Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 00:25:52  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İsviçre' deki Peron 9 3/4 'ten Bir Rapor  (Okunma Sayısı 254 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Kasım 24, 2007, 23:05:26 »

WB'un, Yoldaşlık DVD'sinin dünya çapındaki yayımıyla ilgili promosyonlarından biri de bir sürü sahne kıyafeti ve kostüm içeren "Hogwarts Ekspresi" sergisiydi. The Leaky Cauldron üyelerinden Mistral burayı anlatan küçük bir rapor hazırlamış; ve bunu da TLC'ye yollamış. İşte o rapor:

"Neredeyse uykusuz bir geceden sonra (ya kameram çalışmazsa ;-) ?) bu sabah uyandım ve ailemle birlikte, trenle yarına kadar İsviçre'de kalacak olan "Harry Potter Hogwarts Ekspresi" sergisini görmeye, Zürih' e gittim. Hava tıpkı 100 tane Ruh Emici varmış gibiydi, sisli, yağmurlu ve soğuk. Ve işte ordaydı- herkesin konuştuğu Harry Potter Hogwarts Ekspresi treni. ZAY Filmi'nin kostümleriyle birlikte. Daniel Radcliffe, Alan Rickman, Gary Oldman, Ralph Fiennes, Evana Lynch, Imelda Staunton ve Robert Hardy'nin giydiği kıyafetler. Olay sabah saat tam 10'da başlamak üzere planlanmıştı. Ben bekler, donar ve ilk fotoğraflarımı çekerken 7' den 70' e Harry Potter hayranları geliyor ve sıra sürekli uzuyordu. Saat 10 olmadan önce yüz kişi geldi diyebilirim.

"Zamanı gelince kırmızı bant kaldırıldı ve bizi içeri aldılar. Ne ummam gerektiğini bilmiyorum, ama size süper olduğunu söyleyebilirim. Girer girmez o ünlü "Harry Potter Theme" melodisini duyuyorsunuz. (*Hedwig's Theme yani) Bölme Yoldaşlık'taki bazı özel anlara dönüştürülmüştü. Sizi tam da olması gereken ruh haline sokan ışık, yarı karanlıktı. Siz daha "hayır" diyemeden kendinizi Lord Voldemort' un önünde buluyorsunuz, tamam tam olarak değil Ralph Fiennes gibi giydirilmiş bir cam. Elinde de ASASI vardı (mürver asa değil ;-) ) Bölme Sihir Bakanlığı'na benzetilmişti; Atrium'du diyebilirim.

Biraz yürüyünce kendinizi Profesör Snape'in sınıfında buluyorsunuz. Burası en sevdiğim bölme oldu, muazzam bir Snape Hayranı oluyorum galiba. İksirlerle dolu bir raf vardı, karşısındaysa Alan Rickman'ın kostümü giydirilmiş bir kukla! Ayrıca üzerinde iksirler olan masa gibi bir şey vardı; ve iki ya da üç tane, camla kaplı Snape asası. Sonraki bölme, Profesör Umbridge'in ofisiydi; çok güzel hazırlanmıştı. Her şey pembeydi; girer girmez ani bir miyavlama sesi duyuyorsunuz. Duruyor; ve siz onu hayal ettiğinizi düşünüyorsunuz. En iyisi, üzerinde Harry Potter' ın "Yalan Söylememeliyim" yazdığı kalem ve bir parça kağıt gördüğünüz şirin, eski masaydı. Kedi miyavlaması duymadığınızda size direk Umbridge'in bir şeytan olduğunu layıkıyla düşündüren bir müzik duyuyorsunuz.  Orayı çok sevdim, her şey pembeydi; pembe, pembe, pembe! Son bölmeye girmeden önce son filmi gösteren mükemmel televizyonlar var.

"Son bölme, Harry'nin mahkeme salonuna benziyordu. Cornelius Fudge'ın kostümü ve arkasına geçip Sihir Bakanı olabileceğiniz bir kürsü vardı. Bölme uçsuz bucaksız gibiydi, çünkü sağda büyük bir ayna vardı. Ve artık sona geliyorsunuz, sevecen Harry Potter hostesleri size 'İyi Günler' diliyor. Arkadaşlarımı bekledim, ve benim gibi düşünen insanlarla bir sabah geçirmekten mutlu olmuş olarak eve döndüm."

Kaynak: The- Leaky- Cauldron
Haberi hazırlayan: Fraktal
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: İsviçre' deki Peron 9 3/4 'ten Bir Rapor
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 00:25:52 »

Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2007, 23:51:25 »

Tanrım beni de götürün oraya -ama çıkarabileceklerinden emin değliim Sırıtan- Ama Türkiye'de de olsun böyle hep yurtdışı hep yurtdışı aaaaa olmuyor ama böyle. (Müze kadar ilerlemeleri şart da değil yahu galaya tüm kadro ya da ne bileyim baş roller falan gelse de yeter bana Gülümseyen) Neyse işin aslı beni de götürün yaaaa  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

yazan bir yazar!

Under your spell again.
I can't say no to you.
Crave my heart and it's bleeding in your hand.
I can't say no to you.

Shouldn't let you torture me so sweetly.
Now I can't let go of this dream.
I can't breathe but I feel...

Good enough,
I feel good enough for you.

Drink up sweet decadence.
I can't say no to you,
And I've completely lost myself, and I don't mind.
I can't say no to you.

Shouldn't let you conquer me completely.
Now I can't let go of this dream.
Can't believe that I feel...

Good enough,
I feel good enough.
It's been such a long time coming, but I feel good.

Stupefy'm bu sene başaracağız! Çıkmayan notalar çıkacak!
nymphadora7
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2008, 13:45:29 »

ya türkiyede neden böle etknlkler yok anlamıorum bnde gitmek istiorum yaaaaaaaaaaa
Sirius._.Black
Şeker
**

STAY BRUTAL !!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2008, 13:47:52 »

çok güzel ya, keşke burdada olsa Üzgün

albus-severus
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2008, 15:45:08 »

wayyy süpermiş!!!insanları iice bağlıyolar ya Aww...üfff Sırıtan
kajmeran07
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Ocak 26, 2008, 12:03:10 »

ühüüüüü bende gtcemmmm Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

SAGOPA KAJMER & KOLERA
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Hayırrrrr!!Olamazzzzz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 26, 2008, 13:40:04 »

süper bir şeymiş ya
bak nasıl heyecanlandım şimdi.

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
lucy_went
Kakao

Snape & Lily [T_T]

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 26, 2008, 13:43:04 »

oraya gitmek çok isterim profesor snape falan Âşık ama anlamadığım tek şey şu türkiyede onca hp fanı var ve böyle bişi yapsalar nekadar para kazanırlar ama yapan,düşünen yokk!!!  Kızgın hep yurtdışına gidiyoruz....

açıkçası türkiyede bunun gibi etkinlikler olsa giderim...ama malesef yok..

bekliyorum seni gecenin karanlığında...umutlarım aydınlatıyor karanlığı!! Ve biliyorum sonunda döneceksin!!
Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!!
Megolaman manyaklığın dışa vurulmuş hali [ben] Hede Hödö Dil Çıkaran
özge alan
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 26, 2008, 14:11:31 »

vaybe gerçektende süpermiş keşke bende olsaydım orda, bu arada paylaşım için teşekkürler Gülümseyen Gülümseyen Gülümseyen Gülümseyen
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: