|
|
|
|
|
*ginny*
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 11, 2006, 15:31:31 » |
|
bu haberi okumuştum daha önce bi iki yıl oluyo hatta lij harrye gözlüklerini çıkarmasını tavsiye ediyodu sanırım cosmogirlde okumuştum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 11, 2006, 17:35:34 » |
|
baksanıza dan'ı bile benzetiyorlarmış yani ilginç 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 11, 2006, 23:02:19 » |
|
bu haberi okumuştum daha önce bi iki yıl oluyo hatta lij harrye gözlüklerini çıkarmasını tavsiye ediyodu sanırım cosmogirlde okumuştum
aa eft, ordaki fotosunu ben dosyama koymuştum hatta, tabi bi zamanlar benim için çok önemliydi o böhüee neyse sustum :|
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2006, 11:32:21 » |
|
ayy çok komik cansarar sana katılıyorum.bende olsam öyle derdim.gülmekten karnıma arılar girdi.
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 17, 2006, 10:00:39 » |
|
kesin çok bozulmuştur elijah yüzüklerin efendisi gibi bir filmde çok önemli bi rolü olan biri.yani sen tut harry potter de kesin kıskançlıktan çatlamiştir 
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 12, 2007, 08:20:54 » |
|
Elijah bozulmuştur.yani yüzüklerin efendisi gibi bir filmde önemli bir karakter ve biri gelip harry potter diyor.acaba soran kişi asansörden sağ çıkabilmişmidir:)
asansörden sağ çıkmışsa bile elijah hayranları bu haberi okuduklarında çocuğun mezarını çoktan kazmışlardır. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veryhp01
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 29, 2007, 13:21:46 » |
|
nasıl zannetmiş ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 29, 2007, 13:29:45 » |
|
hehehe bu da iyi  Frodo'yu harry sanmak zor olsa gerek eh ama zoru başarmış  cidden nasıl başarmış yaa bravoo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 29, 2007, 18:14:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 29, 2007, 18:44:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaİsTlİn
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 24, 2007, 20:42:45 » |
|
ne alaka ya hiç benzemiyolar bence nası benzettiyse helal olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alastor MadEye Moody
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 25, 2007, 18:48:13 » |
|
2sini de tanımıyormus demekki.
|
|
|
|
|
|
ѕιηιя тαηιмαуαη вιя zєкα,єη вüуüк нє∂ιує∂ιя ιηѕαηα.
Mr.Moony presents his compliments to Professor Snape,and begs him to keep his abnormally large nose out of other people's business.
Mr.Prongs agrees with Mr.Moony and would like to add that Professor Snape is a ugly git.
Mr.Padfoot would like to register his astonishment that an idiot like that ever became a professor.
Mr.Wormtail bids Professor Snape good day,and advises him to wash his hair,the slimeball.
Favourite Teacher:Filius Flitwick
Favourite Lesson:Charm
Favourite Founder:Rowena Ravenclaw
Favourite HP Book:Harry Potter and the Chamber of Secrets.
Favourite Hause:Ravenclaw.
|
|
|
|