|
mirabillis_92
|
 |
« : Mayıs 30, 2008, 16:09:02 » |
|
Çok güzelmiş değil mi? ALINTIDIRKonu daha önce açıldı mı bilmiyorum gerçi ben görmedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2008, 16:41:07 » |
|
çok hoş bişey bu yaaa  duygulandım
|
|
|
|
|
|
hmff 
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 30, 2008, 19:50:38 » |
|
Sağ üst köşede beyaza yakın sarı saçlı kız da Fleur'ün kız kardeşi Gabrielle belli ki... Çoğu kişinin gözünden kaçmıştır belki; resmin en tepesinde ortada Dumbledore, Lilly, James ve (büyük ihtimalle) Sirius cennetten düğünü izlemekte. Tam belli olmuyor ama sol üstteki kalabalığın arkasında kalanlar (pembe saçlı) Tonks ve Lupin e benziyor ve şu sağ alttaki kimliği belirsiz sarışın genç sizce de Dean olamaz mı??? Bana son kitapta Luna'yla biraz yakınlaşmışlar gibi gelmişti ama yanılıyor da olabilirim...(Saçma bi tahmin olabilir... Sadece kitabı okurken böle şeyler hayal etmiş de olabilirim... Luna'yla Dean Thomas'ı birbirine yakıştırmayan Evanna hayranları bana kızmasın  ) Bu arada 7. kitap, son bölümde Teddy'nin öpüşürken James'e yakalandığı kuzen Victoire, Fleur ve Bill'in kızı mı  Öyleyse bundan resimdeki (bana mı öle geliyor bilmiyorum ama) karnı hafifçe şişmiş(belki de öyle değildir) Fleur'ün o sırada hamile olabileceği sonucunu çıkartabiliriz. Bütün bunların yanında süper bir resim bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 30, 2008, 20:43:48 » |
|
Çok hoş olmuş bence ron biraz kabadyı gibi olmuş ama  Hagridde yine hemen farkediliyor 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 30, 2008, 21:00:19 » |
|
baya bi güzelmiş canlandırdım haaylimde üff keşke filmde olsa ama naaplaım hayal kurmaka yeter 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2008, 11:40:34 » |
|
gerçekten güzel bi resim.kim çizdiyse onu tebrik ediyorum.harika çizmiş  ginny de hemione de çok güzel çizlmiş.ron u fazla beğenmedim ama resin yinede güzel ben çizmeye çalışsam çizemem kesin.o yüzden 
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 31, 2008, 11:51:31 » |
|
harry epey yaşlanmış way be mürvetini de mi göreçektik harryceğizimizin  ( mürvet nasıl yasılıo bilemedim walla ama siz anlamışsınızdır zati  )
|
|
|
|
|
|
aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
|
|
|
Dan_Yoshy_Em
Süt
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 31, 2008, 13:57:56 » |
|
Gerçekten çok güzel olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adasu
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 31, 2008, 14:45:23 » |
|
oooo süper olmuş resimler
|
|
|
|
|
|
THE CİTY İS İMPOSSİBLE TO LİVE İN WİTHOUT YOU!!!
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 31, 2008, 15:59:35 » |
|
kim çizmiş bilmem ama internette rastladım hemen koydum ayy hagrid ağlıoyr ya çok şey oldum böyle  garip.. yorumlar için teşekkürler  ron ve hermin düğününüde görürsem yollarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 03, 2008, 21:09:05 » |
|
ya müthiş çizim  spr ya tşkler resim için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 05, 2008, 10:36:06 » |
|
çok güzel olmuş çizim en üstte dumbledore, james, lily ve fred var siluet halinde.. hagrid de ağlamasıyla farkedilio hemen çok saol paylaşım için !!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 01, 2008, 20:38:40 Gönderen: hp_delisi »
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|