Anti- Potter annemiz Laura Mallory' nin yapmaya çalıştıklarının yanlış anlandığını ve bunların gerçek yüzünü anlattığı bir yazısı yayınlandı.
Mit: Biz Harry Potter' ı yasaklamaya çalışıyoruz
Gerçek: Bu durum oğlumuzun sınıfında Harry Potter kitapları olduğunu farketmemizle başladı. Okula kütüphanelerinde olan birşeyin sınıfta da kullanılmış olabileceğini anlattık. 2005 Ağustos' undaki orjinal istek çocuklara doğrudan şiddet ve şeytanı aşılayan, çocukların yaşına uygun olmayan ve onları cadılığa teşvik eden Harry Potter kitaplarının sınıflardan ve okul kütüphanelerinden kaldırılması yönündeydi. Biz Harry Potter' ı yasaklamaya çalışmıyoruz. Kitaplar kitapçılarda ve halk kütüphanelerinde olabilir tabi ki; ancak bizim çocukarımızın sınıflarında yüksek sesle okunamaz. Onlar okul ve sınıflarımızda İncil' i ve dua etmeyi bırakıp
onu okumaya hazırlar mı?
Mit: Bu bir kadının savaşı
Gerçek: Ben bu "savaş"ta asla yalnız olmadım.
(Bir de Harry Potter' a şiddet aşılıyor diyor, savaşmış) Harry Potter serilerine ve onun yeni nesil üzerindeki paganist etkisine karşı çıkan yüzlerce, binlerce aile var. Amerikan Kütüphaneler birliği Harry Potter kitaplarını 21. yüzyılın ençok karşı çıkılan kitapları listesinde yutçapında 3000' den fazla davayla 1. sıraya koyuyor. Beni destekleyen insanların sevgileri, bağışları, duaları ve cesaretlendirmeleri olmasaydı ben hiçbirşey yapamazdım
Mit: Cadılık zararsız bir düş
Gerçek: Belki de bu üç mitten en büyüğü. Bizim kutsal ülkemizin bulunduğu geleneksel Yahudi-Hristiyan kökümüze dönmeye ihtiyacımız var. Bu kitaplar " sadece düş " dediğim zamanları sayamıyorum bile... Ama yine de bu kitaplar yandaşlarını intihara, depresyona ve karanlığa sürükleyen tehlikeli kitaplar
Özetlediğim yazının tamamını okumak için
TIKLaura Mallory' nin websitesine gidip, görüşlerinizi belirtmek için
TIK