|
lunatic
|
 |
« : Şubat 01, 2007, 09:30:02 » |
|
Baykuşlar sınıf atladıThe Washington PostYazan: CORY OHLENDORFMitolojide baykuş vahşi, bilge ve uğursuz bir yaratıktır. Çok satan fantastik romanda ise, Harry Potter'ın güvenilir evcil hayvanı ve akıllı casusu. Günümüzün baykuşları her yerden her yere uçup duruyor. Yazının devamında giyim, seramik, takı tasarımında baykuşların kullanıldığı anlatılıyor. Baykuşl desenli bir süveter giymek ister miydim bilmiyorum aslında KÜT!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakura
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2007, 09:44:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
_!Uzayacağa benzer tutuştuğumuz LaDeS(...) "öLüM"(!)(!!) beni Kandıramazsın(!) Aklımda(.)(.)(.)_!_
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2007, 09:53:50 » |
|
rica ederim  ama ben gerçek baykuş istemediğimden eminim, düşünsene ava çıkıp ağzında ölü bir fare ya da kurbağayla eve dönecek :böğk: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakura
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2007, 09:55:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
_!Uzayacağa benzer tutuştuğumuz LaDeS(...) "öLüM"(!)(!!) beni Kandıramazsın(!) Aklımda(.)(.)(.)_!_
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2007, 14:41:58 » |
|
ben baykuşum olsun isterim ama üzerinde desenli süveter'in olmasını istemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2007, 14:46:47 » |
|
ben baykuşları severim ya, hele buz-mavimsi olanları flan var çok tatlı oluyorlar. Gülü seven dikenine katlanır, ne diyeyim
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 01, 2007, 16:36:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2007, 16:53:06 » |
|
ya aslında daha küççükken fln baykuşlardan ve hertürlü yaratıklardan korkardım büyünce sevmeye başladım hp da baykuşları daha çk sevmeme nedn oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 01, 2007, 17:48:50 » |
|
 süveter aslında iyi olur kimsede yok ya o bkmdan farklı böle güzel güzel hemn istiyom anneannemden  hbr için 3 kere saol saol saol ayh öslemişim cafe'mi
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 01, 2007, 17:54:28 » |
|
hani ronun baykuşu var yaaa işte onun resmi olan sıcacık bi süveter neden olmasınkiiii.cıvıl cıvıl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 01, 2007, 19:29:58 » |
|
hmm güzel yazımıs tsk paylasım icin
|
|
|
|
|
|
Two Sisters Divided for the Love Of KingThe Other Boleyn Girl
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 01, 2007, 20:07:55 » |
|
walla ben hp'den önce de severdim baykuşları  ama annemin pek sevdiği söylenemez.güsel hayvanlar bence ben de baykuş desenli bi süveterm olsun çok isterdm.  haber için teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 02, 2007, 16:11:32 » |
|
baykuşmu bayılırım ama annemin pek hoş karşılayacağını sanmıyorum.köpeğe bile izin vermedi baykuş dersem düşüp bayılır heralde.ama hadwig gibi bir kuşu kim istemezki.hpculardan başka:) haber için tşkler vildan ablacım sevgilerimle...
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|