|
lunatic
|
 |
« : Eylül 28, 2006, 22:11:28 » |
|
 Peterborough'da oturan 3 kardeş, HP'ye olan sevgilerini bir şarkı ile ifade etti. Miles (6) ve kızkardeşleri Claudia (4) ve Alexandra (2), dünyada çok fazla asık suratlı insan olduğunu ve Peterborough'u kocaman bir gülümsemeyle sarmak isteidklerini söylüyorlar. Miles diyor ki: "Biz sadece insanları mutlu etmek istiyoruz." Harry Potter sevgisinin verdiği ilhamla, 3 minik seslerinin dünyayı daha iyi bir yer haline getireceğini umuyor. Anne ve babaları olan Charles ve Shoshana Stevenson onları stüdyoya götürüp şarkıyı kaydetmişler, şarkının adı: I Love You, Harry Potter. (çok şekerler ama bana anne-baba para kazanmak istiyor gibi geldi )TIK!not: tık sayfasından klipleri de indirebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2006, 22:16:03 » |
|
e tamam çok şekerler falan da yani ne şimdi bu ben anlamadım  burdan da bulalım bi üçüz hatta dördüz ( hem burda daha kolay bulunur  ) çıksınlar biz harry yi çok seviyoruz desinler bi şarkı falan olsun hatta şiir yazsınlar da nolcak yani ? katılıyorum sana vildan abla ailelerin işi bu kesin 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2006, 19:44:01 » |
|
bence tek amaçları para kazanmak
|
|
|
|
|
|
freedom's just another word for nothing left to lose
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 15, 2006, 22:25:43 » |
|
evet bencede amaçları para kazanmak gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 15, 2006, 22:35:03 » |
|
Sesleri de cokşeker ^^ Saol haber için ama çok şeker sölemişler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 23, 2006, 11:20:25 » |
|
Allah'ım harry potter ne büyük bi sektör artık herkes para kazanıyor yakında meslek te olur bu ne işle meşgulsünüz harry potter ile 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 23, 2006, 11:27:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
|
(no) emma (no)
Süt
ya ya ya şa şa şa anti emma çok yaşa
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 27, 2007, 20:47:26 » |
|
ewt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 27, 2007, 21:14:18 » |
|
çocuk işte:D
|
|
|
|
|
|
~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 27, 2007, 21:22:34 » |
|
çok şeker gözüküyolar birazdan şarkıyı da dinleyeceğim. Bence güzel olmuş tabi anne baba para kazanmak istio belli ama yine de güzel bir mesaj vermişler  çocuğun dediğine baksanıza biz sadece insanları mutlu etmek istiyoruz  toplumsal mesaj dipnot:tabii komplo teorisi üretmekte üstlerine olmayan arkadaşlar  bunuda anne babalarının ona öğretmiş olabileceğini zırvalayabilirler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 18, 2008, 18:21:23 » |
|
amacın para kazanmak olduğu kesin gibi
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
kajmeran07
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 22, 2008, 12:31:21 » |
|
ayyy çok şekerler 
|
|
|
|
|
|
SAGOPA KAJMER & KOLERA
|
|
|
devon aşkı
Süt
final destination
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 26, 2008, 21:21:10 » |
|
yaa ben tıka bastım sarkıyı dinleyemedim biri bana yardım edebilirmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 30, 2008, 18:01:46 » |
|
Hepsi çok şeker..
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|