|
pansy
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 11, 2006, 00:00:38 » |
|
alla alla sinirim bozuldu.. tövbe tövbe beğenmediysen okuma.. sanki okumamızı engelleyebilecek..ne yapsada kendini yırtsada okucaz alla alla.. yaşasın hp ve jkr...!!hp düşmanlarına ölüm..!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 16, 2006, 22:53:03 » |
|
Çıkan kararı merak ettim, gerçi belli ne olacağı ama gene de insan merakta kalıyor Umarım temyizi kaybeder....Bu insanların uğraşacakları başka bir şey yok, ne zararı var ki Harry Potter kitaplarının raflarda durmasının  Gerçi ben onu çok iyi anlıyorum, benim ailem (daha doğrusu annem  ) de aynı şeyi düşünüyor ama tabii bana karışamazlar ne okuyup ne okumayacağım konusunda  Laura'nın da bunu yapmaya hakkı yok elbette....Çocuklar istediklerini okuyabilmeli, ne okuyup neyi okuyamayacakları kararı ona kalmamış elbet  Haber için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wizard91
cafemi seviyorum ama artık dan'i sevmiyorum...
Şeker

it's real love that you don't know about...
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 19, 2006, 20:54:27 » |
|
ne kadar uğraşırsa uğraşsın harry potter kitaplarını karalayamaz. adalet bile izin vermemiş bunaa. vazgeç artık ....
|
|
|
|
|
|
çapulcular fan clup We love The Chronicles Of Narnia!!! karayip korsanları fan clup manga fun clup
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 21, 2006, 00:21:21 » |
|
tahmin ettiğiniz gibi karar bizim lehimizde çıkmış zaten  kitaplar raflarında kalacak! heyooo... şimdi yine temyize başvuracak mı diye bekliyorlarmış. ama temyiz bi kere olmuyor mu??? avukat üyemiz var mı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 21, 2006, 18:37:42 » |
|
hukuk okumadım ama hakim eğer temyizi engellemeyici bir karar verdiyse tekrar gidebilir diye biliyorum ama tabi oralarda sistem nasıl bilemiyoruz:)
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2006, 20:17:27 » |
|
teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 23, 2006, 11:15:46 » |
|
Tamam sakin!  tahmin ettiğiniz gibi karar bizim lehimizde çıkmış zaten  kitaplar raflarında kalacak! heyooo... şimdi yine temyize başvuracak mı diye bekliyorlarmış. ama temyiz bi kere olmuyor mu??? avukat üyemiz var mı   holley! çok iyi ya Saolun hbr için
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!! ~ ÖSS =)
|
|
|
|
sakura
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 23, 2006, 11:34:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
_!Uzayacağa benzer tutuştuğumuz LaDeS(...) "öLüM"(!)(!!) beni Kandıramazsın(!) Aklımda(.)(.)(.)_!_
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 25, 2006, 13:40:40 » |
|
benim amcam avukat lunati abla  üye yapalım onu da buraya gitsin ingiltere ye -nerdeyse artık bu anti-potter karı- bizim lehimize savunsun. o da görsün temyizi  çok iyi fikir  (karı demesek daha iyi  ) "bağyan" diyebiliriz mesela  (iyyk) zaten akıl var mantık var, bu delinin kazanmasına ihtimal olduğunu hiç sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 25, 2006, 18:19:17 » |
|
Washington Post, Laura Mallory'i "Yılın Salağı" (Idiot of the Year) seçmiş  tam isabet!!!! TIK!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 25, 2006, 20:32:51 » |
|
 buda vildan ablanın verdiği TIK'tan bir resim o kadını böyle düşünüp düşünüp gülüyorum yazıda çok komik "İdoit" Laura Mallory ödülün hayırlı uğurlu olsun  daha nice nice ödüller kazanmamn dileğiyle
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 25, 2006, 20:36:25 Gönderen: GRifiNN »
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 02, 2008, 22:47:54 » |
|
o kadınn varya....hayatında kitap okumuşmu o karı?ahmak yaratık ya sanamı kaldı yasaklamak! kaç milyon tane satmış kitap!bi b*k varki alınıyr.Eğer istemiorsn çocuklarına alma lan!Tek başına b*k yemeye kalmışma birdaha seni **** seni.Sinrlendm be bi arada salak din adamları kalsın bu die tuttrmuştu hadi onlr angut anlıorm da sana nooluor be
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 03, 2008, 17:25:02 » |
|
Laura Mallory'yi aldığı "yılın salağı" ödülü için tebrik eder,  başarılarının devamını dilerm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 03, 2008, 17:31:55 » |
|
Dünyada o kadar olay oluyor bi Harry Potter'mı battı kadının gözüne ya ne diyeyim Allah akıl fikir versin ona
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|