|
Fantasticc
|
 |
« : Mart 03, 2006, 16:07:56 » |
|
Sabah gazetesinin Cuma günü ekinde bir organizasyon firmasının tanıtımı yapılmış. İlgilenenler için yazalım:
FENERBAHÇE'DEKİ Bubbles Kids Corner, çocuklar için oldukça cazip doğum günü partileri hazırlıyor. Büyük bahçeli bir binada hizmet veren Bubbles, 1 ile 10 yaş arasındaki çocuklara doğum günü partileri hazırlıyor. Burada iki seçenek var, standart ve temalı partiler. Standart paketi seçenler çocuklarını alıp misafir gibi mekana gidiyorlar. Çünkü her türlü detay mekan tarafından düşünülüyor. Davetiyesinden pastasına, küçüklere ve büyüklere yiyecek içecek servisinden animatör gösterilerine, kostümden çıkışta her çocuğa oyuncak hediye edilmesine kadar her şeyi sizin için hazırlıyorlar. Hatta isteğe göre sahne gösterisi bile organize ediliyor. 2 ile 3 saat süren bu doğum günü partilerinin 40 kişilik fiyatı 550 ile bin YTL arasında değişiyor.
Temalı partilerde yine aynı şeyler yapılıyor ama bu kez seçilen tema çerçevesinde her şey organize ediliyor. Mekanın süslemesinden tabak bardağa, peçeteden kostümlere, animasyonlardan oyuncaklara kadar her şey seçilen temaya uygun oluyor. Burada Spiderman, Batman, Harry Potter, Bratz, Melek gibi 10 farklı temada doğum günü yapılabiliyor. Temalı partilerin fiyatları ise yine 40 kişi üzerinden bin ile bin 500 YTL arasında değişiyor. Tel: (0216) 418 75 28
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2006, 16:14:11 » |
|
HADİİ YAA SÜPER BİŞEY BU HARİKA YAA SAOL FANT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aybuke_red
Şeker

~ LoSt hAsTasI ~
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2006, 10:37:51 » |
|
ayy ne güsell (ama bnm için olamaz yaşım uymuyor  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2006, 20:47:02 » |
|
abariiii.. süpeeerr.. hatta süper ötesii... Ege'nin 9. doğum gününde ordayız millet  ama ondan önce benim doğum günüm vaarrr  ben de orda yapçaaammm..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2006, 00:55:01 » |
|
ne zaman vilda abla ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 05, 2006, 09:38:09 » |
|
Benim Ağustos'ta, Ege'nin Ekim'de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 05, 2006, 09:56:29 » |
|
iyi 40 gün 40 gece kutlarız  neyse konuyu dağıtmim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2008, 12:51:02 » |
|
ayy ne güsell (ama bnm için olamaz yaşım uymuyor  ) bariz süper yha harika bişi bu amma benım de yaşım uymuyo
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
|
arwenundomiel
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 04, 2008, 18:32:43 » |
|
yaaa ama çok pahalı yaaaa benim okadar param yokkki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 13, 2008, 19:07:28 » |
|
bnm yaşımda geçti.ayrıca yaşım geçmeseydi bile yinede yapmazdım heralde.çok pahalı çünkü
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 13, 2008, 21:31:53 » |
|
gzlmiş ama bn çevremde gezinen cadı kostümü giymiş barmenlerden çok kendim o kostümü giymek isterdim  valla ya sonucta benim partim dimi ben giycem  haber icin sagol belki lazim olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 13, 2008, 22:05:48 » |
|
of keşke 3 yıl önce haberim olsaydı artık yaşım tutmuyo,napalım geç haberim oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 28, 2008, 18:21:36 » |
|
aaa yaşım tutmuoooo  bi de çok pahalıymış yawww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma-esra
Kakao

ArTıK KiMsEnİn SeVgİsİnE iHtİyAcIm KaLmAdI!!!
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 26, 2008, 17:11:37 » |
|
paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
|