Yeni bir Harry Potter konferansı daha... Bu sefer ki de (pek çokları gibi) İngilitere'den.
Sectus.org adresine giderek konferansla ilgili tüm ayrıntıları okuyabilirsiniz. Hatta ben ilgilenenler için kısa bir bölümünü çevirdim.
Sanırım bu organizasyon sadece İngiliz'ler için yapılmıyor. Yani yurt dışından da katılımcı bekliyorlar. Gerçekten ilgi duyan olabilir diye atlamak istemedim. Neyse, işte şöyle demişler:
2007 yılı, Harry Potter kitaplarının yayınlanışının onuncu yıl dönümü ve biz, Londra'da gerçekleştireceğimiz Sectus-2007 konferansıyla bunu kutlamak istiyoruz.
19 Temmuz'da başlayıp, 22 Temmuz'a kadar sürecek olan Sectus, kuramsal kanıtlar üzerine yapılan münazaralar ve karşılıklı tahmin yürütme seanslarının yanı sıra, konulu sporlar ve oyunlara da yer verecek. Temmuz ayına doğru kesinleşecek program takvimimizi görmek için buraya daha sonra yeniden göz atmayı unutmayın!
Konferansın asıl merkezinde ise Üç Londra'lı Turnuvası
(Üç Büyücü Turnuvası gibi) var. Kadehe ismini koy ve şimdiye kadar Sihirli Britanya'da yapılan en büyük müsabakaya sen de katıl!