|
Arminas
|
 |
« : Haziran 07, 2008, 17:15:55 » |
|
Diyelim ki sizde bir seherbassınız ve son kitaptaki savaştaydınız... Ne tarafta olduunuza göre en çok kimle savaşmak isterdiniz..?
İyilerde olsaydım: Bellatrix
Kötülerde olsasydım: McGonagall
sizzz???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2008, 17:29:26 » |
|
Kötülerde olsaydın Seherbaz olamazdın. Bir Ölüm Yiyen olurdun. Birileri sana bunu öğretmemiş herhalde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2008, 17:39:09 » |
|
Kötülerde olsaydın Seherbaz olamazdın. Bir Ölüm Yiyen olurdun. Birileri sana bunu öğretmemiş herhalde  sana tek bir şey sölicem Dawlish  edit: hatta Tihcknesse (seherbaz diil ama olsn bakanlıktan)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#hp-melezprens*
Süt
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2008, 01:18:42 » |
|
iyilerden olsaydım:bellatrix lestrange ya da voldemortu alt etmeye "çalışanlardan "-kötülerden olsaydım:McGonagall
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2008, 10:30:16 » |
|
tabii ki de bella yı öldürmek isterdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2008, 12:54:01 » |
|
Bir seherbaz olsaydımm: Bellatrix!!! öldürülmeyi hakediyor  Diğer şık ihtimal dahilinde bile değil  aynen 
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 09, 2008, 15:20:02 » |
|
Kesinlikle bellatrix'i öldürürdüm. Hatta mümkünse bunu ilk başlarda yapardım ki sirius ölmesn ve fred  (fred'i bella öldürmedi biliorm ama acısıyla dalga geçti  ) Kötü tarafta olmazdım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2008, 15:23:32 Gönderen: charmed »
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 09, 2008, 16:10:13 » |
|
İyilerde olsaydım:Bella ama ben onu öldürmek deil de; her gün işgence yapar sonrada ruh emicilere verir öpücüğü tattırırdımmmm.... bu sayılır mı?
|
|
|
|
|
|
  AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
|
|
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 10, 2008, 00:21:10 » |
|
Seherbaz olsam ; Lestrange Çifti. Ölüm Yiyen olsam ; Mundungus , Fudge (biz gelmden ölmeseydi  ) herhalde.
|
|
|
|
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 10, 2008, 00:35:24 » |
|
İyilerde olsam: Rookwood Şerefsiz ya öldürdü Fred'imi Kötülerde olsam: Ay bilemiyorum olmam heralde, kıyamadım kimseye şimdi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2008, 00:43:12 Gönderen: bngi »
|
|
Put sad wings around me now Angel take me far away Put sad wings around me now So that we can rise again
|
|
|
|
|
josephine
Şeker

DaRk MaRk'S hİgH...
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 11, 2008, 11:12:49 » |
|
hmm...seherbaz olsaydım ilk işim kılkuyrukla bellatrix'i haklamak olurdu amaaa bi ölüm yiyen olsaydım...hmm...bilmem ki hangisinden başlasam  luna ve ginny'le başlardım heralde yada ne biliyim hermione'den başlardım 
|
|
|
|
|
|
Loopy:Anne!Ben ne zaman güzel ve göz alıcı olacağım? Larry:Senden daha çirkin biri yeryüzüne geldiği zaman tabi sivrizeka!
|
|
|
|