|
Arminas
|
 |
« : Haziran 07, 2008, 17:15:55 » |
|
Diyelim ki sizde bir seherbassınız ve son kitaptaki savaştaydınız... Ne tarafta olduunuza göre en çok kimle savaşmak isterdiniz..?
İyilerde olsaydım: Bellatrix
Kötülerde olsasydım: McGonagall
sizzz???
|
|
|
|
|
|
This town deserves a better class of criminal I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger If you're good at something, never do it for free. What would I do without you? How about a magic trick? I hated my father. Look at me!
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2008, 17:29:26 » |
|
Kötülerde olsaydın Seherbaz olamazdın. Bir Ölüm Yiyen olurdun. Birileri sana bunu öğretmemiş herhalde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2008, 17:39:09 » |
|
Kötülerde olsaydın Seherbaz olamazdın. Bir Ölüm Yiyen olurdun. Birileri sana bunu öğretmemiş herhalde  sana tek bir şey sölicem Dawlish  edit: hatta Tihcknesse (seherbaz diil ama olsn bakanlıktan)
|
|
|
|
|
|
This town deserves a better class of criminal I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger If you're good at something, never do it for free. What would I do without you? How about a magic trick? I hated my father. Look at me!
|
|
|
#hp-melezprens*
Süt
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2008, 01:18:42 » |
|
iyilerden olsaydım:bellatrix lestrange ya da voldemortu alt etmeye "çalışanlardan "-kötülerden olsaydım:McGonagall
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2008, 10:30:16 » |
|
tabii ki de bella yı öldürmek isterdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2008, 12:54:01 » |
|
Bir seherbaz olsaydımm: Bellatrix!!! öldürülmeyi hakediyor  Diğer şık ihtimal dahilinde bile değil  aynen 
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 09, 2008, 15:20:02 » |
|
Kesinlikle bellatrix'i öldürürdüm. Hatta mümkünse bunu ilk başlarda yapardım ki sirius ölmesn ve fred  (fred'i bella öldürmedi biliorm ama acısıyla dalga geçti  ) Kötü tarafta olmazdım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2008, 15:23:32 Gönderen: charmed »
|
|
Karamel Kokusu Sen boşver onları uç gönlünce... Onların hiç kanatları olmadı ki
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 09, 2008, 16:10:13 » |
|
İyilerde olsaydım:Bella ama ben onu öldürmek deil de; her gün işgence yapar sonrada ruh emicilere verir öpücüğü tattırırdımmmm.... bu sayılır mı?
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 09, 2008, 22:02:22 » |
|
iyilerden olsam greyback'i hallederdim gıcık oluorum ona  kötülerden olsam ginny'den başlamakla birlikte tüm d.o 'yu 
|
|
|
|
|
|
...Love...  [Had I known how to save a life...]
|
|
|
|
Cailleach
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 10, 2008, 00:21:10 » |
|
Seherbaz olsam ; Lestrange Çifti. Ölüm Yiyen olsam ; Mundungus , Fudge (biz gelmden ölmeseydi  ) herhalde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Calypso
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 10, 2008, 00:35:24 » |
|
İyilerde olsam: Rookwood Şerefsiz ya öldürdü Fred'imi Kötülerde olsam: Ay bilemiyorum olmam heralde, kıyamadım kimseye şimdi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2008, 00:43:12 Gönderen: bngi »
|
|
~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~
~ Twilight ~
|
|
|
|
|
|
josephine
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 11, 2008, 11:12:49 » |
|
hmm...seherbaz olsaydım ilk işim kılkuyrukla bellatrix'i haklamak olurdu amaaa bi ölüm yiyen olsaydım...hmm...bilmem ki hangisinden başlasam  luna ve ginny'le başlardım heralde yada ne biliyim hermione'den başlardım 
|
|
|
|
|
|
GöZLéRiN Ya VaRDı aKLıMDa BiZ ÇoKTaN uNuTTuK DüNYa DéDiKLéRiNi aŞK BiR KaZa DéDiN BiZSé SaĞ KuRTuLDuK BuGüN SéNiN GüNüN oNu Da MaHVéTTiN SéNi SoRaNa HéR YaNıM DéRiM Vé DaHaSıNı Da éKLéRiM éLLéRiNi uZaT Ki DoKuNSuN PaRMaKLaRıN BuGüN
|
|
|
|