Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 06:34:54  

Anket
Soru: En sevdiğin Ölüm Yiyen Hangisi?  (Oylama kapandı: Şubat 28, 2007, 18:56:21)
1)Severus Snape - 34 (40%)
2)Bellatrix Lestrange - 26 (30.6%)
3)Antonin Dolohov - 0 (0%)
4)Draco Malfoy - 20 (23.5%)
5)Lucius Malfoy - 3 (3.5%)
6)Peter Pettigrew - 2 (2.4%)
Toplam oy: 85

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 17   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Anket-En sevdiğin Ölüm Yiyen Hangisi?  (Okunma Sayısı 6968 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beatricesnicket
Krema

harbipotter66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #90 : Mart 12, 2007, 09:56:56 »

işte yani babasından falan hep şiddet görmüş garibim.sirius da çok çektirmiş ona yok donunu indireyim yok havaya kaldırayım derken normal snapein böyle olması..
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Anket-En sevdiğin Ölüm Yiyen Hangisi?
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 06:34:54 »

Marvolo
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #91 : Mart 12, 2007, 09:57:51 »

işte yani babasından falan hep şiddet görmüş garibim.sirius da çok çektirmiş ona yok donunu indireyim yok havaya kaldırayım derken normal snapein böyle olması..
Sırıtan eyvallah
EniyiBilen
Şeker
**

TaskoMnyakOldumBea..

neo5595@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #92 : Kasım 11, 2007, 19:54:10 »

yaxley,antonin dolohov,stan sphuinke,fenrir greyback,draco malfoy,lucius malfoy,bellatrix lestrange,narcissa malfoy,peter pettigrew,travel, vb. Kahkaha

Brughtofthegreeneyeschildrenforyou
Nélindë Urithrawiel
~Waterbender Heroes Lost in city of Forks.. lol
Sert Espresso

Never was and never will be..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #93 : Kasım 12, 2007, 04:54:24 »

hiçbirini pek sevmiyorum aslında.. ama karanlık işareti olan kişilerden en çok severus snape'i seviyorum kesinlikle Gülümseyen

Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #94 : Kasım 12, 2007, 12:46:51 »

bellatrix-draco-lucius-narcissa-fenrir gryback.

hsyn
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #95 : Kasım 12, 2007, 14:15:52 »

Bellatrix Lestrange, ölüm yiyenler içerisindeki en acımasızı sanırım...(voldi hariç Dil Çıkaran)

There are signs on the Ring
Which makes me feel so down
There's one to enslave all Rings
To find them all in time
And drive them into darkness
Forever they'll be bound
Three for the Kings
Of the elves high in light
Nine to the mortal
Which cry..
esmer güzeli
Süt
*

karanlık_lord

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #96 : Kasım 12, 2007, 17:28:56 »

Lucius malfoyla draco malfoya bayılıyorummmmmmmmmmmmmm
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #97 : Kasım 12, 2007, 17:31:07 »

tabiki Snapeeeee Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan  Ah ah diyorum başka bir şey diyemiyorum adama inanıyordum(eeee 6. nın sonundan ve 5. nin başından sonra şüpeye düşmedim değil ama Terleyen Terleyen Terleyen ) neyse yani onun için  Sirius a üzüldüğüm kadar üzüldüm  canım Snape im yaaaa Ağlayan Ağlayan Ağlayan adam bi gün yüzü göremeden gitti

Herbirimiz karanlığa ve ışığa, her ikisine de yatkınız. İyiye ya da kötüye. İkisinden birine ya da hepsine. Ve kader, yönümüzü herhangi bir zamanda yürütürken, yaptığımız seçimlerle yönünü değiştirmiş olabilir.
~Heroes
snape
PESNAP :)
Has Türk Kahvesi

Always,Severus..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #98 : Kasım 12, 2007, 18:22:54 »

tabiki Snapeeeee Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan  Ah ah diyorum başka bir şey diyemiyorum adama inanıyordum(eeee 6. nın sonundan ve 5. nin başından sonra şüpeye düşmedim değil ama Terleyen Terleyen Terleyen ) neyse yani onun için  Sirius a üzüldüğüm kadar üzüldüm  canım Snape im yaaaa Ağlayan Ağlayan Ağlayan adam bi gün yüzü göremeden gitti
katılıyorum Ağlayan

esmer güzeli
Süt
*

karanlık_lord

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #99 : Kasım 13, 2007, 01:58:41 »

tabiki bella:D
esmer güzeli
Süt
*

karanlık_lord

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #100 : Kasım 13, 2007, 02:02:58 »

katılıyorum Ağlayan

üzülme bee sonunda görevini tamamladı ve harryi kanının son damlasına kadar korudu ve sonunda pisi pisine ölmüş olsada sonucta ii biriydi:D
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : Kasım 13, 2007, 02:08:16 »

Severus u eleyelim bir kere,Ölüm yiyenlikten vazgeçti,karanlık işareti olması mutlak Ölüm Yiyen olduğunu göstermez Gözlerini Deviren Değil o Ölüm Yiyen bir daha mı yapılsa anket kişiler değişti nasılsa Kahkaha Gerçi ben hiç inanmadım ama Ölüm Yiyen olduğuna Şaşırmış Yanarım yanarım bir dostu olamadan,gün yüzü göremeden gitti ona yanarım Kahkaha

Ama tabiki favori Ölüm Yiyen im Bella SırıtanÇok tatlı ya kitapta,filmde...JKR i bu yüzden de tebrik etmeli, o kadar kötü bir karakteri nasıl o kadar şirin yazmışsa canım benim Sarılan
« Son Düzenleme: Ocak 23, 2008, 20:17:53 Gönderen: Eftendise GILREAN » Logged

Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
Marvolo
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #102 : Kasım 13, 2007, 02:18:27 »

yaxley,antonin dolohov,stan sphuinke,fenrir greyback,draco malfoy,lucius malfoy,bellatrix lestrange,narcissa malfoy,peter pettigrew,travel, vb. Kahkaha
en iyi bilen yine bi
(göstermek/gizlemek için tıkla)
bilmediini gösterdn kutlarm Sırıtan stan ölüm yiyen değildi,greyback olayı senn için çok bariz olduu içn bişe demicem Sırıtan ama oda ölm yiyen değil Voldemort için çalışıor sadece
nicedr snape i sevn ark.lar tanıorm sadece 5te 6 da deil....

Severus u eleyelim bir kere,Ölüm yiyenlikten vazgeçti,karanlık işareti olması mutlak Ölüm Yiyen olduğunu göstermez Gözlerini Deviren Değil o Ölüm Yiyen bir daha mı yapılsa anket kişiler değişti nasılsa Kahkaha Gerçi ben hiç inanmadım ama Ölüm Yiyen olduğuna Şaşırmış Yanarım yanarım bir dostu olamadan,gün yüzü göremeden gitti ona yanarım Kararsız

Ama tabiki favori Ölüm Yiyen im Bella SırıtanÇok tatlı ya kitapta,filmde...JKR i bu yüzden de tebrik etmeli, o kadar kötü bir karakteri nasıl o kadar şirin yazmışsa canım benim Sarılan
ölm yiyen olmktan vazgeçmedi hala bi ölüm yiyendi sadece aynı zamnda iyiler içnde çalştı diyelm...
NOT:bu anketi kaç ay önce açmtm yaa...anılaar anılaar gözlerm yaşrdı Sırıtan
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #103 : Kasım 13, 2007, 02:26:16 »

Birinin Ölüm Yiyen olması için Voldemort un efendiliğini kabul etmesi,kötülüğü benimsemesi gerekmez mi ?? Severus un Lily nin ölümünden sonra bunları yaptığını hiç sanmıyorum Kararsız Bundan önce tabi ki bir Ölüm Yiyendi. Ayrıca bir Ölüm Yiyen iyi taraf için de çalışabilir mi aynı anda ?

Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
Marvolo
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #104 : Kasım 13, 2007, 02:35:52 »

Birinin Ölüm Yiyen olması için Voldemort un efendiliğini kabul etmesi,kötülüğü benimsemesi gerekmez mi ?? Severus un Lily nin ölümünden sonra bunları yaptığını hiç sanmıyorum Kararsız Bundan önce tabi ki bir Ölüm Yiyendi. Ayrıca bir Ölüm Yiyen iyi taraf için de çalışabilir mi aynı anda ?
farkında deilsn ama bir önceki yormnla çeliştn Gülümseyen şöle diim ben sana; voldemrt un efendiliini kabul etmesi şart ama yetmz.Ölüm yiyen olan birinde mutlaka kranlık işaret olmak zorndadır.Voldemort la her çalışan ölüm yien deil(bakınz ruh emiciler devler kurt admlar...)Sonrada ölüm yiyen oldu.Snape kötüydü ama iyi tarf içn çabalıordu(genl olrk yaani.)ama bir insn kötyse hiç iyi yanları yok anlamına gelmz.Snape i ole düşnn.Evet çalışablrdi.Ki çalışıordu.Dumbledore pislk yapp Snape i kurbn etmese sonnda hangi tarf kanırsa kansn ölmeyeck tek kişydi mesela...
Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 17   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: