|
lunatic
|
 |
« : Temmuz 09, 2006, 23:16:05 » |
|
 Ünlü 6. his filminin yönetmeni (ve sonra da Unbreakable ve The Village geldi) M. Night Shyamalan, Warner Bros.'un 2001 yıılndan ondan ilk Harry Potter filmini yönetmesini isteidğini açıkladı, o sırada progrmaı uygun olmadığı için kablu edememiş ama ilerideki filmlere sıcak bakıyormuş: "Biliyorsunuz bu Harry Potter dansı (dans mı hö???) uzun süredir devam ediyor. Sorun hala soluk alan (devam eden) bir şey olması. Benim kampıma gelirse uyarlamasıyla, herşeyiyle bitmiş olmalı. Bu ustalık isteyen bir iş. J.K. [Rowling] ile karşılaşmadım. Birinci filmi bana taklif etmişlerdi ama o sırada 'Unbreakable,' ile uğraşıyorum ne yazık ki. Fakat daha önce kitap uyarlaması çekmeyi düşünmüştüm. Birkaç kez kitap uyarlamaya çok yaklaştım." Buyrun haberin orijinaliiiiii: TIK! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2006, 23:18:57 » |
|
vaaay iyi olur ya altıncı his ve köy güzeldi 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
|
Legend
Süt
I just wanna feel
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2006, 01:38:34 » |
|
köy güzeldi. altıncı his, eh işte. ama işaretler çok kötüydü. :S yine de kesinlikle chris columbustan bin kat iyi olacağından eminim. çünkü genel olarak filmleri çok karanlık olmasa da oldukça gizemli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 10, 2006, 13:57:22 » |
|
Eğer son filmde heyecanlı ve gerilimli bir Voldemort - Harry savaşı varsa ki mutlaka var, o zaman bu yönetmenin son filme çok iyi gideceğini düşünüyorum.Hayırlısı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 10, 2006, 17:20:10 » |
|
hmm.. 6.his gerçekten çok güzeldi hp'yi de o yönetse fena olmazdı hani hiç plmadı 6. filmi bari o yapsın ya hbr için saol
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 11, 2006, 17:20:49 » |
|
keşke kabul etseymiş ama diğeri de iyiydi (adamın adını unuttum  )
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true... 
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 11, 2006, 17:52:55 » |
|
iyi olur aslında. bence 7. bölümü çeksin. 6. his ve köyü izlemiştim. gerçekten güzel filmlerdi  . duyduğuma göre ralph fiennes HP serisinden bir filmi çekmek istiyormuş. ralph çok yakında snow country adında bir filmin yönetmen koltuğuna oturacakmış. ehh voldiye de bu yakışır zaten 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 21, 2006, 21:48:21 Gönderen: Gria_Himonas »
|
|
 Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
|
|
_Rebecca_
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 14, 2006, 13:26:23 » |
|
kesinlikle çok başarılı bir yönetmen..umarım ki iş başına gelir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 14, 2006, 14:25:34 » |
|
en son yaptığı açıklamada 1.filmi çekmediği için çok pişman olduğunu söylemiş.ayrıca yazarın kitaplarının koruyucusu olurdum,ilgisiz davranmazdım ve emek ziyanlığı yapmazdım demiş. yönetmenin ne kadar başarılı olduğu gözönüne alınırsa eğer 6.veya 7.kitabın yönetmenliğini yaparsa kitaba sadık kalır.ve ortaya rekorlar kıran bir film çıkar.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|