Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 08:50:47  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Russel Crowe Dumbledore'u anmaya gitti  (Okunma Sayısı 512 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 28, 2006, 22:33:38 »

Russell Crowe:

Richard Harris:

İlk 2 filmde Dumbledore'u canlandıran Richard Harris, Russel Crowe ile Gladyatör filminde oynamıştı (yerine Maximus'un geçmesini isteyen ve oğlu tarafından öldürülen kralı oynuyordu). Crowe, bu hafta sonunda Richard Harris'in Kilkee'deki (West Clare) heykelinin açılışına katılmak için eşi ve iki çocuğuyla birlikte İrlanda'ya gidiyor. Seamus Connelly tarafından yapılan heykelde Harris "racquet ball" oynarken görülüyor. Harris gençken yaz tatillerini geçirdiği west Clare'de 4 kez racquet-ball yarışmasını kazanmış. Harris'in 3 oğlu ve 3 kardeşi de törene katılacaklar.

TIK!

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Russel Crowe Dumbledore'u anmaya gitti
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 08:50:47 »

QuEeN
~Söz Ver
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2006, 10:40:44 »

yaa ben bu adama bayılıyorum yaws öldüğü zaman çok üzülmüştüm dumbi yi şimdikinden çok daha ii ccanlandırıyodu

cansarar
"haklı öfke canımı yakmaz"
Demleme Çay

karanlık lord fun klub yöneticisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 29, 2006, 11:45:32 »

yaa ben bu adama bayılıyorum yaws öldüğü zaman çok üzülmüştüm dumbi yi şimdikinden çok daha ii ccanlandırıyodu

kesinlikle daha iiydi.dumbledore denince gözümün önne bu adam gelio diğeri değil.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2006, 14:10:56 »

ilk dumbledore yerine şu ankini tercih ederim Gözlerini Deviren yine de ruhu şad olsu tabi :S ve russel amcamızı da hiç sevmem :S

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 29, 2006, 14:29:58 »

Richard Harris'i Dumbledore rolünden öncede tanırdım ve çok severdim.Öldüğünde inanamadım ilk başta ve öğrendiğimde çok üzüldüm.Bence Harris Dumbledore rolüne daha iyi uyuyor ve yakışıyordu.Yerinde huzurlu yatsın.

-What is a heart?
-Will i find it if i rip your chest apart?
-Will i find it if i crack open your skull?
OnLy-U 4eVeR
(=Tuuba=)
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 29, 2006, 17:29:59 »

Richard Harris'i Dumbledore rolünden öncede tanırdım ve çok severdim.Öldüğünde inanamadım ilk başta ve öğrendiğimde çok üzüldüm.Bence Harris Dumbledore rolüne daha iyi uyuyor ve yakışıyordu.Yerinde huzurlu yatsın.

eet yaa yazık buadam aşırı tepki weriyo gibime geldi koşturup harryi sarsması fln yönetmen demiştir heralde nesse şimdiki dumby ii bence

Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir.
Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir.
Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.
YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır.
Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #6 : Eylül 29, 2006, 18:08:12 »

evet üçüncü filmde tam dumbledore'du. hoplayıp zıplamıyodu. son derece sakindi ama ilki gibi yaşlı görünmüyordu. dikkat edin kitapta dumbledore yaşını hiç belli etmezdi.

ilk dumbledore sadece yaşlı ve beyaz sakallı bi adam gibi geliyordu :S dumbledore'un gücünden yoksun gibiydi :S

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Eylül 29, 2006, 22:05:40 »

Yaffs evet kitapta genç görünüyor diyordu ama şimdiki Dumbledore uymuyor bence.Gözler,burun,fiziki yapı(zayıflık),saçlar ve en önemlisi tavırları.Yarım ay biçimli gözlüğün altından bakması gibi şeyler.Gizemli tavırlar.Göremiyorum şimdiki Dumbledore'de.Şimdiki biraz daha hızlı gibi tavırlarında.Neyse konuyu dağıttım.
« Son Düzenleme: Eylül 29, 2006, 22:52:27 Gönderen: wizard » Logged

-What is a heart?
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #8 : Eylül 29, 2006, 22:51:01 »

yoo niye dağılsın Kahkaha burda konuişmicaz da nerde konuşucaz. sevmem zaten russel'ı atlatalım onu Dil Çıkaran

yaw üçüncü kitaptaki dumbledore'u bi hatırlayın. ne kadar sakin ve karizmatikti. kıyafetleri duruşu konuşması muhteşemdi. tam aklımdaki dumbledore'du aslında... güç seziliyordu adamdan. harry süpürgeden düşerken tribünden ayağa kalkıp elini uzatan dumbledore'u bi hatırlasana... veya herkes büyük salonda uyurken snape ile düşünceli bi şekilde konuşan dumbledore'u... işte öyle bi adam bana güven verirdi. işte bu dumbledore derdim.

ama dördüncü filmde herşeye bağırıp çağıran bi vernon enişte vardı sanki :S ne yaptığını bilmez görünüyodu ama bunu yönetmene bağlıyorum. karakterleri abartmıştı ünkü. (voldemortu hatırlayın. bale yaptığını hepimiz biliyoruz. bale yapan voldemort avatarları bile var :S)

ama michael gambon'da potansiyel var ve bunu ortaya döken kişi alfonso cuarondu :S

ilk iki filmi yönetmen yüzünden de sevmiyorum aslında :S ama cidden richard harris sadece basit bi yaşlı adam gibi duruyordu. gizemli görünebilir ama kesinlikle gücünü hissettirmiyordu. dikkat edin harry nadiren dumbledore'un yaşlılığını farkederdi. hatta bunu ilk kez beşinci kitapta kehaneti açıklayacağı zaman görmüştü. o zamana kadar onun yaşlı biri olduğunu düşünemiyordu bile.

ama ben richard amca acaba tökezler mi, belini doğrultabilir mi diye endişeleniyordum ne yalan söylim :S tabi adam mezarında ters dönecek Hede Hödö ona da saygım sonsuz lakin üçüncü filmdeki dumbi benim favorim Dil Çıkaran

OnLy-U 4eVeR
(=Tuuba=)
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 29, 2006, 22:58:51 »

eet yaa 3.filmde dumby benimde faworimde ağırbaşlı sakin sıcak kanlı biri olarak gözükmüştü filmde Kahkaha

Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir.
Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir.
Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.
YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır.
Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Eylül 29, 2006, 23:08:23 »

Yav sanırım herkesin favorisi başka oluyor. Kahkaha 3. filme ilk gittiğimde sinemeda ilk başta alışamamıştım. =S ama çok uzun sürmemişti bu filmin sonunda alıştığımı hissettim.Evet 3. filmde iyiydi genel olarak ama bana genede o gizemlilik ve akıllılık hissini veremedi.Ama iyiydi genede.Hatta Harry'i kurtarış sahnesini çok beğenmiştim bende. Kahkaha
                                                          *
4. filmde  bu kim dedim resmen.O kadar oldu benim için.
                                                          *                                            
Dediğin gibi yönetmen etkisi vardır büyük olasılıkla ama adam HP'nin konusunu bile bilmiyormuş yahu. =S İnsan bir okur.
                                                          *
Ben hala Richard Harris'in iyi olduğunu düşünüyorum.Hatta 2. filmdeki Dumbledore rolu beni çok etkilemişti.Kafamdakine tamamen uyuyordu.2. filmdeki Dumbledore Dumbledore'yi sevmeme büyük katkı sağlamıştır. Kahkaha

-What is a heart?
Earwen
jules.
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #11 : Eylül 29, 2006, 23:22:34 »

ilk dumbledore favorim tabiki Gözlerini Deviren
bu hiç olmamış bi kere dumbledore aşmış ermiş bi insan olmalıydı ..
ateş kadehinden harry nin adı çıkınca sinirlenip haryy nin üstüne atlayan bi dumbledore Kararsız
nebliyim sinirli yüz hatlarına sahiip bi dumbledore Kararsız

kesinlikle önceki daha iyiydi Kahkaha

Hello?
Is there anybody in there?
Just nod if you can hear me.
Is there anyone at home?
Come on, now,
I hear you're feeling down.
Well I can ease your pain
Get you on your feet again.
Relax.
I'll need some information first.
Just the basic facts.
Can you show me where it hurts?

There is no pain you are receding
A distant ship, smoke on the horizon.
You are only coming through in waves.
Your lips move but I can't hear what you're saying.
When I was a child I had a fever
My hands felt just like two balloons.
Now I've got that feeling once again
I can't explain you would not understand
This is not how I am.
I have become comfortably numb.
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Eylül 29, 2006, 23:27:13 »

bu hiç olmamış bi kere dumbledore aşmış ermiş bi insan olmalıydı ..
nebliyim sinirli yüz hatlarına sahiip bi dumbledore Kararsız
Evet yaf biraz aşmış bir insan gibi durmalıydı bencede. Kahkaha Ben kitapta hiç sinirli yüz hatlarına sahip bir Dumbledore okumadım.
                                                                                *
Ama görcek o Dumbledore Harry dağıtacak odasını. Kahkaha(koydularsa tabi filme)

-What is a heart?
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 30, 2006, 15:08:25 »

valla benim gönlüm Richard Harris'ten yana.. yeni Dumbliye hiç alışamadım. 4. filmde yönetmenin katkılarıyla bir felaketti :S Harris gerçekten fazla yaşlı duruyordu ama kendine güvenen, bilge ve güçlü adam profiline uygundu bence. 3. filmde Michael Gambon kitaptaki muzip Dumbliyi oynuyordu ama alışamamıştım ona, belki az rolü olduğu ve oyuncuyu yeni gördüğüm için. yine de onda sevecenlik eksik. 3. filmde de, 4.'de de Harry'e kol kanat geren koruyucu meleği oynamaktan çok uzaktı. benim için en büyük handikapı bu hatta. sevmedim, sevmeyeceğim bu adamı  Gözlerini Deviren ama hiç değilse öyküde öldüğünde üzülmeyeceğim Sırıtan

yoo niye dağılsın Kahkaha burda konuişmicaz da nerde konuşucaz. sevmem zaten russel'ı atlatalım onu Dil Çıkaran

ben senin yerine de severim cnm Sırıtan (Russel sevilmez mi beah... peh...)
« Son Düzenleme: Eylül 30, 2006, 15:11:52 Gönderen: lunatic » Logged
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 30, 2006, 16:55:50 »

ben bu yeni dumbi yi sevmiorum ya Kararsız dumbi ye pek benzemiyo hiç harry i seven bi adam gibi diil :s + öyküyü bile bilmiyo :hıh: ilk dumbi fazla yaşlıydı ama daha çok uyuyodu kitaptaki karaktere(Allah rahmet eylesin) adamın heykelini yapmaları güzel bişey =)

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: