|
Fantasticc
|
 |
« : Kasım 19, 2007, 06:00:40 » |
|
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminde Harry'ye King's Cross'ta kabus olan siyah takım elbiseli Lord Voldemort görüntüsü, Tonner Doll isimli oyuncak firması için bir ürün fikri oldu. Filmde Karanlık Lord'u canlandıran Ralph Fiennes'in model alındığı oyuncak 13 bükülebilen noktaya sahip, bu sayede Voldemort'u şekilden şekile sokma imkanınız var! Siyah takım elbise, siyah yelek, siyah gömlek, siyah kravat ve siyah ayakkabılar giyen Voldemort oyuncağını görmek için buraya tıklayın. 150$ verip ön sipariş vermek isterseniz, buraya tıklayın. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 19, 2007, 06:05:33 » |
|
yanlış okumadım dimi 150 $ cıkkkk  öhhh almiim mümkünse.gerçi çok güzel ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 19, 2007, 06:06:05 » |
|
puhahaha  oyuncak voldi bi komik bakıyo ama flimde siyah takım elbiseli woldi benim cok hoşuma gitmişti  paylaşım için tesekkurler!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 19, 2007, 06:08:53 » |
|
hahaaa!voldi oyuncağı çok komik.spider man gibi tüm çocukların elinde oluyomuş  !!!düşünemiorum bile...insan daha sevimli bişi yapar.böle kelebekler içinde bi voldemort fln  zuzuzhahaa ne kelebeği yaws Woldiciğin karizmasınımı bozucan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 19, 2007, 06:17:59 » |
|
ltfn arkadaşlar oyuncakta olsa o bi lord, saygı duymak gerek 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 19, 2007, 06:24:16 » |
|
adam da karizmamı var yaw!o önce kendine bi burun bulsun bence...  ona burun bulunursa cok daha komik olur burunsuz daha yakısıklı  ltfn arkadaşlar oyuncakta olsa o bi lord, saygı duymak gerek  hadi canım sende ben onun gıbılere hıc saygı duymadım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2007, 06:25:10 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 19, 2007, 06:31:25 » |
|
yanlış okumadım dimi 150 $ cıkkkk  öhhh almiim mümkünse.gerçi çok güzel ama  aynı fikirdeyim :S şuncacık oyuncak yahu. istediği kadar bükülsün, hatta istersen ters takla atsın  150$ hayatta verilmez  bi de bu ön sipariş fiyatı  satışa çıkınca artar fiyat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielkolik
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 19, 2007, 06:31:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 19, 2007, 07:24:20 » |
|
güzel olmuş ouncak yavhu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 19, 2007, 07:35:08 » |
|
Güzelmiş beğendim ama alsam bile eğip bükeceğim son şey bu oyuncak olurdu.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2007, 07:35:54 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 19, 2007, 07:57:07 » |
|
Wow süper  Ama 150$"cık" bayılıp bunu satın alacağımı hiç sanmam  Not: Galeride Voldinin 3 solunda bi Ron oyun"cak"ı var  O hiç benzememiş  Mausumu resmin üzerine qetirip Ron yazdıqını okumadan önce Hermoni sanmıştım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 19, 2007, 08:17:07 » |
|
pek bi masum durmuş voldicik eli önünde bağlı felan kafa herzamanki gibi parlıyo tabi  neyse lır vıldımırt o saygı duyun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|