|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2007, 01:16:42 » |
|
Assolistler son çıkar hesabı .. Bence daha bir süre bitirmemeliydi .. En azından bir süre .. Harry Potter hayranlarını son kitapta,bazı yerlerde hayal kırıklığına uğrattı zaten .. Neyse paylaşım için teşekkürler Fraktal
|
|
|
|
|
|
Damla'nın Uno Cinneti !
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2007, 03:51:56 » |
|
bence bitmeseydi ne güzel gidoyudu haber için sağol başat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Warwick Avenue
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2007, 14:39:46 » |
|
ben harry'den ziyade onları çok merak ediyordum  evet bu bi itiraf  ben bütün kitapları harry'den ziyade, diğer karakterler için okumuştum  üzdü bu beni, peki resmini falan koymuş mu? jk'nin kendi harry'sini görmek iyi olurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 03, 2007, 14:41:53 » |
|
harry vardı zaten  elinde asasıyla klasik harry resmi, çekemicem şimdi. www.jkrowling.com/ensağ üstte wizard of the month archive var; git bak 
|
|
|
|
|
|
Why don't we break up There's nothing left to say I got my eye shut praying they won't stray And when I sexed up That's what makes the difference today I hope you blow away ~ Robbie
|
|
|
Crazywolf
Süt
Çılgınkurt iş başında ;)
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 03, 2007, 14:43:14 » |
|
Keşke bitmeseydi bölece sanki hala Büyücüler Dünyası yaşamaya devam ediyormuş gibi olurdu. 
|
|
|
|
|
|
,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_(¯`·._)ÇAPULCULAR FAN CLUB(¯`·._)_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_(¯`·._)THE SİMPSONS FAN CLUB BAŞKANI(¯`·._)_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸  
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 03, 2007, 15:00:26 » |
|
Tüh be, Ron'u falan görseydik bari  Serinin bitmesi daha da acıklı hale getirdi bu, üzüldüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Warwick Avenue
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 03, 2007, 15:16:23 » |
|
harry vardı zaten  elinde asasıyla klasik harry resmi, çekemicem şimdi. www.jkrowling.com/ensağ üstte wizard of the month archive var; git bak  evet klasik potter  ama güzel bi resim konmuş  saol fraktal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 03, 2007, 16:04:14 » |
|
ron, hermione, ginny, neville ve luna yıda koysaydı keşke.. ya da hiç olmadı sadece ronla hermioneyi koysa...tam yılın sonunda biterdi..  haber için teşekkürler benim farketmem 1 ay falan sürerdi herhalde.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 04, 2007, 03:02:21 » |
|
Keşke bitmeseydi. Çok güzel bir bölümdü ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 09, 2007, 02:55:04 » |
|
"Artık Ayın Büyücüsü Yok" Bilmiyorum ama birden bu cümle çok dramatik geldi bana... Niye hemen bitiriverdi ki ayın büyücüsünü? Gerçi kaç ay oldu ama olsun... Bence bitmemeliydi..Ama bitenle bitilmiyor 
|
|
|
|
|
|
DeviantArt'immm!! Lutfen bi goz atin  Niye güzel dostluklar, iyi insan ilişkileri bekliyorsunuz ki? Gereksiz bunlar azizim. Hayatın tadını çıkartın. Ütopya'ya da ulaşmaya kalkmayın sakın. Boşuna uğraşmış olursunuz 
|
|
|
|
EJDER KRALI
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 09, 2007, 04:31:54 » |
|
bencede gitmeliydi.
|
|