|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 01, 2007, 22:13:55 » |
|
Orlando ABD'de değil mi? Harry Potter İngiltere'den çıkmadı mı? Niye Orlando'ya yapıyorlar? Niye çalmışlar  Neyse ama süper bir şey olacak heralde yaaa  Orlando'ya giden birileri olursa bavuluna atıverir dimi beni?  Şimdiden para biriktireyim, anca yetişir 3 sene sonraya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 03, 2007, 16:52:15 » |
|
Vildan abla 2010 yolcuları...aday adayları Ben İnneRVisioN StaticPulse bellatrixxx... *aragorn şimdilik bu kadar liste  Bence gelin cafe ahalisi olarak uçak kiralayalım !!! hayali bile güzel böle topluca süper olur ya =)) ortalığı birbirine katarız
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 22, 2007, 19:46:17 » |
|
grenn kart basvurusuda yaptım çıkarsa vize problemide yok yanınıza sıkısır giderim tekerlek üstü falan hiç farketmez benim için 
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 22, 2007, 19:56:55 » |
|
Bende adayımmmm  Ne kadar güzel.Şu an çok mutluyum
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 22, 2007, 21:13:18 » |
|
Ahh o yıl öss var sanırım /gerçi götürüyoz deseler hayır demem ama  / gidemeyecek olduğunu bildikten sonra bunun yapıldığını görmenin ne anlamı var  ufff Bu arada çizimleri göremiyorum ben,onları görsem en azından 
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 23, 2007, 19:00:26 » |
|
oo süper inşş olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YunusEmre96
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 26, 2007, 19:20:58 » |
|
bana green card ile anlaşmıştım ama sonradan beni rahatız etmeye başladılar keşke bilseydimde anlaşmayı sürdürseydim ama uçakla gitme fikri iyi fikir hep beraber ne güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busra16
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 26, 2007, 19:52:12 » |
|
oo bunlar iyice abartılar işi iyice ticarete döktüler o zamana kadar yesil pasportuda almıuş olurum gitme ihtimalim büyük ama orlondada ya amerikadan nefret ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 28, 2007, 11:14:09 » |
|
amerikayı benimde pek sevdigim sölenemez ama ister istemez hersey orda hpo parkı en basiti bunun dısında egitimdir iş imkanıdır teknolojdir hersey orda....
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
|
life_less
Süt
sonbaharda başlamıştı en gizemli nameler.....
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 13, 2007, 16:16:03 » |
|
bncede türkiyede nie yapmıolarsa böle şeleri amaaan arkilerim bşhwerin bisde oraya gideris:( diomuşum yhaaws
|
|
|
|
|
|
ben yeminler ettim yine burdayım,aklım karıştı çok uzaklardayım,özlemek yetmez anla artık,sensiz anlamsızım.......(((MEDUSA)))
|
|
|
life_less
Süt
sonbaharda başlamıştı en gizemli nameler.....
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 13, 2007, 16:18:36 » |
|
bi dk bu arada lutanic in adı wildanmıydı ben kndi sitesinede tıklıorum arada gerçekten güsel hazırlamış teşekkür ediyorum ama 7. kitabı çevirmeyi durdurmasaydın sewinirdik  )
|
|
|
|
|
|
ben yeminler ettim yine burdayım,aklım karıştı çok uzaklardayım,özlemek yetmez anla artık,sensiz anlamsızım.......(((MEDUSA)))
|
|
|
|
hayko_cepkin
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 13, 2007, 21:08:27 » |
|
waybe dan a bak ünledi ne şanslı.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 15, 2007, 14:10:26 » |
|
işte geleceğe kesin bir iz.vay canına demek gerçekten yapacaklar  parkı.çok şaşırdım hadi hayırlısı
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|