|
lunatic
|
 |
« : Ağustos 01, 2006, 01:19:45 » |
|
Ünlü EVITA ve CATS (ve Operadaki Hayalet. bayılırım...) müzikallerinin bestecisi olan SIR ANDREW LLOYD WEBBER, JK ROWLING'in HARRY POTTER masallarını (masal mı? hıh... benim için fazlasıyla gerçek bir dünya) Londra'daki West End sahnelerine taşımayı düşünürken, Hollywood film patronlarının oyunun sahne haklarını çoktan satın aldığını öğrendi. Genç büyücünün marifetlerine dayanan bir müzikal versiyon yaratmayı uman ünlü bestecinin umutları, Warner Bros'un bu çok satan çocuk kitaplarının sahne uyarlamalarının haklarını satın aldığını öğrenmesiyle suya düştü. Webber şunları söyledi: "Harry Potter ile ilgili bir müzikal sahnelemeyi gerçekten istiyordum. Kitapların süper olduğunu düşünüyordum (aferiiinnn ) ama bir müzikal için harekete geçtiğim zaman bana Warner Bros'un müzikal haklarını çoktan kaptığını söylediler." Valla bu haberden müzikalin yapılıp yapılmayacağı anlaşılmıyor ama bence nabız yokluyorlar. Ondan da ekmek yiyeceklerdir aha bu da Andrew amca: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 01, 2006, 19:33:41 » |
|
evet ya ilginç olurdu hp müzikali ama bnce olmas warner vermez hakları...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 01, 2006, 20:44:21 » |
|
müzikal hiç fena olmaz türkiye'de olursa kesin giderim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 02, 2006, 13:12:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 05, 2006, 00:10:55 » |
|
Güzel olurdu valla izlerdik ne güzel  Ama ben olacağını sanmıyorum...
|
|
|
|
|
|
Lord, can you hear me now? Or am I lost?
|
|
|
Lobelia
○н мψ "đαи"яι ♥♥ // мψѕτίсάl_Łσŵε ♥♥ // мεdѕ ♪
Kakao

Karina~
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 05, 2006, 00:26:25 » |
|
müzikal hiç de fena olmas aslında ya hp'ye değişik bi boyut kazandırmış olurdu en azından ilgilenmeyenler bile belkı ilgilenırdı 
|
|
|
|
|
|
... Beating me down Beating me, beating me Down, down Into the ground Screamings of sound Beating me, beating me Down, down Into the ground ...
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 05, 2006, 11:55:01 » |
|
ayy,çoook güzel olurdu.inanın ki gece yatağıma yattığımda cep telefonumla harry potter flim müziği ve vals dans müziğini kulaklıkla dinlemeden uyuyamıyorum.bende acayıp alışkanlık yaptııı.yavvv 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
dg_gzd92
ghoste=))))
Süt
anti diil antice rupert :)..!! I LOVE (((dan&em)))
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 08, 2006, 14:02:30 » |
|
ewt ewt müzikal inşş.. olur hatta trkiyeye de gelsn bn bekliom burda 
|
|
|
|
|
|
 °¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨° єναηєѕ¢єη¢є ƒαη ¢ℓυв нιℓαяу ∂υƒƒ ƒαη ¢ℓυв
|
|
|
Knight
Süt
Savaşlar beni bekliyor çok kan dökülcek...
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 09, 2006, 21:26:51 » |
|
ii müzikalide çıktı daha neler çıkar neler küçük şekeleri bilen çıkar 
|
|
|
|
|
|
 Dünya Kara Kraliçe emrinde olmalıdır bütün düşmanlar yok edilip yerlerine Kara Kraliçe geçmelidir.Sen düşmaları yok et.Biz geri kalanını hallederiz We love The Chronicles Of Narnia!!!Anita Blake Fan Club!!Karayip Korsanları Fun ClubLOTR fan club
|
|
|
|
Ginny_Gizem
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 11, 2006, 23:22:15 » |
|
Bence harry potter müzikali olsa çok değişik ve güzel olurdu.Harry potter film müziklerini zaten çok severek dinliyorum.Bir de müzikali olsa herkesin ilgisini çekerdi.
|
|
|
|
|
|
Mutluluk her zaman vardır, yeter ki en karanlık anlarımızda ışığı açmayı bilelim.
Ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı benim seni beklediğim kadar. Geçti artık istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni... gelme artık neye yarar
harry&ginny fun club
|
|
|
|