Böyle bir şey olsaydı zaten ben fark ederdim, bu papalık vakfı haçlı seferlerinden bu yana işsiz kaldığı için ne yapacağını şaşırmış durumda.Hoş görmek lazım.
Haberin devamını da ben çevireyim...
Bu Amorth sözlerine şu şekilde devam etmiş;
"Tüm bu Nazi'lerin ele geçirildiklerine eminim.Hitler'in ne olduğunu düşünüyorsunuz?Ve Stalin'in yaptıkları.Büyük olasılıkla onlar Şeytan tarafından ele geçirilmişti.Davranışlarına, yaptıklarına, yarattıkları korkulara, verdikleri emirlerindeki zalimliğe bakarak bunu söyleyebilirsiniz.İşte bu yüzden toplumu şeytandan korumak zorundayız."
Şu uzun mesafeden şeytan çıkarma işleminin bir halta yaramadığı da Daily Mail tarafından belitrildi.Söz Amorth'da gene;
"Elbette birisi için uzak mesafeden dua edebilirsiniz ama bu durumda bunun bir etkisi olmazdı.Şeytan çıkarmak için ele geçirilen kişinin önünde yer almak ve bu kişinin kendi rızasıyla bunu kabul etmiş olması gerek"
vsvsvs...
Gerisi bundan da boş bilgiler yığını.Neyse en azından bir kaç parça bilgi öğrenmiş oldum.Demek ki neymiş, Rowling eğer kendi rızasıyla Papa'nın yanına gidip içimdeki şeytanı kovun derse her şey yoluna girebilirmiş.Ya da Rowling bunlara büyük miktarda bağış yapsaymış Papa yı bile arkasına alabilirmiş

hehe....