|
lunatic
|
 |
« : Haziran 06, 2007, 10:52:19 » |
|
Edinburgh Hayvanat Bahçesi bu yılın sonunda Harry Potter hayranlarının istilasına uğrayacak, çünkü son kitabın çıkışını kutlamak için özel bir gün düzenlemeye hazırlanıyorlar. Hayranlar hayvanların bakıcılarıyla konuşarak kitaplarda adı geçen hayvanları yakından tanıma fırsatı bulacaklar: Baykuşlar, kuzgunlar ve armadillolar gibi. 14 yaşından küçük çocuklar kitaptaki karakterlerden biri gibi giyinirse hayvanat bahçesine ücretsiz girecek. Bu özel gün, son kitap çıktıktan bir gün sonra, yani 22 Temmuz Pazar günü olacak. TIK!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2007, 10:58:26 » |
|
Haydaa diğer bir konuda abartılacak demiştim..Olmaz ki bu kadar ama kafamı vurmak istiyorum..heryerde etkinlik eğlence yauu ühühühüüh  saol ablacım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2007, 13:51:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 06, 2007, 19:26:31 » |
|
oh valla oh ki ne ohh herşey onlara bize bişi yok biz bu dünyanın beslemeleriyiz zaten dimi üff ya nese aferim onlara güzel şiler yapıolar saol lunatic abla haber için
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 06, 2007, 19:51:37 » |
|
süpersin Hakan, teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 06, 2007, 20:08:09 » |
|
14 yaşından küçük çocuklar kitaptaki karakterlerden biri gibi giyinirse hayvanat bahçesine ücretsiz girecek. aa bgn gitmeliyim son şansım çünkü yrn 14 oluorum 4 saat içinde orda olmam lazım  hbr için saol lunatic abla  Edit:artk çok geç 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2007, 11:03:44 Gönderen: bellatrixxx... »
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 06, 2007, 20:09:44 » |
|
şey ben kostüm giyip gitsem 14 yaşındayım diye yutturabilir miyim acaba?  Saol ablacım.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 06, 2007, 21:44:09 » |
|
BEN SADE CE GULERIM BASŞKA BISEY DEGIL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 07, 2007, 15:24:59 » |
|
Yazın her yerde HP olucak ama Türkiye'de yok böyle etkinlikler nedense :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chadra
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 07, 2007, 15:35:11 » |
|
vayy harika bir serüven resmin kitaptaki biri gibi giyinene ücretsiz hemde gitme şnsım olsaydı harry potter karakterlerinden birini kıyafetini bulur ücretsiz giderdim oraya bilgi için çok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 10, 2007, 21:13:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 30, 2007, 19:15:31 » |
|
hayvanat bahçesi ve hp bi arada.nerde bizde o günlerrr
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 12, 2007, 01:24:18 » |
|
insanlardaki ticari zekaya bak ya neler buluyorlar .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|