|
mostwantedslr
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 17, 2007, 01:39:06 » |
|
Hepiniz önyargılısınız..Belki olabilir de.Onu J.K Rowling biliyor.Sonuçta Harry Potter' a da biraz benziyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferrit
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 21, 2007, 13:47:08 » |
|
madem sen ilham verdin baştan düşüncektin onu gecti bolun pazarrrııı sür eşei nideye  baktıki harry potter cok unlendi hemen yerini kapmaya calışıyor  çok sacma bence  eveeet..aynen.zaten bu türden adamlar piyasada o kadar çokki..hani bide matrix in başrol oyuncusununda(adını hatırlayamadım şu anda  ) başına gelmişti ...babası birden ortaya çıkmıştı falan yanlış hatırlamıyosam..
|
|
|
|
|
|
Emma Hayran Kulübü
|
|
|
|
veryhp01
|
 |
« Yanıtla #33 : Eylül 29, 2007, 13:17:45 » |
|
bunlar bence normal hede geç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #34 : Ekim 19, 2007, 18:46:01 » |
|
Gerçektende saçmalık.J.K.Rowling'i sövüşlemeye çalışıyor besbelli.Ayrıca nerden Harry Potter'a benziyor acaba?Ben bir türlü benzetemedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alastor MadEye Moody
|
 |
« Yanıtla #36 : Ekim 26, 2007, 18:33:29 » |
|
adam belkide haklıdır belli olmaz.
|
|
|
|
|
|
ѕιηιя тαηιмαуαη вιя zєкα,єη вüуüк нє∂ιує∂ιя ιηѕαηα.
Mr.Moony presents his compliments to Professor Snape,and begs him to keep his abnormally large nose out of other people's business.
Mr.Prongs agrees with Mr.Moony and would like to add that Professor Snape is a ugly git.
Mr.Padfoot would like to register his astonishment that an idiot like that ever became a professor.
Mr.Wormtail bids Professor Snape good day,and advises him to wash his hair,the slimeball.
Favourite Teacher:Filius Flitwick
Favourite Lesson:Charm
Favourite Founder:Rowena Ravenclaw
Favourite HP Book:Harry Potter and the Chamber of Secrets.
Favourite Hause:Ravenclaw.
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #38 : Ekim 28, 2007, 14:29:42 » |
|
Zaten Harry Potter serisi ünlenince J.K.'yi de biraz tanıyan başlıyor:" Harry benim ,Harry benim" diye. J.K. açıkladı: "Harry hayal ürünü" diye ama illa diğerleri para kazanıcaklar ya Hp üzerinden... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zilli
Süt
|
 |
« Yanıtla #39 : Ekim 29, 2007, 16:36:44 » |
|
saçma sapan şeyler adam 30 yaşında rahat vardır.
|
|
|
|
|
|
'gerçek' DAHA AYAKKABISINI GİYMEDEN,'yalan' DÜNYAYI 3 KEZ DOLAŞIRMIŞ. narnia severler kulübü
|
|
|
|
|
|
izmirlee
|
 |
« Yanıtla #41 : Ekim 29, 2007, 21:38:27 » |
|
hep birlikte HADDEEE LEEEEEN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #43 : Ekim 29, 2007, 21:47:09 » |
|
hyr bi kere harry jkr nin kocası tmm mı  bi aileye birden fazla harry çok  bu kadnın ailesinde bi tane normal insan yok kendi de dahil 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2007, 21:48:06 Gönderen: Mls hp »
|
|
|
|
|
|
|