AJLupin
Süt
Fred & George WEASLEY
|
 |
« Yanıtla #45 : Temmuz 07, 2008, 16:59:30 » |
|
abi seherbazlar biraz salakmı ya 7. kitapta ölüm yiyenleri sersemletiolar gebertseler ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
|
 |
« Yanıtla #46 : Temmuz 07, 2008, 17:02:59 » |
|
iyilerden : malfoy kötülerden : malfoy (acayip kaypak insanlar yav, herşeyden sıyrılıyorlar  )
|
|
|
|
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi"tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire"türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim''aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire ingilizcede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid 
|
|
|
Priori_Incantatem
Süt
Farklı Olmak Güzeldir.En az Sıradan olmak kadar.
|
 |
« Yanıtla #47 : Temmuz 07, 2008, 17:31:43 » |
|
tabiki D.o nun bi üyesi olurdum ve Harry nın yanında Savasırdım.Draco Malfoy Fena olmazdı:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The Gryffindor Sword
Şeker

-- troy & gabrielle--
|
 |
« Yanıtla #48 : Temmuz 09, 2008, 11:40:23 » |
|
ii tarafta olsaydım carrowlarla kılkuyrugu haklardım  kötü tarafta olsaydım kingsleyi
|
|
|
|
|
|
---My Chemical Romance---
|
|
|
MİNA
Süt
kalbinin götürdüğü yere git orası doğru yerdir...
|
 |
« Yanıtla #49 : Temmuz 09, 2008, 13:46:58 » |
|
iyilerde olsaydım bellatrix i öldürürdüm.O öldürülmeyi herkesten çok hak ediyor  (woldemort hariç) diğer şıkka yorum yapılamaz
|
|
|
|
|
|
AŞK MI DEDİN BANA SAÇMALAMA SENİ SEVİYORUM DİYENE YOL VER BENİ EN SON BIRAKIP GİDENDE BENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVERDİ BOŞ VER -------------------------------------------------------------------------------
hayat sana ekşi limon sunarsa tekilla ve tuz iste yanına
|
|
|
Hermione Granger 4164
Süt
...you know you love me ...
|
 |
« Yanıtla #50 : Temmuz 14, 2008, 01:20:21 » |
|
iyilerde olsam hmm bir düşüniim ilk bellatrix sonra Rookwood kötülerdeysem ronu işkence yaparak hermione'nin yanına getirir sonra hermione yi işkence çektire çektire öldürürdüm 
|
|
|
|
|
|
ŧŦŧŦŧŦŧŦ And who am I ? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO, Gossip Girl ŧŦŧŦŧŦŧŦ Sawyer <3 Kate Blair <3 Nate φъφ Serena <3 Dan Weasley İkizleri Hayran Klübü MoRE thAn YesTeRdAy  LeSS ThAn TomMOrRow 
|
|
|
|
|
Patiayak1994
Süt
|
 |
« Yanıtla #52 : Temmuz 15, 2008, 14:30:15 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 14:34:19 Gönderen: Patiayak1994 »
|
|
Uyuyan ejdarhayı sakın gıdıklama....Hogwarts
|
|
|
mahmut16
Şeker

Slytherin
|
 |
« Yanıtla #53 : Temmuz 22, 2008, 17:11:02 » |
|
neden herkez bellamı öldürüyor bakalım hemen kötü tarafa geçer öldürmenize engel olurdum sonra molly weasly ve neville i ve seamus u öldürürüm iyi tarafta olursam rodolphus u öldürürdüm maksat bella bana kalsın dimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nicholas94
|
 |
« Yanıtla #54 : Temmuz 23, 2008, 18:10:47 » |
|
İyilerde olsaydım:Bellatrix Kötülerde olsasydım:Hermione 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dan_emma_rupert
|
 |
« Yanıtla #55 : Temmuz 26, 2008, 11:21:58 » |
|
ben iyilerden olsaydım lucius malfoyu öldürürdüm kötülerden olursam ronu öldürürdüm harry için büyük bir şok olurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tgnngt
|
 |
« Yanıtla #56 : Temmuz 26, 2008, 20:31:01 » |
|
kötü olsam bnde ilk ginyi öldürürdüm hermioneyle ron zaten sürekli harryle olduğu için bulup da öldürmek zor ama ginny zaten savaşmaya çok hevesliydi hemen onu öldürürdüm:D bide başkası ölünce harry aslında daha da hırslanıyo fln ama ginny ölünce yıkılırdı bence hırsanamazdı o kadar kolay:D
katılıyorum ginny ölürse harry çökerdi ama dumbledore a verdiği söz de var olsun sonuçta en çok onun ölmesiyle darbe alırdı iyilerde olsam greyback i öldürürdüm en azından kurt adam sayısı azalırdı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinan_potter
Süt
İnsnlarn Sni Ezmsine izn vrm ehliyt al sn onlrı ez
|
 |
« Yanıtla #57 : Temmuz 27, 2008, 20:03:50 » |
|
iyilerde olsaydım ksinlikle bella'yı sonra greyback'i halletmeyi çalışırdım bide lucius var tabi bi salaklık yapıp kötülerde olsaydım kesinlikle ilk halletmeyi çalıştığım kişi hermione ve mcgonagall olurdu 
|
|
|
|
|
|
0’dan onunla başlarsın hayata 1 bakmışsın girivermiş hayatına 2’de bir düşüverir aklına 3 günlük dünyada tek zevkindir aslında 4 dörtlük gecer zamanın onla 5 vakit namaza yoktur bu bağlılık 6 üstü bi insan aslında 7 cihanda yoktur olan onda 8 köşe olursun konuşurken onunla 9 doğurursun göremeyip konuşamayınca 10’u seversin çok SEVERSİN..
|
|
|
|
|
|
|
|