|
Arna Belorn
|
 |
« : Haziran 21, 2008, 00:15:33 » |
|
Seriye yeni başlayanlar, başlık kovalamasınlar diye, bütün bölümleri bir yerde topladım. Fakat Forum 100000 üzeri karakter girişli bir mesajı kabul etmediğinden, Word olarak hazırlanan seriyi, linkle sunuyorum. http://www.speedyshare.com/785642485.htmlLink hakkında sorun olursa, bana ÖM atabilirsiniz. İyi okumalar. Özel bölümler
Gözyaşı Prensi 10 - Zamanın Oyunu Gözyaşı Prensi 13 - Yuri'nin Işığı Gözyaşı Prensi 14 - Tanrıların Sırrı Gözyaşı Prensi Özel Bölüm - Glina İle Aido'nun Tanışması Gözyaşı Prensi 17 - Saklanan Gerçekler Gözyaşı Prensi 18 – Yolculuk Gözyaşı Prensi 19 - Kulenin İhaneti Gözyaşı Prensi " Özel Bölüm " Yaprağın Nöbeti Gözyaşı Prensi 22 - Ormandaki Atlı Gözyaşı Prensi 23 - Set Limanı Gözyaşı Prensi 24 - Sıcak Yuva Hanı Gözyaşı Prensi 25 - Sonsuzlukta Dans Gözyaşı Prensi 26 - Eski Düşmanlar, Yeni Düşmanlar Gözyaşı Prensi 29 - Kutsal Karanlık Gözyaşı Prens 30 – Karşılama Gözyaşı Prensi 31 - Özel Bir " Hoşgeldin "
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 21, 2008, 00:20:20 Gönderen: Arna Belorn »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 21, 2008, 00:19:45 » |
|
Ne zamandır ihtiyacım vardı buna. Okuyacaktım ama fırsat bulamıyordum. Çok sağol Fırat abi. Linkte sorun yok bu arada  Ben de bütün seriye bu gün başlıyorum okumaya. Hey Ho Lou ile birlikte Okumayı bitirdikten sonra düzenlemelere başlayacağım. O yüzden geç kalmış sayılmazsın. Şimdiden uyarmakta fayda görüyorum. Toplam 80 sayfadır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demon cleaner*
~qkç
Kakao

|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 21, 2008, 00:23:26 » |
|
Yeni üye olduğumdan hepsini ayrı ayrı okumak zor oluyordu  Link çok iyi oldu, yazılan bölümleri en kısa zamanda bitirmeye çalışacağım..Ayrıca serinin yeniden başlamasına çok sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 21, 2008, 00:27:49 » |
|
Arna öykülerini okumak benim için bir zevk. Yazıcıdan çıkartıp defalarca okuyacağım   Teşekkür ederim bunları dymakta benim için büyük bir zevk Yeni üye olduğumdan hepsini ayrı ayrı okumak zor oluyordu  Link çok iyi oldu, yazılan bölümleri en kısa zamanda bitirmeye çalışacağım..Ayrıca serinin yeniden başlamasına çok sevindim  Word'de imla hataları var haliyle  Altları çizilmş durmaktalar. O yüzden onları görmezden gelerek okursan çok daha mutlu olurum Seri kaç yıl önce başladı, haliyle anlatım ve yazım hataları var. Bu yüzden de tekrar başlıyorum okumaya onların hepsini düzeltmek için. Ve ben de heyecanlıyım tekrar başladığı için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 21, 2008, 00:42:40 » |
|
İşte bu süper bir haber...Öyle ayrı ayrı başlık aramak zoruma gittiğinden açıkcası başlayamamıştım Gözyaşı Prensine  Burdan okumak daha zevkli olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 26, 2008, 16:37:43 » |
|
ne zamandır başlamak istiyordum. çok iyi oldu, teşekkürler Fırat Abi 
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 26, 2008, 19:21:08 » |
|
Tamamiyle okumak istediğim ama bir türlü oturup baştan sona okuyamadığım seriydi. O yüzden gerçekten çok memnun oldum, düşündüğün için saol *Hala devam ediyor mu acaba  Edit: Bir sonraki yerde yani "Neler Oluyor?" kısmında aldım cevabımı  Bunu görüp bir heves balıklama dalarsam böyle olur tabi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 19:24:45 Gönderen: holy_solemn »
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 02, 2008, 23:10:42 » |
|
Evet bunu da aldım ama bu siteden okuyup bölüm bölüm yorum yazmama engel olamaz  Çok sağol 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 03, 2008, 13:05:39 » |
|
Link çok güzel olmuş hepsini bir anda okuyabildim ama hikayede bi çelişki buldum gibi. Emin değilim ama büyücü ismiyle ilgili. Bunu sormak için doğru yer burası mı bilmiyorum ama
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 03, 2008, 18:33:06 » |
|
evet sorabilirsin =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 03, 2008, 18:49:01 » |
|
teşekkürler. Büyücülerin isimleri olmaz demişsin ilk başta. Hatta Amie Aido ile baloda tanışınca da kule büyücüsü diye sesleniyor. Yanlış anlamadıysam Aido ismini kuleyi terkedince öğreniyordu. Aido Selenda'nın dükkanına gittiğinde geçmişi hatırlıyordu ve Amie'nin son ışık olduğunu öğreniyordu. oradaki konuşmada amie aido diye sesleniyordu aido ismini sonradan öğrendi amie nasıl bilebilir ki onun ismini. Hem Selenda'ya kuleden kaçtığını ve adının aido olduğunu söyleynce selenda şaşırıyordu oysa ki o konuşmada selenda aido ve amie nin yanındaydı ve amie nin ona aido diye seslendiğini duydu. Burda aklım karıştı biraz. Kendimi tam olarak anlatıp anlatamadığımı bilmiyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2008, 18:50:10 Gönderen: charmed »
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 03, 2008, 19:47:20 » |
|
teşekkürler. Büyücülerin isimleri olmaz demişsin ilk başta. Hatta Amie Aido ile baloda tanışınca da kule büyücüsü diye sesleniyor. Yanlış anlamadıysam Aido ismini kuleyi terkedince öğreniyordu. Aido Selenda'nın dükkanına gittiğinde geçmişi hatırlıyordu ve Amie'nin son ışık olduğunu öğreniyordu. oradaki konuşmada amie aido diye sesleniyordu aido ismini sonradan öğrendi amie nasıl bilebilir ki onun ismini. Hem Selenda'ya kuleden kaçtığını ve adının aido olduğunu söyleynce selenda şaşırıyordu oysa ki o konuşmada selenda aido ve amie nin yanındaydı ve amie nin ona aido diye seslendiğini duydu. Burda aklım karıştı biraz. Kendimi tam olarak anlatıp anlatamadığımı bilmiyorum  Evet orayı başlıkta da açıklamıştım sanırım durum şu ki amie zaten aidonun ismini aidodan önce biliyordu zaten  orada da buna hafif bir gönderme için kullandım bunu. çünkü amie tarafından algıladığımızda her kule büyücüsü diye seslenmesi aslında Aido demesi Ama gene de evet, hata gibi duruyor çünkü bi çok kişi söyledi bunu bana. Değiştiririm bir ara o kısmı Çıkartmak daha iyi olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|