Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 06:32:38  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Anti-Potter Anne Söylentiler ve Gerçekler  (Okunma Sayısı 510 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 27, 2007, 18:55:59 »

Anti- Potter annemiz Laura Mallory' nin yapmaya çalıştıklarının yanlış anlandığını ve bunların gerçek yüzünü anlattığı bir yazısı yayınlandı.

Mit: Biz Harry Potter' ı yasaklamaya çalışıyoruz
Gerçek: Bu durum oğlumuzun sınıfında Harry Potter kitapları olduğunu farketmemizle başladı. Okula kütüphanelerinde olan birşeyin sınıfta da kullanılmış olabileceğini anlattık. 2005 Ağustos' undaki orjinal istek çocuklara doğrudan şiddet ve şeytanı aşılayan, çocukların yaşına uygun olmayan ve onları cadılığa teşvik eden Harry Potter kitaplarının sınıflardan ve okul kütüphanelerinden kaldırılması yönündeydi. Biz Harry Potter' ı yasaklamaya çalışmıyoruz. Kitaplar kitapçılarda ve halk kütüphanelerinde olabilir tabi ki; ancak bizim çocukarımızın sınıflarında yüksek sesle okunamaz. Onlar okul ve sınıflarımızda İncil' i ve dua etmeyi bırakıp onu okumaya hazırlar mı?

Mit: Bu bir kadının savaşı
Gerçek: Ben bu "savaş"ta asla yalnız olmadım. (Bir de Harry Potter' a şiddet aşılıyor diyor, savaşmış) Harry Potter serilerine ve onun yeni nesil üzerindeki paganist etkisine karşı çıkan yüzlerce, binlerce aile var.  Amerikan Kütüphaneler birliği Harry Potter kitaplarını 21. yüzyılın ençok karşı çıkılan kitapları listesinde yutçapında 3000' den fazla davayla 1. sıraya koyuyor. Beni destekleyen insanların sevgileri, bağışları, duaları ve cesaretlendirmeleri olmasaydı ben hiçbirşey yapamazdım

Mit: Cadılık zararsız bir düş
Gerçek: Belki de bu üç mitten en büyüğü. Bizim kutsal ülkemizin bulunduğu geleneksel Yahudi-Hristiyan kökümüze dönmeye ihtiyacımız var. Bu kitaplar " sadece düş " dediğim zamanları sayamıyorum bile... Ama yine de bu kitaplar yandaşlarını intihara, depresyona ve karanlığa sürükleyen tehlikeli kitaplar

Özetlediğim yazının tamamını okumak için TIK

Laura Mallory' nin websitesine gidip, görüşlerinizi belirtmek için TIK

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Anti-Potter Anne Söylentiler ve Gerçekler
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 06:32:38 »

elffoid
Krema

3lf&pt

elifh.p@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2007, 01:32:02 »

hadii bakalım.. gelde ne de ?? ...
ne sacmaa bi düsüncedir ... mahkemenin yerinde olsam 'bi sus yhaaa git eviine ' derim. .

ve JK potter'ı yarattı ..
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2007, 01:38:12 »

ha ne şiddet mi aşılıyormuş? pekii bu kitapları okumayan ingiliz askerlerinin ıraktaki bahaneleri ve asker göndermeye karar veren halkın ve meclisin bahanesi nedir peki?

ülkemizde ''pikaçuu'' diyerekten kendini camdan aşağı atan çocuklar varken ve harry potter ile ilgili hiçbir haber çıkmamışken daha gelişmiş toplumlarda bu kitaba dayalı olayların olmayacağı apaçık değil midir?

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2007, 02:18:51 »

yobaz her yerde yobaz işte.... bir şekilde paganizme inanıyorlar ki çocukların HP kitaplarından bu şekilde etkileneceğini düşünüyorlar. kendi inançları güçlü olmadığı için bu kadar panikteler... çok iyi çevirmişsin, eline sağlık Gülümseyen
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: