|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2008, 18:19:54 » |
|
bence anne-babakar öğretiyor. Veya muggle okullarına gidiyorlar. Bende nasıl matematik öğreniyorlar sorusuna takılmıştım. Yani şu an Hogwartsta olsam mat. fen, türkçe vb. dersleri işler miyiz ? Bu da JK'nin atladığı bir konu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2008, 18:26:29 » |
|
bence anne-babakar öğretiyor. Veya muggle okullarına gidiyorlar.
yaa bende böyle düşündüm ama bir düşünsenize malfoy ailesi kalkıp droca yu muggle okuluna gönderceğini sanmıyorum  evde kendiside öğretmez ee özel profesör siye birşeyde olmayacağına göree  uff nası ya acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2008, 18:33:03 » |
|
hogwarts a yanılmıyorsam 11 yaşında fln gdiliyor.bundan öncede ya muggle okullarına gidiliyor,ya da anne babalar öğretiyor evde çocuklarına,bn öle bliorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 31, 2008, 18:47:57 » |
|
Bence şöyle düşünülmesi gerek; orası İngiltere ve eminim okul öncesi çağdaki çocuklar, okuma-yazmayı kesinlikle öğrenip okula gidiyorlardır. Dediğim düşünce büyücü ailelerindeki çocuklar için de geçerli.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler 'de...
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 31, 2008, 19:53:43 » |
|
Bence şöyle düşünülmesi gerek; orası İngiltere ve eminim okul öncesi çağdaki çocuklar, okuma-yazmayı kesinlikle öğrenip okula gidiyorlardır. Dediğim düşünce büyücü ailelerindeki çocuklar için de geçerli.
evet aslında mantıklı ama bian lucius malfoyu drocaya okuma yazma öğretirken düşünemedimde;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 31, 2008, 20:17:36 » |
|
Aileler öğretiyor, kurguda böyle olması gerekiyor.
Aritmansi dersi zaten özel bir yetenek, matematikten kasıt oysa evet. Çok basit konularla başlıyorlar ardından gittikçe zorlaşıyor. Tıpkı Muggle matematiği gibi.
|
|
|
|
|
|
"İşte tam karşımdaydı, yüzü yüzüme o kadar yakındı ki... Güzelliği beni dehşete düşürdü, bu çok fazlaydı, alışamayacağım kadar fazlaydı."
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 01, 2008, 16:55:34 » |
|
Hmm heralde aile nin durumuna göre değişiyordur. Özel dersler veya muggle okullarına fln yolluyorlardır. Ne biliym  hem ben büyü kısmından sapmam açıkcası büyü öğrenirken mat pek de cazip gözükmüyor (merak etme açısından)  bence tabii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 01, 2008, 19:10:44 » |
|
Rowling bu konuyada aciklik getirmisti Sihir gücüne sahip cocuklar Hogwarts'a cagirilana kadar okula (!) (muggle okulumu bilmiyor) gidiyorlar Buda yaklasik ilkokul cagina denk geliyor, yani ilk okulu bitirmis oluyorlar bir nevi Fakat okula gitmek zorunda degiller anne babalari isterse onlara gerekli seyleri kendileri ögretiyor Hatta Mrs.Weasley tüm cocuklarini evde egitmis 
|
|
|
|
|
|
Daima Safkankimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 01, 2008, 22:16:18 » |
|
Rowling bu konuyada aciklik getirmisti Sihir gücüne sahip cocuklar Hogwarts'a cagirilana kadar okula (!) (muggle okulumu bilmiyor) gidiyorlar Buda yaklasik ilkokul cagina denk geliyor, yani ilk okulu bitirmis oluyorlar bir nevi Fakat okula gitmek zorunda degiller anne babalari isterse onlara gerekli seyleri kendileri ögretiyor Hatta Mrs.Weasley tüm cocuklarini evde egitmis  sağol Nevra'cığım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 02, 2008, 19:05:47 » |
|
Rowling bu konuyada aciklik getirmisti Sihir gücüne sahip cocuklar Hogwarts'a cagirilana kadar okula (!) (muggle okulumu bilmiyor) gidiyorlar Buda yaklasik ilkokul cagina denk geliyor, yani ilk okulu bitirmis oluyorlar bir nevi Fakat okula gitmek zorunda degiller anne babalari isterse onlara gerekli seyleri kendileri ögretiyor Hatta Mrs.Weasley tüm cocuklarini evde egitmis  hebeleh.. herkes benden önce teşekkür etmiş  saol cnm aydınlattın bizi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 02, 2008, 19:19:24 » |
|
Rowling bu konuyada aciklik getirmisti Sihir gücüne sahip cocuklar Hogwarts'a cagirilana kadar okula (!) (muggle okulumu bilmiyor) gidiyorlar Buda yaklasik ilkokul cagina denk geliyor, yani ilk okulu bitirmis oluyorlar bir nevi Fakat okula gitmek zorunda degiller anne babalari isterse onlara gerekli seyleri kendileri ögretiyor Hatta Mrs.Weasley tüm cocuklarini evde egitmis  hmm ben bunu bilmiyordum en mantıklı açıklamada bu 
|
|
|
|
|
|
Yazan Bir Yazar Avrupa Yakası Hayran Kulübü
|
|
|
|