Bir toplum gönüllüsü olan Beth Zweig, aynı zamanda yetişkin bir HP hayranı. The News-Sentinel'de yayınlanan habere göre kızıyla bir HP sempozyumuna katılmış ve izlenimlerini anlatmış:
“Büyük kızım Molly ve ben, Las Vegas'taki Lumos 2006 Harry Potter Sempozyumu'nda çok iyi vakit geçirdik. 6 kitabı da tekrar okudum, onları hep beraber okumak çok eğlenceliydi.
Konferanstaki iki favorim şunlardı: "Eğer General Electric'i Harry Potter yönetseydi: Büyücülerin Dünyasından Liderlik Bilgeliği" adlı kitabın yazarı olan Tom Morris'in eğlendirici konuşması. Albus Dumbledore ile bir CEO'yu karşılaştırmasına çok güldüm. Ve “Harry Potter Lexicon”ın yaratıcısının büyüleyici sunumlarına bayıldım. Lexicon, Harry Potter hayranları için bir internet ansiklopedisi. Bu adam Hogwarts gerçekten var olsaydı diye İskoçya'ya bile gitmiş
(hoydaaa
) ve kitaptaki ipuçlarıyla yerini bulmuş.
(Hogwarts'ı değil, yerini...)“Yaz boyunca Naomi Ragen'in ‘The Covenant’ını okudum. Jeanette Walls'ın ‘The Glass Castle,’ının iyi yazıldığını düşnüyorum. Yoksulluk içinde büyümekle ilgili .Ve şimdi de Geraldine Brooks'un ‘March’ adlı kitabını okuyorum. Biraz "Küçük Kadınlar"daki Father March'a benziyor. İç Savaş'la ilgili bazı mektupları çok rahatsız edici. Seveceğimden henüz emin değilim.”
(helal olsun valla teyze tam kitap kurduymuş
nie teyze dediysem.. Allah bilir yaşıtımdır
)TIK!