|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #105 : Mayıs 10, 2008, 23:41:43 » |
|
keşke çıksa... bi yandan harry ginny ron'un hayatını falan anlatır hogwarts dışında diğer yandanda çocukların hayatlarını aslında çok güzel olur ama ana tema bulmk zor olur çünkü tasarlanmış bi temanın konusunu hallettikten sora... ama rowling yapar:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
|
 |
« Yanıtla #106 : Mayıs 12, 2008, 15:55:42 » |
|
bence çıkarmaması daha iyi ve sanırım çıkarmicağını kesin olarak açıklamıştı. ama hala bi ansiklopedi tarzında bişi yazabileceğini sölüyodu. bu ansiklopedi gibi şeyde hayatları fln da olcakmış galiba. ama bence böle bişi yaparsa(ansiklopedi tarzında) daha güzel olur...
|
|
|
|
|
|
Harry Potter ve Melez Prens filminin 1 SENE ertelenmesine siz de tepkinizi belirtmek istiyorsanız; tıklayın, bilgilerinizi girin tepkinizi gösterin..
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #107 : Mayıs 12, 2008, 20:38:30 » |
|
Harry Potter karakteri ön planda olmazsa, gerçekten farklı bir şeyler yapmış olur bence. Zira kitaplarda ne görüyorsak (Birkaç bölüm haricinde.), her şey üçlünün çevresinde oluyor.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler 'de...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #108 : Mayıs 12, 2008, 20:47:36 » |
|
bence kızı şunu demiş olmalı
" Anne harry potterı bitirince nasıl para kazanacaksın ? Herkes o ilk çıkarttığın kitabı almayacaktır. Hogwarts isteyenler olmazsa, para kazanmazsın !!! Hemen devam et ve para kazan !! para ! para !! para !!! "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fidan_hogwarts
|
 |
« Yanıtla #109 : Mayıs 12, 2008, 22:16:34 » |
|
ÖĞK yanii.HP en sevdiğim seridir ve bence herşey planlandığı gibi kalmalı.Seri bitti yani 7 kitap olacaktı ve öyle kalmalı.Zaten Rowling e karşı çok sert eleştiriler war.(tabii bence bu tür kitleler edebiyattan kesinlikle pek anlamıyor...)Daha da kötüleşebilir.Kısacası 8. kitap bu altın seriyi bozar
|
|
|
|
|
|
I LOVE TOMB RAİDER
|
|
|
wiseva
Şeker

(= ...eL NiNo.. =)
|
 |
« Yanıtla #110 : Mayıs 12, 2008, 22:23:32 » |
|
8. kitabı çıkarması çok saçma olur yazarın yani seri bitti daha ne yazıcak.. eğer seriyi bitirmemiş olsaydı iyi olurdu ama 7.kitap son dedi.. 
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #114 : Mayıs 19, 2008, 19:57:08 » |
|
bnce kesinlikle ve kesinlikle 8. kitap çıkmamalı.ancak ansiklopedi yada roman dışında başka bir tarzda bir kitap olabilir. mesela çağlar boyu quidditch ve fantastik canavarlar nelerdir nerede bulunurlar çok güzel kitaplardı. o tür birşey yaparsa iyi olur. ama sanırım jkr bunu yapacaksa da ertelemiş olmalı. çünkü bildiğim kadarıyla şuan yeni projesiyle ilgileniyor ve önnde daha 10 yılının olduğunu söylemişti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma-esra
Şeker

ArTıK KiMsEnİn SeVgİsİnE iHtİyAcIm KaLmAdI!!!
|
 |
« Yanıtla #115 : Mayıs 26, 2008, 16:30:50 » |
|
ayyy inş. çıkarrr bütün serileri güzel zaten kötü olan yokk 8. çıksın ne olacak kiii hemm daha güzell oluurrr izler izler dururuz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baylil
|
 |
« Yanıtla #116 : Haziran 25, 2008, 17:07:51 » |
|
belki serinin bitmesi bizim için üzücü ama sadece para için devam ettirirse güzel olmayabilir. Hayalimdeki harry'nin değiştirilmesini istemem bırakalım böyle tadında kalsın inşallah çıkarsada güzel bişey çıkar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #117 : Haziran 25, 2008, 17:34:24 » |
|
arkadaşlar J.K böyle konuşmuş ama sonra vazgeçmiş ve başka projeler üstünde çalışmaya karar vermiş  tam bilmiyorum ama elime böle bi haberde geçti paylaşayım dedim  "Harry Potter, Melez Prens ve iki parçalı Ölüm Yadigarları filmlerinden sonra sona eriyordu; ama Rowling, hayarların yoğun ilgisinden dolayı, bunun böyle bitmesini istemedi ve WB'u da yanına alarak, üç sezondan oluşan bir televizyon dizisi gibi bir şey planlamaya başladı. Ama dediğim gibi nasıl birşey olacağı henüz tam belli değil. Tek gerçek ise, Harry Potter'ın 2013 yılına değin tam olarak sona ermeyeceği. İyi birşeyler ortaya çıkarırlarsa, bu işe hayranlar kesinlikle çok sevinecek." artık dizi olursa türkiyede yayımlarlarmı bilmem  ama kesin bişi var oda Harry Potter'dan kimse vazgeçemiyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #118 : Haziran 26, 2008, 10:48:10 » |
|
bu konu daha önce acıldı hala cık ve ben cevabı verdim sanırım işte bu :
cıksın cıksın dionuzda ne yazcak acaba cıkınca biraz gercekci olun final zatne olmus vold ölmüş eğer bir kitap cıkarmak istiyosa cevaplanmayan sorular icin bir kitap cıkarsın yani bnce cıkması sacma eğer bir kitap daha cıkarırsa ölene kadar yazmak zorunda kalabilir yani o yüzden bir yerde kesmesi gerekiyodu ve güsel oldu(bazı karısıklıklar olsa bile )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya
|
 |
« Yanıtla #119 : Temmuz 01, 2008, 14:34:17 » |
|
kendisi de demiş zaten.rowling bir daha bu gerçeklikte kitap yazarsam hp olmaz diye. yani hp de hiç olmayan bir karakterin bile hikayesini yazabilir.yada hpdeki bazı karakterlerin geçmişlerini... ama gelse süper olur o ayrı 
|
|
|
|
|
|
ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
|
|
|
|