belen
Şeker

| Ψ | เ ђคггy ק๏ttєг | Ψ |
|
 |
« : Haziran 14, 2006, 16:11:33 » |
|
Dört çocuk annesi bir kişinin İngiltere'de sürdürdüğü Harry Potter kitaplarını okul kütüphanesinden uzak tutma yolundaki büyük inatla sürdürdüğü "Anne Savaşı" sürmeye devam ediyor. Daha öncede birçok haber sitesini ve medyayı bu şekilde meşgul etmeyi başaran azılı anne adayının bu baskısı Felsefe Taşı'nı bile çatlatacak cinsten... Nitekim Okul Konseyi aksi yönde bir kararı çoktan çıkarmış olmasın rağmen bu sefer İngiliz kadın, mahkeme aracılığıyla yasal alternatiflerini denemeye başladı. (şuna bakın yaa biz kitap çıksada alsak diyoruz bayan elindeki kitapları yok etmek için uğraşıyor ne tuaf dimi)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2006, 09:54:03 » |
|
arada böyle dengesiz insanlarda çıkacakki hp ninin değeri artsın. hiç birşey yapamazlar, bukadar fanı varken, o kadında kim oluyomuş.
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
RUMEYSA YÜCE
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2006, 12:40:26 » |
|
manyak mı ne ya?derdi neymiş.ne zararı var allasen?biz çok seviyoruz.hem o kadına ne herkes istediğini okumakta özgür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belen
Şeker

| Ψ | เ ђคггy ק๏ttєг | Ψ |
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2006, 15:53:42 » |
|
ya bunlarda bulmuşlarda buluşturuyorlar manyak mı ne kendi çocuğuna okutmuyorsa okutmasın başkasının okumasını niye engellemeye çalışıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2006, 18:27:54 » |
|
j.k ye garezimi var acaba  '' sana ne kardeşim'' diyeceksin türk usülü ama anlar mı orası bilinmez  kendi çocuğuna okutma başkaları seni ne ilgilendiriyor.İşi gücü yok kendine uğraş bulmuş. Bu sayede fark etmiyor ki harry potterin reklamını yapıyor vede çocuklar için yasak demek.Bir şey ifade etmiyor.Harry potter okuyucularında artış olacaktır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
happy_potter
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 25, 2006, 16:13:03 » |
|
onlar 10 kişi 20 kişi biz ise 1000 kişi 2000 kişi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2006, 16:15:26 » |
|
ala alaaa kadının aklından zorumu war acep dünya klasiği olmus bir saheseri sen nası olurda kütüphaneye alamzsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
happy_potter
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 25, 2006, 16:19:41 » |
|
evet aklı yokki ona ne oluyo otursun evinde kahve içsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Djin
Şeker

who are you ki?
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 25, 2006, 21:58:31 » |
|
Ortaokulda da bizim Türkçeci okutmuyordu HP'yi.. De biz dinlemiyorduk.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalağız_kız
Şeker

_ife is more intricate than it seems_
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 14, 2008, 20:02:35 » |
|
onlar ne anlar harry potter'dan yaaa..bunu sadece biz anlarız demi arkadaşlar..  katılıyorum ya arkadaş.harry potter'a basit bi çocuk kitabı diyenlere çok kızıyorum yaa.ordaki şeyleri okuyup da hiçbişey anlamayan kaç yetişkin insan çıkar yaa!orda basit olaylar yok.konu olarak büyüler fln tamamen hayal ürünü ama çok başarılı bi üslup ve karışık olaylar zinciri var.valla ben kaç seneden beri okuyorum gayet de güzel anlıyorum(16 yaşındayım yani) hıh zevksizseniz napıyım? yalnız bu kadın zevksizden çok sadist mi? =) =)
|
|
|
|
|
|
..CeyOloJiK..|..Dolores O'riordan..|..Emre Aydın.. ..
|
|
|
|
selman_
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 14, 2008, 22:48:34 » |
|
ya oda beyninde yenemedikleri şeyleri bu yöne vuruyor onu da doğal karşılamak lazım belki oda jk gibi olmaya çalışıyordur
|
|
|
|
|
|
Gökyüzünde Bulut Olmaktansa Yağmur Olup Üzerine Yağmayı Tercih Ederim....
|
|
|
|
|
|