Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« : Kasım 03, 2007, 00:17:16 » |
|
jkrowling.com' un sevilen köşesi ayın büyücüsü artık sona erdi. Ekim 2007 ayı büyücüsü Harry Potter, ayın büyücüsü olma şerefine erişen son kişi oldu. Köşenin yerini Ayın Büyücüsü Arşivi aldı. Artık orada 1 Mayıs 2004' te ayın büyücüsü olan Felix Summerbee' den itibaren ayın büyücüsü olan 42 kişinin resimleri ve kısa hayat hikayeleri yer alıyor. Bu gelişme Hermione Granger, Ronald Weasley gibi kişileri de merak edenler için üzücü oldu
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
Cailleach
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2007, 01:16:42 » |
|
Assolistler son çıkar hesabı .. Bence daha bir süre bitirmemeliydi .. En azından bir süre .. Harry Potter hayranlarını son kitapta,bazı yerlerde hayal kırıklığına uğrattı zaten .. Neyse paylaşım için teşekkürler Fraktal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2007, 03:51:56 » |
|
bence bitmeseydi ne güzel gidoyudu haber için sağol başat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 03, 2007, 12:08:37 » |
|
Rica ederim, ama bence de bi süre daha gitmeliydi. Mesela Neville, Ron, Luna, Ginny ve Hermione de verilmeliydi.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2007, 14:39:46 » |
|
ben harry'den ziyade onları çok merak ediyordum  evet bu bi itiraf  ben bütün kitapları harry'den ziyade, diğer karakterler için okumuştum  üzdü bu beni, peki resmini falan koymuş mu? jk'nin kendi harry'sini görmek iyi olurdu
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 03, 2007, 14:41:53 » |
|
harry vardı zaten  elinde asasıyla klasik harry resmi, çekemicem şimdi. www.jkrowling.com/ensağ üstte wizard of the month archive var; git bak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazywolf
Süt
Çılgınkurt iş başında ;)
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 03, 2007, 14:43:14 » |
|
Keşke bitmeseydi bölece sanki hala Büyücüler Dünyası yaşamaya devam ediyormuş gibi olurdu. 
|
|
|
|
|
|
,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_(¯`·._)ÇAPULCULAR FAN CLUB(¯`·._)_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_(¯`·._)THE SİMPSONS FAN CLUB BAŞKANI(¯`·._)_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸  
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 03, 2007, 15:00:26 » |
|
Tüh be, Ron'u falan görseydik bari  Serinin bitmesi daha da acıklı hale getirdi bu, üzüldüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 03, 2007, 15:16:23 » |
|
harry vardı zaten  elinde asasıyla klasik harry resmi, çekemicem şimdi. www.jkrowling.com/ensağ üstte wizard of the month archive var; git bak  evet klasik potter  ama güzel bi resim konmuş  saol fraktal
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 03, 2007, 16:04:14 » |
|
ron, hermione, ginny, neville ve luna yıda koysaydı keşke.. ya da hiç olmadı sadece ronla hermioneyi koysa...tam yılın sonunda biterdi..  haber için teşekkürler benim farketmem 1 ay falan sürerdi herhalde.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 04, 2007, 03:02:21 » |
|
Keşke bitmeseydi. Çok güzel bir bölümdü ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 09, 2007, 02:55:04 » |
|
"Artık Ayın Büyücüsü Yok" Bilmiyorum ama birden bu cümle çok dramatik geldi bana... Niye hemen bitiriverdi ki ayın büyücüsünü? Gerçi kaç ay oldu ama olsun... Bence bitmemeliydi..Ama bitenle bitilmiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EJDER KRALI
|