|
lunatic
|
 |
« : Haziran 28, 2006, 10:58:38 » |
|
Bu yaz Midland, Texas'taki çocuklar HP dünyasındaki bilimsel öğeleri öğrenecekleri bir yaz okuluna gidecekler. Yerel müzenin müdürü amaçlarının sadece çocukları eğlendirerek bilim öğretmek olduğunu söylüyor. Haberin orijinali için tıklayın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2006, 11:02:50 » |
|
Hmm güzel ve eylenceli bir etkinlik gibi gözüküyor keşke bizde gidebilsek yahu saolsn haber iiçin vildan abla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2006, 11:03:47 » |
|
ya türkiyede bişey olsa zaten dişimi kırcam yaw.para basılır bize hava basılır yaz okulu yapılır amerikalı çucuklar hp öğrenmeeye gider.biz onlara öğretsek daa ii öğretiris ama işte.....olanaksızlııın gözü batsın
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
happy_potter
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2006, 13:57:06 » |
|
haber için teşekkürler hadi hep beraber gidelim diycem para yetmiycek almazlar bizi oraya çoluk çocuk 1563 kişiyiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manyetik_Böcük
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 28, 2006, 14:17:16 » |
|
anaa bizdemi gitsek cafe halinde ne güzel yaa.. saol haber içinb vildan abla
toptan bir ki üç dört
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 28, 2006, 17:31:01 » |
|
yaa ingilizce kursunda ne işim var gidiyim bnde bu kursa ama imkan yok di mi tüh nese gidenler iyi eğlenir ama tadını çıkartsınar bari saol haber için lunatic
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 28, 2006, 17:41:16 » |
|
ben de istiyorum ben de ben deeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ghost Girl
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 28, 2006, 18:41:42 » |
|
Hmm güzel ve eylenceli bir etkinlik gibi gözüküyor keşke bizde gidebilsek yahu saolsn haber iiçin vildan abla  katılıyoreum
|
|
|
|
|
|
 she wants to go home, but nobody's home it's where she lies, broken inside with no place to go, no place to go to dry her eyes broken inside
|
|
|
|
burJjuU
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 29, 2006, 12:55:13 » |
|
anaa bizdemi gitsek cafe halinde ne güzel yaa.. saol haber içinb vildan abla
haha güsel olur aslında ya ne güsel iice kaynaşırız gece boyu hp yi konuşcakda diiliz hem çok eğlenrs yaa!! acaba nası bişiler yapıolar imaknmz olsada gitsek bee???
|
|
|
|
|
|
^^n€v€r w@s aNd n€v€r wiLL ߀^^ __H@yaT kıSa tAkıLMa ß! @dAma__ cerancııma çok teşekkürlerr canım:)
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 30, 2006, 13:48:32 » |
|
gidelim yaaa  gitmeliyiz cafecek  ya ne güzel olur cidden yaa uff 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
_Rebecca_
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 30, 2006, 15:37:37 » |
|
hımm,valla çocuklara bilimi sevdirmek için etkili bir yöntem 
|
|