Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 01:10:55  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hagrid'n Kulübesi Tutuştu (bir sene erken)  (Okunma Sayısı 307 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Eylül 08, 2006, 14:04:40 »

Bildiğiniz gibi beşinci kitabın S.B.D.'ler isimli bölümünde, bakanlık çalışanları ve McGonagall arasında bir çatışma çıkıyor ve öğrencileri bunu Astronomi sınavında oldukları için kuzey kulesinden izliyorlardı. (bu kuzey kulesi, sınav ve öğrenciler de nerden çıktı yaw Hede Hödö onların konumuzla bi ilgisi yok. unutun Dil Çıkaran) McGonagall'ın düştüğünü gören Hagrid, tek başına Umbridge'in adamlarının hakkından gelmiş ve sonra Fang'i yanına alıp araziyi terk etmişti.

Ama beşinci film setinden gelen yeni fotoğraf, filmin bu hikayeden daha farklı ilerleyeceğini gösteriyor. Çünkü "London Taxi Tour" ismiyle Harry Potter Gezileri düzenleyen bir firma, seti son ziyaret ettiğinde tuhaf bir manzarayla karşılaştı. Hagrid'in kulübesi yanmıştı!

Yine hatırlayacağınız gibi, kulübe altıncı kitap Melez Prens'te alev alıyordu. Yapımcıların nasıl bir senaryo izleyeceğini tahmin etmek bizim hayal gücümüze kalıyor yani. Bu arada unutmadan fotoğraf için link verelim: TIK
« Son Düzenleme: Eylül 08, 2006, 14:18:43 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hagrid'n Kulübesi Tutuştu (bir sene erken)
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 01:10:55 »

ThE cRaZy DrEaM
***zac***zuzum***
Demleme Çay

you are the music in me!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2006, 14:15:37 »

ya öyle hiç güsel olmazki ama

***ZaC eFrOn***
Something about us,
doesn't seem right
 these days life keeps getting in the way,
Whenever we try,
somehow the plan
is always rearranged
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2006, 14:21:21 »

alala... ilginç yav... güzel bişi olur inş! heralde daha heycanlı bişi yapmaya çalışıyolar,konuyu rezil etmesinlerde böle değişiklikler yapabilirler tabi (bana soruyolar sanki yapabilirmiyiz diye Kahkaha )

Eldalote
time keeper
Sert Espresso

remember the runes and remember the light...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2006, 16:14:31 »

burada okumuştum sanırım kralımızsın weasley'i altıncı filmde yapacaklardı altıncı filmdeki olayı da yedinciye aktarırlar herhalde Üzgün

would you believe in a night like this?
a night like this, when visions come true...

ignis, aqua, aer, terra
kestrel
Şeker
**

Kurt Cobain

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2006, 16:16:08 »

aman allahımmm  Şaşırmış Kızgın

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Eylül 08, 2006, 16:50:46 »

pf varya diğer filmlerin senaristine gıcık oluyodum filmde kitaptan hiçbişey olmuyo die ama bu ondan da beter çıktı ya Üzgün 6.kitapta yaşanan bişeyi nasıl 5.filme koyma gibi bi saçmalık olur yaa.eh gerçi bunlar voldemort'u 9 3/4 e bile soktular lucius malfoy yerine ama bundan daha fazla saçmalayamaslar die düşünüyodum ii ce coştular Kızgın Üzgün Kararsız yasık oldu walla güselim filme Kararsız Üzgün

DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Eylül 08, 2006, 16:57:26 »

çok ilginç şimdi dahada çok meraklandım nasıl yapcaklar acaba  Sırıtan Gözlerini Deviren
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 08, 2006, 18:14:45 »

"Yine hatırlayacağınız gibi, kulübe altıncı kitap Melez Prens'te alev alıyordu." hatırlamadım valla Gözlerini Deviren ama henüz okuyamadım acayip şeyler okutuyolar bana fırsatım yok paramda yok :Ü

ama ilginç bir olay olmuş keşkem o anı çekselerdi gelecek yıl masraftan kurtulurlardı Kararsız Sırıtan
haber için saol fant

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
alavigne
αη∂ σн уєαн ι'м тнє мσтнєя ƒυ¢кιηg ρяιη¢єѕѕ...
Sert Espresso

нєу! нєу уσυ уσυ ι ∂ση'т ℓιкє уσυя gιяℓƒяιєη∂!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 08, 2006, 19:43:19 »

ohoooo işimiz war yha hem kitabı kısaltcklr ztn hmde deiştirin oh wllaa yhaa
pf varya diğer filmlerin senaristine gıcık oluyodum filmde kitaptan hiçbişey olmuyo die ama bu ondan da beter çıktı ya Üzgün 6.kitapta yaşanan bişeyi nasıl 5.filme koyma gibi bi saçmalık olur yaa.eh gerçi bunlar voldemort'u 9 3/4 e bile soktular lucius malfoy yerine ama bundan daha fazla saçmalayamaslar die düşünüyodum ii ce coştular Kızgın Üzgün Kararsız yasık oldu walla güselim filme Kararsız Üzgün

eed yhaa Ağlayan
« Son Düzenleme: Eylül 09, 2006, 15:54:04 Gönderen: alavigne » Logged
Gria_Himonas
Griana - Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2006, 02:10:08 »

Allah  Allah  daha  neler  görücez  bakalım Gözlerini Deviren ama  benim  sinema  bilgimden (Hede Hödö) yola   çıkarsak  bir  yapımcıdan  herşey  beklenir Gözlerini Deviren şimdi  hatırladım  bir  yerde  okumuştum  bu  kulübeyi  hayranlar  yağmalamasın  diye  yıkıyorlarmış  bunu  da  yakmasınlar Gözlerini Deviren Sırıtan ya  da  belki  sette  yangın  çıkmış  olamaz  mı  yahu? Sırıtan bende  de  ne  hayal  gücü  var  be=P Sırıtan bi  de  bunu  kağıda  dökebilsem  tam  olcak  yani Gözlerini Deviren
  aklıma  yeni  birşey  geldi  bu  yüzden  ekleme  gereği  duydum Sırıtan yaw  bunlar  kulübe  inşa  etmekle  uğraşmamak  için  6. filmdeki  yangın  sahnesini  şimdiden  çekmesinler? Gözlerini Deviren çok  saçmaladı  diyorsunuz  ama  bütün  olasılıkları  saydım  sanırım Kararsız
« Son Düzenleme: Eylül 09, 2006, 02:16:37 Gönderen: Gria_Himonas » Logged

Twilight !
TeRs_BeYN
NiL FaN cLuB ( Dinleyiniz: Pelin)
Kakao

beautifully broken... ;D

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Eylül 09, 2006, 11:32:01 »

Allah  Allah  daha  neler  görücez  bakalım Gözlerini Deviren ama  benim  sinema  bilgimden (Hede Hödö) yola   çıkarsak  bir  yapımcıdan  herşey  beklenir Gözlerini Deviren şimdi  hatırladım  bir  yerde  okumuştum  bu  kulübeyi  hayranlar  yağmalamasın  diye  yıkıyorlarmış  bunu  da  yakmasınlar Gözlerini Deviren Sırıtan ya  da  belki  sette  yangın  çıkmış  olamaz  mı  yahu? Sırıtan bende  de  ne  hayal  gücü  var  be=P Sırıtan bi  de  bunu  kağıda  dökebilsem  tam  olcak  yani Gözlerini Deviren
  aklıma  yeni  birşey  geldi  bu  yüzden  ekleme  gereği  duydum Sırıtan yaw  bunlar  kulübe  inşa  etmekle  uğraşmamak  için  6. filmdeki  yangın  sahnesini  şimdiden  çekmesinler? Gözlerini Deviren çok  saçmaladı  diyorsunuz  ama  bütün  olasılıkları  saydım  sanırım Kararsız

muhahah yerlerdeyim büşra yaw Sırıtan
ama harbiden ne alaka kulübenin yanması olayı yaw Ne?
neyle bağlantı kurcaklar ki Ne?
aaaaa yetti ama ha :@
bu gidişle filmi izleyince baya bi hayal kırıklığına uğrıycaz sanırım

R&HR ShiPPeRAvRiL FaN cLuBHaRRy&GiNNy
daniel_s_love
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

near...far...wherever u r...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 10, 2006, 18:13:48 »

üff ya flimde değiştire değiştire kitaptan hiç bişi olmıycak haa cıkcıkcık

Sayfa: [1]   Yukarı git