|
Arminas
|
 |
« : Haziran 07, 2008, 17:15:55 » |
|
Diyelim ki sizde bir seherbassınız ve son kitaptaki savaştaydınız... Ne tarafta olduunuza göre en çok kimle savaşmak isterdiniz..?
İyilerde olsaydım: Bellatrix
Kötülerde olsasydım: McGonagall
sizzz???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2008, 17:39:09 » |
|
Kötülerde olsaydın Seherbaz olamazdın. Bir Ölüm Yiyen olurdun. Birileri sana bunu öğretmemiş herhalde  sana tek bir şey sölicem Dawlish  edit: hatta Tihcknesse (seherbaz diil ama olsn bakanlıktan)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#hp-melezprens*
Süt
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2008, 01:18:42 » |
|
iyilerden olsaydım:bellatrix lestrange ya da voldemortu alt etmeye "çalışanlardan "-kötülerden olsaydım:McGonagall
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2008, 10:30:16 » |
|
tabii ki de bella yı öldürmek isterdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2008, 12:54:01 » |
|
Bir seherbaz olsaydımm: Bellatrix!!! öldürülmeyi hakediyor  Diğer şık ihtimal dahilinde bile değil  aynen 
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
charmed
Lanetli
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 09, 2008, 15:20:02 » |
|
Kesinlikle bellatrix'i öldürürdüm. Hatta mümkünse bunu ilk başlarda yapardım ki sirius ölmesn ve fred  (fred'i bella öldürmedi biliorm ama acısıyla dalga geçti  ) Kötü tarafta olmazdım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2008, 15:23:32 Gönderen: charmed »
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer.
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 09, 2008, 16:10:13 » |
|
İyilerde olsaydım:Bella ama ben onu öldürmek deil de; her gün işgence yapar sonrada ruh emicilere verir öpücüğü tattırırdımmmm.... bu sayılır mı?
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 09, 2008, 22:02:22 » |
|
iyilerden olsam greyback'i hallederdim gıcık oluorum ona  kötülerden olsam ginny'den başlamakla birlikte tüm d.o 'yu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 10, 2008, 00:21:10 » |
|
Seherbaz olsam ; Lestrange Çifti. Ölüm Yiyen olsam ; Mundungus , Fudge (biz gelmden ölmeseydi  ) herhalde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 10, 2008, 00:35:24 » |
|
İyilerde olsam: Rookwood Şerefsiz ya öldürdü Fred'imi Kötülerde olsam: Ay bilemiyorum olmam heralde, kıyamadım kimseye şimdi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2008, 00:43:12 Gönderen: bngi »
|
|
Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me. Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..
|
|
|
|
|
josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 11, 2008, 11:12:49 » |
|
hmm...seherbaz olsaydım ilk işim kılkuyrukla bellatrix'i haklamak olurdu amaaa bi ölüm yiyen olsaydım...hmm...bilmem ki hangisinden başlasam  luna ve ginny'le başlardım heralde yada ne biliyim hermione'den başlardım 
|
|
|
|
|
|
Vanda:Sizi seviyorum çocuklar.Ama salaksınız. Timmy & Cosmo:Ama senin salaklarınız 
|
|
|
|