|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #30 : Aralık 31, 2007, 23:59:13 » |
|
süper olurya acısın bize çıkarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #31 : Ocak 01, 2008, 01:05:57 » |
|
tek temennimmiz bu ınşallah cıkarır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #32 : Ocak 01, 2008, 16:26:36 » |
|
gerçekdemi bu rüyedi fişlan değil 8 gelio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albus-severus
|
 |
« Yanıtla #33 : Ocak 01, 2008, 19:32:57 » |
|
aslında ben pek heyecanlanmadım  .kitabın bittiğine kendimi inandırmıştım.farketmez yane...ama genede ii olabilir:P
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 01, 2008, 19:33:38 Gönderen: albus-severus »
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #34 : Ocak 01, 2008, 20:16:45 » |
|
Bence 8. kitap filan gelmesin her şeyi tadında bırakmak lazım.Eğer yeni kitaplar çıkmaya başlarsa millet bi süre sonra sıkılıcak bundan.Bu kadar güzel bi seriye yapılmamalı bu.Harry Potter ı da türk dizilerine benzetmesinler 
|
|
|
|
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
prisoner_december
|
 |
« Yanıtla #35 : Ocak 03, 2008, 03:16:55 » |
|
şaka mı bu nie o zaman son kitabın kapağında yapboz bu kitapla tamamlanıyor die yazıyorlar anlamadım.hemde kitapta en son bölümde 19 yıl sonra adlı bölüme de dikkatinizi çekmek isterim.yalnız yazar 8.kitabı yazmaya karar verdiyse onu bilemem ama oyuncuların 30 yaşına kadar harry potter filmi çekeceklerini sanmıyorum biraz saçma.birşey daha var kitaplarda hogwarts okulunun 7 yıl olduğu yazıyor.onun için harry potter serisi tadında bırakılmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
life_less
Süt
sonbaharda başlamıştı en gizemli nameler.....
|
 |
« Yanıtla #36 : Ocak 03, 2008, 17:10:22 » |
|
bi yandan ii bi yandan kötü olur bnce nese eer güsel bişe yapacaklarsa olsun ama boşuna cıvıtmaya gerk yok bnce:((
|
|
|
|
|
|
ben yeminler ettim yine burdayım,aklım karıştı çok uzaklardayım,özlemek yetmez anla artık,sensiz anlamsızım.......(((MEDUSA)))
|
|
|
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi
|
 |
« Yanıtla #37 : Ocak 03, 2008, 17:34:29 » |
|
Bence Rowling şöhret korkusu bunalımına girdi ne istediğini bilmiyor ansiklopedide herşeyi açıklasın olsun bitsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 04, 2008, 14:20:11 » |
|
Bence Rowling şöhret korkusu bunalımına girdi ne istediğini bilmiyor ansiklopedide herşeyi açıklasın olsun bitsin
evet ya suyunu çıkarmasın ama yeni bir karakter yaratsın harry yerine harry nin oğlu olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 04, 2008, 14:22:33 » |
|
Bence 8. kitap filan gelmesin her şeyi tadında bırakmak lazım.Eğer yeni kitaplar çıkmaya başlarsa millet bi süre sonra sıkılıcak bundan.Bu kadar güzel bi seriye yapılmamalı bu.Harry Potter ı da türk dizilerine benzetmesinler  Kes,nlkle bayar benccede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gök kuşağı
Süt
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 04, 2008, 14:26:57 » |
|
ben jkr nin cıvıtacağın sanmıyom zaten harry olmucakmış konusu.ne biliyim bitti diye çok üzülmüştüm.bi şekilde bişeylerden haberdar olamak gene güzel olur bence.bu dünya benim soluk aldığım bi koy ve bitmesini gerçekten istemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magicalbronze
Süt
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 04, 2008, 14:40:32 » |
|
hımm bencede ansiklopedi olur, yani bu saatten sonra sakın bir devam kitabı yazmaya çalışıpta serinin içine etmesin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 04, 2008, 14:46:03 » |
|
Gelsin gelsin.8,9,10,... diye devam da etsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forgiveness
Süt
..yalnızlık nedir mi dedin?..anlatamam,yaşamalısın
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 04, 2008, 21:50:23 » |
|
Bu 7'li iyi olmuş ya.Yine 7'nin büyüsü..  ama ben severus snapelerin ve tom riddleın dönemini anlatan kitap olsun isterdim ... 
|
|
|
|
|
|
her zamanki gibi yine hayali gerçeği karıştırdım...
|
|
|
|
|
|