:50:36 » |
|
nasıl bir saçmalıktır bu, nasıl bir gerikafalılıktır? hem zaten onlar isteseler de bu kadar çok hayranı varken kaldırılması zor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 17, 2007, 15:56:30 » |
|
bu nasıl bagnazlıktır anlamadım cocuklar gerceklerle hayallerı ayırt etmeyı bılıodur yada en azından gençler  anlamadım gitti bunun nesi tehlikeli ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zilli
Süt
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 12, 2007, 12:14:01 » |
|
ben zararlı olduğuna inanmıyorum hem yararı bile var okumayı sevmeyen çocuklara kitapları sevdiriyor biraz geri bir düşünce
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 12, 2007, 12:15:30 Gönderen: zilli »
|
|
'gerçek' DAHA AYAKKABISINI GİYMEDEN,'yalan' DÜNYAYI 3 KEZ DOLAŞIRMIŞ. narnia severler kulübü
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 14, 2007, 18:19:21 » |
|
cadılığı özendirmek mi kötü? tarikatçılığı özendirmek mi? o zman piyasadaki tüm kitapların kaldırılması gerekir, ne kadar geri bu insanlar ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 15, 2007, 18:25:14 » |
|
inanamıyorum yahu.. resmen ortaçağ yaklaşımı... çocuklarıyla biraz ilgilenirlerse bu kadar korkak (hatta paranoyak) olmalarına gerek kalmaz...
valla zekası tutmayan kitabı okumasın kardeşim o zaman ne diye diğer okuyacak kimselerin haklarını elinden alıyorlar bizim okulda yasak değil ama yasak olsa bile okul kütüphanesi dışında başka yerde yok mu kitap gider orjinalini alır evinde paşa paşa okur hiçkimsede birşey diyemez bu kadar bağnazlık olabilir ya kesinlikle had safhadalar gerilik konusunda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|