Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 29, 2008, 04:54:48  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gözyaşı Prensi 33  (Okunma Sayısı 871 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 13, 2007, 20:40:02 »

Tüm yazım hatalarım için özür dilerim. İyi okumalar. 

Seriyi Okumadıysan, Başlamak İçin Tıkla

Siyahlar içindeki kadın dudaklarını yaladı. Dudağında kan tadı ...
Hayata dönmek için ona adanmış bir yaşam, güçlenmek için sıcak kan, hakimiyet için düşlerin ardına gitmek ...

Ayın aydınlattığı ormanda, uzaklardan gelen bir rüzgar eser. Bir gece kuşu, kanatlarının sesinin yankılanmasına izin vererek yer değiştirir. Yapraklar hışırdar ve sessizce bir karaltı ağaçların arasında hızla ilerler.

“ Bu tada bayılıyorum. “

Ses, tozlanmış kitap sayfalarının çıkardığı sesler gibi kuru ve hırıltılı. Sesin sahibi olan kadın sessiz ve hızla ormanın içinde ilerliyor. Tek yapması gereken, hiç durmadan yoluna devam etmek. Molaya ihtiyacı yok. Damağındaki ve midesindeki kan onu uzun süre hayatta tutmaya yeter.

Geçtiği yerlerde toprak değişiyor. Adım attığı yerlerdeki bitkiler, kökleri tarafından içeriye çekiliyor. Hayvanlar ise garip bir kokunun varlığından haberdar. Bilinmeyene ulaşmak içlerinden gelmiyor.

Rüzgar ormanda bir kez daha esiyor. Kara pelerin rüzgarın etkisiyle havalanıyor ve özgür bir ülkenin bayrağı gibi coşkuyla dalgalanıyor. Garip olan, hiç ses çıkartmaması. Kadının ayakları kurumuş yapraklara basıyor. Hiç ses yok. Kanat sesleri dışında ... Onlar da bilinmeyenden kaçan gece kuşlarına ait.

Kadın hızla ilerlemeye devam ederken zıt yönden esen rüzgar kulaklarına bir flütün sesini getiriyor.

Kadın yavaşlıyor; ama durmuyor. Flüt sesi derinlerden gelirken, şimdi, oldukça yakından geliyor. Kadın durmadan ilerliyor.

Büyük bir ağaç var. Etraftaki ağaçlardan çok daha büyük olan gövdesi, dallarını diğer ağaçlardan daha yukarıya çıkmasına yardım ediyor. Toprağın dışına taşan köklerin üstünde siyahlar içinde bir adam oturmuş, flüt çalıyor. Gür yapraklardan garip bir şekilde sızan tek ay ışığı, flütün gümüş yüzeyinde dans ediyor. Adam kadını gördü ya da görecek, bunu bilmiyor; ama öğrenecek.

Kadın tek bir adım atıyor ve flüt notalarında bir uyumsuzluk oluyor. Melodi değişiyor. Yeni melodi, oldukça yavaş. Huzur veriyor ve uyku getiriyor.

Kadın dudaklarını açmak istiyor. Fakat melodi o kadar güzel ki, onu bozmak ve kirletmek istemiyor. Adamın parmakları, ay ışığı ile birlikte gümüş flütün üzerinde dans ederken, kadın elini alnına götürüyor. Terlemiş. Islaklıktan tiksindiğinden, alnını siliyor.

Uzun süre geçiyor. Kuşlar yer değiştiriyor. Yapraklar hışırdıyor ve melodi sürüyor.

Biran, melodi bir kez daha değişiyorken

“O”  musun ? “ diyor kadın. Melodiyi bozma cesaretini gösteriyor ilk kez.

Adam durmadan çalmaya devam ediyor. Kadın adamın duymadığını düşünüyor ve hışırtılı sesini yükselterek “ Sen ! “ diyor.

Adam gözlerini kadına çeviriyor. Flütün sesi gelmeye, adamın parmakları oynamaya devam ediyor. Fakat ay ışığı flütün üzerinde değil, artık çakır rengi gözlerinde. Mavi ışıklar saçıyor sanki.

Kadının kıpırdayamadığını fark etmesi çok az sürüyor. Bu imkansız. Bu kadar güçlüyken, nu durdurabilecek herhangi bir şey olması imkansız. Ek bir şey dışında ...

Kadının düşünceleri, aklında çakan, alev ve kanla yazılmış harflerle kesiliyor. Hepsi adamın çakır gözlerinden geliyor.

“ Evet, ben oyum. Okyanusun Mavisiyim, Göklerin Mavisiyim, Hyramian’ım ve Ölümün Getirdiği Huzur’ um.

Ve sen, dudaklarında ve midendeki kan ile, ellerindeki kan ile, Gecenin Sessizliği, Güzellerin Laneti, Syrium, Görünmeyen Kısım’a hoş geldin! “

Evet kısa, ama elimden ancak bu kadar gelebiliyor. Öss .. biliyorsunuz. Aslında hiç yazmayacaktım ama dersin ortasında Syrium artık daha fazla beklemek istemediğini, kan içip yaşamak istediğini haykırdı beynimde. Ve bende yazdım .. Umarım beğenirsiniz.
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2007, 09:01:48 Gönderen: Rose_Black » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gözyaşı Prensi 33
« Eklendi: Ağustos 29, 2008, 04:54:48 »

delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2007, 21:57:41 »

Acayip çok şaşkınım Acayip

hiç birşey anlayamadım.. bu hikaye değişmeyemi başladı bana mı öyle geliyor Acayip

kan... bu kelime bundan sonra çok geçecek olmalı...

teşekkürler Arna abi Gülümseyen

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2007, 08:16:58 »

Acayip çok şaşkınım Acayip

hiç birşey anlayamadım.. bu hikaye değişmeyemi başladı bana mı öyle geliyor Acayip

kan... bu kelime bundan sonra çok geçecek olmalı...

teşekkürler Arna abi Gülümseyen

Değişiyor evet çünkü bende değiştim. Şaka maka bir yıl geçti başlamamın üzerinden. O yüzden değişiyor ...

Ve çok teşekkür ederim =)

not : Anlamamanda normal. Ama anlayacaksın.

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2007, 09:04:50 »

Okyanusun Mavisi'ni meraklar içindeyim... Kimdir, nedir onu bu denli büyüleyen? Ve Syrium, Lanetli Güzel'de bir tuaflık var O_o

ilginç bir bölüm olmuş fırat, ama devamını okuduğumuzda anlarız sanırım O_o

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2007, 09:31:04 »

Okyanusun Mavisi'ni meraklar içindeyim... Kimdir, nedir onu bu denli büyüleyen? Ve Syrium, Lanetli Güzel'de bir tuaflık var O_o

ilginç bir bölüm olmuş fırat, ama devamını okuduğumuzda anlarız sanırım O_o

Anlarız anlarız Kahkaha Valla bende anlamak istiyorum çok Kahkaha saol canım bnm okuduğun için Sarılan bu arada msnde yazdığın zamanlarda ben bilgisayar başında değildim çok özür dilerim.

sakura
ร ค к ย г ค
Krema

_yapma be Azrail; Mario'nun bile 3 canı war(!).!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2007, 09:48:01 »

o kadar stresin arasında böle bi güzellik yaptığın için teşekkürler Fırat Kahkaha

ewt çok ilginç gelişmeye başladı olaylar, daha da karmaşık hale geliyor sanırım (daha ne kadar karmaşık olur bilinmez yha neyse Sırıtan Sırıtan )

her zaman olduğu aklımızda gibi bir sürü soru işareti bırakan enteresan bişi olmuş yani  Acayip

yha siz şu öss illetinden kurtulun da biz bekleriz yha canlarım benim Kahkaha

tekrar teşekkürler Fırat  Göz Kırpan

_!Uzayacağa benzer tutuştuğumuz LaDeS(...) "öLüM"(!)(!!) beni Kandıramazsın(!) Aklımda(.)(.)(.)_!_
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2007, 09:51:56 »

o kadar stresin arasında böle bi güzellik yaptığın için teşekkürler Fırat Kahkaha

ewt çok ilginç gelişmeye başladı olaylar, daha da karmaşık hale geliyor sanırım (daha ne kadar karmaşık olur bilinmez yha neyse Sırıtan Sırıtan )

her zaman olduğu aklımızda gibi bir sürü soru işareti bırakan enteresan bişi olmuş yani  Acayip

yha siz şu öss illetinden kurtulun da biz bekleriz yha canlarım benim Kahkaha

tekrar teşekkürler Fırat  Göz Kırpan

Heh, kurutulucam az kaldı merak etme Hede Hödö

Ve ben teşekkür ederim okuduğun için Gülümseyen

StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2007, 13:41:50 »

ŞÜKÜR!!!!

"Hayata dönmek için ona adanmış bir yaşam, güçlenmek için sıcak kan, hakimiyet için düşlerin ardına gitmek ... "
Güzelliği başından belli burdaki anlatımı sevdim

"Ölümün Getirdiği Huzur’ um. " bu da çok hoş

"Syrium artık daha fazla beklemek istemediğini, kan içip yaşamak istediğini haykırdı beynimde" bizde buralarda haykırıoduk blkim bizi duymşsundur:P

gerçketen hoş sürekli diorum anlatımın güzel!!! ara verdikten sonrada bişey kaybetmemişin
öss de kolay gelsin!!!!

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
pnrdrnk
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2007, 14:29:22 »

Acayip Acayip Çok güzel, çok farklı olmuş..Teşekkürler, o stresin içinde birşeyler yazabildiğin için.. Össde başarılar. Gülümseyen
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : Nisan 14, 2007, 17:18:06 »

pis öss!! kaka öss!! Dil Çıkaran

çok güzel bi bölüm olmasına rağmen anlamadım ki anlamamam da normalmiş neyse işte betimlemeler her zamanki gibi harikaydı. ve yine herzaman olduğu gibi bütün detaylarıyla öykü beynimin içinde canlandı. bu harika bişe.

NOT:cidden 1 sene oldumu yahu Acayip

edit:ilk bölüm yayınlanalı 8 ay olmuş (:
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2007, 10:58:56 Gönderen: gorkemce » Logged

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 14, 2007, 17:37:39 »

Vaayyss çok manyak ilginç bi bölüm olmuş yahu  Acayip

Bu kısım bana ormandaki atlıyı hatırlattı alakası yoktur kesin ama işte aklıma o geldi bir an.

Aii flüt!! En sevdiğim müzik aleti  XD

Yeni bölüm teşekkürleer   Kahkaha

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2007, 20:45:34 »

"Ölümün Getirdiği Huzur " çok güzel en beğendiğim söz o oldu nedense etkilendim o sözden  Terleyen ( benim yorumun takıldığı yer burasıdır kaldım yine öyle ) ellerine sağlık değişik etkileyici bir bölümdü sağol  tekrar ellerine sağlık  Terleyen
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2007, 21:13:54 Gönderen: inferius » Logged

|~|~||~|~|
Sydney
iposh...
UU Seherbazları
Krema

Alias...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Nisan 14, 2007, 21:15:11 »

ah nihayet kavuştuk GP mize Alkış Alkış
yalnız bu bölüm gerçekten ilginçti pek birşey anlamadım ama ilerleyen bölümlerde anlarım umarım
Ellerine sağlık Arna onca stres içinde yazdığın için de ayrıca teşekkürler ah şu öss bi geçse neler neler yapacaz ama az kaldı kurtuluyoruz sabır...

-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa XD XD

You can't always get what you want...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Nisan 14, 2007, 23:29:37 »

ŞÜKÜR!!!!

"Hayata dönmek için ona adanmış bir yaşam, güçlenmek için sıcak kan, hakimiyet için düşlerin ardına gitmek ... "
Güzelliği başından belli burdaki anlatımı sevdim

"Ölümün Getirdiği Huzur’ um. " bu da çok hoş

"Syrium artık daha fazla beklemek istemediğini, kan içip yaşamak istediğini haykırdı beynimde" bizde buralarda haykırıoduk blkim bizi duymşsundur:P

gerçketen hoş sürekli diorum anlatımın güzel!!! ara verdikten sonrada bişey kaybetmemişin
öss de kolay gelsin!!!!

Çok teşekkür ederiiiim =) Çok tatlı bir yorum olmuş ^^

Acayip Acayip Çok güzel, çok farklı olmuş..Teşekkürler, o stresin içinde birşeyler yazabildiğin için.. Össde başarılar. Gülümseyen

Çok çok teşekkür ederim ^^
pis öss!! kaka öss!! Dil Çıkaran

çok güzel bi bölüm olmasına rağmen anlamadım ki anlamam da normalmiş neyse işte betimlemeler her zamanki gibi harikaydı. ve yine herzaman olduğu gibi bütün detaylarıyla öykü beynimin içinde canlandı. bu harika bişe.

NOT:cidden 1 sene oldumu yahu Acayip

edit:ilk bölüm yayınlanalı 8 ay olmuş (:

8 ay mı olmuş ? Aaaa bana ne kadar uzun geldi Kahkaha Kahkaha Peki bakalım Kahkaha

Çok teşekkürler bu arada okuyup yorum yaptığın için =)

Vaayyss çok manyak ilginç bi bölüm olmuş yahu  Acayip

Bu kısım bana ormandaki atlıyı hatırlattı alakası yoktur kesin ama işte aklıma o geldi bir an.

Aii flüt!! En sevdiğim müzik aleti  XD

Yeni bölüm teşekkürleer   Kahkaha

Yani ezgi .. bir insan sallarda .. bu kadar mı tutar be kardeşim Kahkaha Tebrik ediyorum Hede Hödö ve teşekkür ediyorum Hede Hödö

"Ölümün Getirdiği Huzur " çok güzel en beğendiğim söz o oldu nedense etkilendim o sözden  Terleyen ( benim yorumun takıldığı yer burasıdır kaldım yine öyle ) ellerine sağlık değişik etkileyici bir bölümdü sağol  tekrar ellerine sağlık  Terleyen

Çook çoook teşekkür ederiiim ^^

ah nihayet kavuştuk GP mize Alkış Alkış
yalnız bu bölüm gerçekten ilginçti pek birşey anlamadım ama ilerleyen bölümlerde anlarım umarım
Ellerine sağlık Arna onca stres içinde yazdığın için de ayrıca teşekkürler ah şu öss bi geçse neler neler yapacaz ama az kaldı kurtuluyoruz sabır...

Evet di mi ? Öss bi geçse aah ah

Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Nisan 16, 2007, 08:45:36 »

“ Evet, ben oyum. Okyanusun Mavisiyim, Göklerin Mavisiyim, Hyramian’ım ve Ölümün Getirdiği Huzur’ um.

Ve sen, dudaklarında ve midendeki kan ile, ellerindeki kan ile, Gecenin Sessizliği, Güzellerin Laneti, Syrium, Görünmeyen Kısım’a hoş geldin! “

Hmm...
Sadece ileriki bölümü bekleyeyim ben şimdilik Gülümseyen Sen daha ayrıntılı bi açıklama yaptığında yani Sırıtan
Büyük bi aradan sonra hoş bi değişiklik oldu,bunu belirteyim dedim Göz Kırpan
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: