sametindor
Süt
|
 |
« Yanıtla #90 : Haziran 15, 2008, 12:54:22 » |
|
asa satılıyor mu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sametindor
Süt
|
 |
« Yanıtla #91 : Haziran 15, 2008, 12:55:53 » |
|
kardeşim bilen yok mu yav 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #92 : Haziran 18, 2008, 14:51:16 » |
|
sametindor üst üste mesaj atmayın sayfanın kenarından mesajlarınızı değiştirebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Eragon
|
 |
« Yanıtla #95 : Haziran 22, 2008, 14:30:41 » |
|
En guzel asa hp de cunku Ankadan yapılma birde o asa seçilmiş kişilere verilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lily_yasemin
Süt
|
 |
« Yanıtla #96 : Haziran 22, 2008, 14:33:05 » |
|
En guzel asa hp de cunku Ankadan yapılma birde o asa seçilmiş kişilere verilir...
aynen bncede
|
|
|
|
|
|
delüüüüüüüü:p
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #97 : Haziran 23, 2008, 14:25:28 » |
|
bence voldininki ççok güzel
|
|
|
|
|
|
ι αм тιяє∂ σƒ вєιηg ωнαт уσυ ωαηт мє тσ вє ƒєєℓιηg ѕσ ƒαιтнℓєѕѕ ℓσѕт υη∂єя тнє ѕυяƒα¢є ∂σηт кησω ωнαт уσυяє єχρє¢тιηg σƒ мє ρυт υη∂єя тнє ρяєѕѕυяє σƒ ωαℓкιηg ιη уσυя ѕнσєѕ єνєяу ѕтєρ ι тαкє ιѕ αησтнєя мιѕтαкє тσ уσυ
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #98 : Haziran 23, 2008, 14:51:11 » |
|
bence voldininki ççok güzel
evet çok şekil asası var...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shahla
|
 |
« Yanıtla #99 : Haziran 25, 2008, 09:25:28 » |
|
Bence en guzel asa Harry Potterin ......Order of phoenix tuyunden hazirlanmisdir..... 
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür. Sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim. Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim. Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim.
(Emre Aydin)
|
|
|
|
hjglas_potter_begum
|
 |
« Yanıtla #100 : Haziran 25, 2008, 13:46:36 » |
|
Tabii ki de Harry'ye oy verdim. Bu arada Harry'nin asasının tam özellikleri neler?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 13:47:09 Gönderen: hjglas_potter_begum »
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #101 : Haziran 25, 2008, 13:48:46 » |
|
Tabii ki de Harry'ye oy verdim. Bu arada Harry'nin asasının tam özellikleri neler? Ollivander'ın açıklaması şuydu: 28 santim, dikenli defne ve anka teleği. Güzel ve kullanışlı.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
hjglas_potter_begum
|
 |
« Yanıtla #102 : Haziran 25, 2008, 14:41:50 » |
|
Tabii ki de Harry'ye oy verdim. Bu arada Harry'nin asasının tam özellikleri neler? Ollivander'ın açıklaması şuydu: 28 santim, dikenli defne ve anka teleği. Güzel ve kullanışlı. Teşekürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|