|
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 14, 2008, 18:30:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 16, 2008, 23:09:35 » |
|
güzelmiş çok saol ama yapması çoq zor be
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
Şeker

Katara...
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 23, 2008, 02:26:06 » |
|
birz karışık gibi duruyo ama denicem resimle gösterseydin daha anlaşılır olabilirdi ama yinede saoll ... çok zevkli olcakk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KırmızıKurt
Süt
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 04, 2008, 14:00:23 » |
|
YAPILABİLİR AMA GERÇEKTEN DE RESİMLİ OLSA İYİ OLURDU...  BANA KATILAN VARSA ELLER HAVAYA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
HaLiMiZ DuMaN !!!!
Krema

ck ck ck hiç yakıştı mı sana? Yapma bir daha =P
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 06, 2008, 23:32:15 » |
|
nerde satıolar bilmiorum babam alıp gelmişti asanın sevncindn nerdn aldığını sormamıştm.İstnbldaydk ama
|
|
|
|
|
|
 Somewhere I belong 
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 20, 2008, 16:02:55 » |
|
Zamanında siyah kartondan uyduruk bir şeyler yapmıştık Damla'yla. Hala komodinin çekmecesinde durur ve ben yatağa uzandıktan sonra masanın üzerinde duran su bardağını almak için kalkmaya üşendiğimde onu çıkarıp "ACCIO BARDAK!" diye eğlenirim gecenin bir yarısı.  Ama bu en azından daha gerçekçi olur. Denemek lazım..
|
|
|
|
|
|
James 'Sawyer' Ford I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 20, 2008, 18:42:08 » |
|
Ovv yaptırmak lazım  Ama Kanyon'a gitmeyi tercih ederim daha kolay  :D
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı! Tuğçecan'a teşekkürler!
|
|
|
emma-esra
Kakao

ArTıK KiMsEnİn SeVgİsİnE iHtİyAcIm KaLmAdI!!!
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 07, 2008, 15:56:57 » |
|
çok saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 08, 2008, 14:11:39 » |
|
Onun Yerine daha basitinden 6-7 numara bi sulu boya fırçası alaın şöle kalın olanlardan uzun olnlardan birde elektirik bantı alın siyaha ya da kahverengi suluboya fırçasının üzerini bantlayın kıllı kısmından tutun işte size asa estetik açısından pek güzel olamaybilir ama hayalgücünüzle süslüyebilirsiniz. İşe yarıyor! Ama bigün çantamda unuttum okula geldi bnle kırdılar  Pek HP sever bir kitle arasında okumuyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???
|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 08, 2008, 15:18:42 » |
|
Stupefy ve Dame hatırlar... Cadılar bayramında toplanıp (Gülcelerde) okulun mezuniyet cüppelerini de giyip kartondan asalarla çakma bi hp sahnelemiştik  Bazı replikler unutulmayacak cinstendi... Ervolda: Tonks, tek boynuzlu at kılını atın neresinden alıyorlar(sırf konuşma olsun diyeydi)  (Bu arada Dame kalpsiz bir Narcissa Malfoy olarak salona giriyor, tabi bu soruyu duyunca zaten sakar olan arkadaşımız gülmekten kafa üstü yere çakılıyor  -abartı olabilir- ) O gün iyi bir canlandırma yapmak uğruna her büyü yediğinde kendini yerden yere atan bizler akşam birçok travmatik darbeyle sersemletilmiş olarak evlerimize döndük. Asalar çarpışmanın şiddetiyle yamulmuş ve yırtılmıştı... Umarım bu karışık talimatlarla yenisini yapabilirim. 
|
|
|
|
|
|
Derasban neye kulak misafiri oluyor?? Samira kim?? (İşte bu sorunun cevabını bir ben, bir de "Bana Rağmen Kitabın Eski Halini Okuyabilenler" biliyor) Bu 21 kaşif hangi zekayla oturup elin meyhanesinde içerek bütün planlarını yumurtluyor? (Tüm kitaplarda hep süper akıllı insanlar olmak zorunda değil  ) "Minik, yeşil, marslı prensim"//ya da "küçük, zenci, dünyalı sarhoşum" 
|
|
|
#hp-melezprens*
Süt
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 09, 2008, 01:06:48 » |
|
saol güzel olacağa benziyor deneyeceğim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|