Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 29, 2008, 04:56:30  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gözyaşı Prensi 19 - Kulenin İhaneti  (Okunma Sayısı 882 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 14, 2006, 22:08:20 »

Seriyi okumadıysan bunu okuma ve seriyi okumadıysan, aşadaki linklerden serinin diğer bölümlerine ulaşabilirsin Gülümseyen

Gözyaşı Prensi 1
Gözyaşı Prensi 2
Gözyaşı Prensi 3
Gözyaşı Prensi 4
Gözyaşı Prensi 5
Gözyaşı Prensi 6
Gözyaşı Prensi 7
Gözyaşı Prensi 8
Gözyaşı Prensi 9
Gözyaşı Prensi 10
Gözyaşı Prensi 11
Göyaşı Prensi 12
Gözyaşı Prensi 13
Gözyaşı Prensi 14
Gözyaşı Prensi Özel Bölüm
Gözyaşı Prensi 15
Gözyaşı Prensi 16
Gözyaşı Prensi 17
Gözyaşı Prensi 18

Tüm yazım hatalarım için özür dilerim.

Eveeet, umarım beklediğinize değen bir bölüm olmuştur.

Kırık Taç Hanı'nın mutfağı oldukça kalabalık ve sıcaktı. Gor gideli oldukça uzun bir süre olmuştu. Aido dışarıya çıkıp hava almaya karar verdi. Mutfaktan çıkıp, hanın ortak salonuna gitti. Oldukça kalabalık ve gürültülüydü. İnsanlar neşe içinde içkilerini içip, dansçı kızları izliyorlardı. Üç tane dansçı kız vardı ve üzerindeki elbiselerin her biri farklı renkteydi. Aido böyle hanla da kalmıştı fakat kızların danslarını hiç izlememişti. Herkese yapılan danstan zevk almazdı. Ona yapılacak olan dans, sadece ona özel olmalıydı. En azından Aido böyle düşünüyordu.

Salonu da geçip, soğuk ve karanlık olan sokağa çıktı. Tuman Şehri geceleri fazla güvenli olmazdı fakat bir büyücü için genellikle sıradan insanların verdiği zararlar hafif olurdu. Aido'da bu yüzden korku ya da endişe yoktu. Siyah pelerinini havalandırıp, hanın merdivenlerine oturdu. İnsanlar girip çıkmıyordu. Hanın kapısı kapalı olmasına rağmen oğlanın kulağına, dansçı kızların dans müziği geliyordu. Orada öylece beklemeye devam etti.

Gor nerede kalmıştı? Bu kadar geç kalmasının sebebi Yumea'nın şehir dışında bir yerde kalıyor olması mı yoksa Yumea'nın kabul etmemesi miydi? Bunları düşünürken sağ taraftaki cadde başından hafif bir karaltının ona doğru geldiğini gördü. Evlerin kapı kenarlarında meşalaler vardı ve Aido karaltının meşalelerden birinin yanına gelmesini bekledi. Karaltı Aido'nun beklediği gibi meşaleye geldi. Oğlan rahat bir nefes aldı. Beklediği gibi kötü bir şey değildi. Sadece kendisi gibi gizlenmeyi seçen, siyah giymiş bir insandı bu. Aido adama bakmamaya çalıştı. Adam ona doğru yaklaşmaya devam etti.

Adam Aido'nun tam önüne geldi. Oğlan onun geçip gideceğini düşünürken, adam tam olarak Aido'nun karşısında durup oğlana bakmaya başladı.

"Ne istiyorsun? Hana mı gireceksin ?" dedi Aido artık adama bakmamaktan vazgeçerek.

"Hayır" dedi adam. Adamın sesi kalındı ve genellikle istediğini elde eden insanların, emin tonuyla konuşuyordu. “ Ben seni arıyordum .”

Aido cevap veremedi. Cevap verememesinin iki nedeni vardı. Birincisi, sesi tanımıştı. İkincisi ise, karanlıkta siyah cüppenin içinde parlayan kırmızı gözleri görmüştü. Kırmızı gözlerin tek bir açıklaması olabilirdi; Salta.

Sonunda "Baba .." diyebildi Aido. Her büyücü Salta'ya böyle seslenirdi. "Sen .."

Aido ayağa kalktı. Artık karanlık sokağın içinde Salta ve kaçak büyücüsü karşı karşıya duruyordu.

Salta o emredici sesiyle konuşmaya başladı. "Oğlum." adamın sesi o kadar huzur verici ve affediciydi ki Aido orada kendisini yere atıp ağlamak istedi. “ Seni götürmek için geldim.”

“ Ben .. götürülmek istemiyorum, baba."
“ Götürülmek zorundasın, oğlum. Seni sıradan bir büyücü de götürebilirdi fakat, senin için ben geldim.”

Aido her zaman Salta'nın gözde büyücüsü olmuştu. Salta ona her zaman “ Oğlum öldüğümde benim yerimi alabilecek tek bir büyücü tanıyorum, o da, sensin." derdi.

“Teş..şekkürler, baba. Fakat ben gelmiyorum."

Saltanın kırmızı gözleri karanlık için de daha parlak hale geldi. O gözler, sanki bütün dünyayı içine alacakmışçasına bakıyordu. O gözler, her şeyi biliyordu.

“ Neden siyah giyiyorsun, oğlum? "
“ Senden .. ve . büyücülerinden gizlenmek için.”
“ Benden gizlenemezsin. Taştan kopmuş olmana rağmen, oğlum, zihnimden kopamazsın. Kulede çok fazla kaldın. Kulen seni izler.”
Aido cevap veremedi. Vücudu bütün damarlarıyla birlikte Salta ile gitmek istiyordu. O ne derse o olsun istiyordu. Hatta, ondan af dilemek için gözyaşlarını bile akıtmayı düşündü.

“Kule o kadar güçlü değil baba. Ama sen izlersin."
“ İsmini, buldun mu oğlum? “ dedi Salta ve gözler tekrar parlamaya başladı.

Büyücü biran için düşündü. İsim de neydi? O bir büyücüydü ve öylede kalacaktı. Sıradan insanlar gibi bir isminin olması gerekmiyordu.

“ Benim ismim, Büyücü baba." dedi Büyücü büyük bir hevesle.

“ Peki oğlum, nereye gidiyordun? "

Büyücü cevap vermek için ağzını açtı fakat arkasından bir ses duydu. Ses oldukça uzaktan geliyordu ve duyamayacağını sandı. Bunun için arkasını dönmeye karar verdi.

Ses oldukça yakından geliyordu. Şişman bir adam bir şeyler diyordu fakat Büyücü bu denilenleri anlayamıyordu.

“ Ona bakmaktan vazgeç, oğlum. Basit bir hancı. Muhtemelen para istiyordur." dedi Salta.

Büyücü Salta'sının sözünü dinledi ve tekrar adama bakmaya başladı.

“ İstersen Kuleye şimdi gidebiliriz, oğlum.”  dedi adam ve gözleri bu sefer o kadar şiddetli parladı ki Büyücü hafifçe gözlerini kırpıştırmak zorunda kaldı.

Oğlan sadece “ İstiyorum." dedi ve Salta'nın yanına gitti. Birlikte karanlık sokakta ilerlemeye başladılar. Fakat arkalarındaki hancının sesi hala oğlana ulaşıyordu.

Büyücü arkasına bakmaya bir kez daha karar verdi ve işte o zaman olan oldu. Hancı iri bedenini oğlanın üzerine attı. Büyücü büyük bir hızla yere yapıştı ve ciğerlerindeki bütün hava dışarıya çıktı.

“ Seni ucube ! " diye bağırdı Salta, hancıya.

Fakat hancı onu duymazdan gelerek büyücüye sürekli “ Aido! Aido! " diye bağırıyordu. Sanki bu bir ilahiymiş ve tekrar edilmesi gerekiyormuş gibi.

“ Onu rahat bırak ! Oğlum, ayağa kalk. " dedi Salta. Sesi öfke dolu olsa bile, titremiyor, durgunluğunu koruyordu.

Büyücü bir kez daha Babasının sözünü dinledi ve ayağa kalkmaya çalıştı. Üzerinde iri hancı durup bağırırken bu oldukça zordu. Üstelik hancı ne diyordu ? Duyamıyordu bile.

“ Kalkamıyorum. " diyebildi nefes nefese.

Salta, sağ elini havaya kaldırdı ve hancıyı işaret etti. O sırada Büyücü hava büyüsünün bağlarını hissetti. Hancı nefes alamamaya ve boğulmaya başlamıştı. Fakat büyücü bunları sadece ses olarak algılayabiliyordu. Hancı sırtında olduğu için adamın suratını göremiyordu. Sadece iri kırmızı gözler ..

Sonunda hancı titremeye başlamıştı.

“ Ölüyor. Sonunda. " dedi oğlan ve rahatlamaya başladı. Birkaç saniye sonra hancı yere düşecekti. Böylece büyücü özgür kalabilecekti. Fakat beklediği gibi olmadı. Hancı tırnaklarını, oğlanın gözüne batırmaya çalışıyordu. Bu da ne oluyordu böyle! Bir adam para almak için bunları yapmazdı herhalde ! Bu hancıya gerçekten bir ceza verilmeliydi.

Büyücü hafif bir yükselme büyüsü örmeye başladı. Bir saniye geçmeden büyü işe yaradı ve hancı ile büyücü havalandılar. O şiddetle hava büyüsünün bağları, daha fazla sıkılaştı.

“ Adam tam bir domuz. Bir türlü ölemedi ! " diye düşündü büyücü. Ve kendi öldürme yöntemlerini kullanmak için hancıya döndü.

İşte o sırada oğlan, hancının gözlerini gördü. Acı içindeydiler ve yaşam ışıkları çok zayıflamıştı. Buna rağmen hancı bağırmaya devam ediyor gibiydi.

Büyücü adama acıdı ve büyünün kanatlarıyla, adamın fısıltılarını kendi kulaklarına taşıdı.

Adam resmen fısıldıyordu fakat gene de Büyücü ne dediğini duydu : “ Aido .. A.. ido ... "

Aido pembe pembe parıldamaya başladı. Gor ölmek üzereydi ve bunu yapan Salta'dan başlası değildi!

“ Onu hemen rahat bırak. Kendi oyunları için de kaybolmuş sahtekar ! Büyücülerinden Karanlığı saklayarak hiçbir şey elde edemezsin ! Onları zorla etki altına alıp yürütemezsin ! "

Salta'nın kırmızı gözleri Aido'nun üzerine odaklandı. O gözlerde hayret ve tereddüt vardı.

“ Sana Gor’u bırakmanı söyledim. " dedi Aido ve ellerini yukarıya doğru açtı. Ellerinde yavaş yavaş büyüyen bir ateş belirdi. Yavaş yavaş büyüyordu fakat vahşiydi.

Salta, Gor’a uzattığı kolunu indirdi ve hancı rahat bir nefes aldı.

“ Demek ikinci kez, benden kurtuluyorsun. Gerçekten güçlüymüşsün. “ dedi Salta. Fakat bu bir övgüden çok acıma gibi söylenmişti.

“ Sen ve senin lanet sözlerin. Ah bir de gözlerin var tabii ki. " dedi Aido ve elinde artık iyice olgunlaşmış olan ateşi, Salt'anın üzerine fırlatıverdi.

Salta elinin tersiyle ateş topunu uzaklaştırırken, su büyüsünün gücünü kullanmaya başladı. Saniyeler içinde kaldırımdaki bütün dalgalar birikip Aido'nun etrafında uçuşmaya başladılar. Yavaş yavaş, oğlanın üzerine doğru kapaklanıyorlardı.

Aido gerçekten zor olan bir büyüyü örmeye başladı. Saniyeler içinde su içinde kalacak, boğulacak ve ölecekti. Daha hızlanması gerekiyordu. Dikkatini toplamak, baskı altında gerçekten zor olabiliyordu fakat bunun için özel bir eğitimi, Salta'nın kendisinden almıştı.

Sonunda büyüsü Salta'nın büyüsünden daha çabuk bitti ve güçlü bir fırtına, sokak boyunca şiddetle esmeye başladı. Kırık Taç Hanı yazılı tabela, bağlı olduğu demirlerden kurtularak, uçmaya başladı. Su büyüsünün bağları da tıpkı tabela gibi sürüklenip temizlendi. Fırtına insanların etrafında dönüyor onlara zarar vermiyordu. Fakat Gor, yavaş yavaş normale dönen nefesiyle tabelanın arkasından acıyarak baktı.

“ Hana gir, Gor " dedi Aido. Gor karşı çıkacak gibi oldu fakat oğlanın sakin yüzünü görünce, gerçekten sözünün dinlenmesi gerektiğini fark etti ve içeriye girdi.

“ Şimdi " dedi Aido tekrar bir büyü örmeye başlamış olan Salta'ya. “ Öldürebiliyorsan beni öldür. Yapamıyorsan, buradan defolup git. "

“ Seni .. " dedi Salta, sıkılı dişlerinin arasından çıkan sesiyle “ Karanlık Yüreğe vermektense, öldürürüm ! "

Aido büyüyü algılayamıyordu. Birkaç kahverengi toprak büyüsünün adamın ellerinde toplandığını görüyordu fakat ne olduğunu anlayamıyordu. Bunun yanında Salta onu karanlığa geçmiş varsayıyordu. Aido'yu öldürürse, kimse onu suçlayamazdı. Adam kendine çok iyi bir bahane bulmuştu.

Salta büyüsünün verdiği hazla Aido'nun ayaklarına işaret etti. Oğlan tam o anda büyüyü fark etti ve anladı. Ama artık çok geç kalmıştı.

Aido'nun ayaklarının altındaki taşların içinden, hanın merdivenlerinden, suyun akıp gittiği sokak demirlerinden yüzlerce böcek çıkıyordu. Hepsi de Aido'ya doğru geliyordu. Antenleri bile Aido'ya odaklanmıştı. Gece meşalelerini emen siyah kabukları, yapışkan görünümlüydü.

“ Demek bunu yapıyordun. Böceklerle oynamayı seviyorsun. " dedi Aido tiksinti içinde. Başına gelecekleri biliyordu ve böcekler oldukça hızlı ilerliyorlardı.

Sonunda ilk grup, Aido'nun ayaklarını sarmaya başladı. Aido ayaklarını yere vurup onları atmaya çalıştı fakat böcekler, iğrenç kıskaçlarını oğlanın pantolonuna oradan da derisine geçiriyorlardı. Aido'ya böceklerin kıskançları, binlerce küçük iğne batışı kadar çok acı veriyordu. Acıyla dişlerini sıktı.

Oradan gelenler, şuradan çıkanlar, buradan atlayanlar derken, küçük iğrenç böceklerin yarısı Aido'yu beline kadar kapladı.

Aido artık istem dışı bir şekilde  Salta'nın hava büyüsüyle ayakta duruyordu. Acıdan neredeyse kendinden geçecekti. Suratı kızarmış ve terlemişti. Haykıramıyordu bile.

“ Benimle, gelmeye hala direniyor musun, Aido " dedi Salta. Oğlanın ismini tiksinerek söylemişti.

“ Se .. nin ..le .. " Aido acıdan konuşamıyordu bile. Demeye bağladığı şeyi bırakıp, şiddetle kafasını iki yana sallamaya başladı. Bu gerekli cevabı vermiş oluyordu ve acısını biraz hafifletiyor gibiydi.

Böcekler durmuyordu. Sürekli geliyor, tutunuyor ve deriyi yemeğe devam ediyorlardı. Aido onları elleri ile geri çevirmeye çalışmıştı fakat bu, derisinin kopmasına neden oluyordu. Hem giden bir böcek yerine, oradan buradan üç böcek birden fırlıyordu.

Böcekler sanki Aido'nun cevabı üzerine daha bir şiddetle sıkmaya başlamışlardı.

“ Onlar, kalbine ulaştığında, her şey bitecek. “ dedi Salta. Ve ağzını açıp konuşmaya devam etti “ Kabul ederse .. " tam o anda, gözleri yakan beyaz bir ışık, sokağın diğer ucundan onları sarmaladı. İğrenç böceklerin kabukları bu ışığı ememedi ve parçalanmaya başladı. Aido rahat nefesler almaya başlamıştı fakat siyah pantolonu tamamen koyu renk kanla kaplanmıştı.

“ Demek gene sensin lanet kadın ! " dedi Salta öfkeyle ışığın geldiği yöne.

“ Cık cık cık. Bir büyücü lanet okumamalı. " dedi bir kadın sesi. Ses o kadar ezgili ve melodikti ki Aido'nun sesi tanımaması imkansızdı.

“ Yumea .. " diye rahat bir nefes verdi.

“ Sen büyücülükten ne anlarsın ! O sivri kulakla .. " Salta sözünü tamamlayamadan, karnına bir yumruk yemiş gibi arkaya doğru uçtu.

“ Aaa, son nesil insan büyücülerine daha fazla terbiye vermek gerekiyor sanırım. " dedi Yumea ve Aido'ya yaklaştı. Kadının üzerinde mor bir elf ipeği vardı. Bütün vücudunun hatlarını o kadar güzel ortaya çıkartıyordu ki, insanlar onun bir elften çok bir Tanrıça olduklarına yemin edebilirlerdi.

Aido'yu ayakta tutan hava büyüsünü elinin bir hareketi ile yok etti. Ve oğlan anında yere düştü. Dizleri tutmuyordu ve hala kanamaya devam ediyordu.

“ Senin uyuman lazım, Aido “ dedi Yumea melodik sesiyle. “ Uyandığında her şey yoluna girmiş olacak. "

“ Senden .. şüpheleniyordum .. fakat .. fakat .. " Aido sözlerini tamamlayamıyordu. Gözleri, yerde mıhlanmış gibi yatmakta olan Salta'ya kaydı. O gözler yaşla dolarken Yumea parmağını Aido'nun dudaklarına koydu.

“ Hiçbir şey demene gerek yok. Sadece uyumanı istiyorum. " dedi Yumea ve elini oğlanın alnına koydu.

Uyku Aido'yu almadan önce, oğlanın diyebildiği tek şey  “ Teşekkür .. ler .. " oldu.
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2006, 23:37:20 Gönderen: Black_Rose » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gözyaşı Prensi 19 - Kulenin İhaneti
« Eklendi: Ağustos 29, 2008, 04:56:30 »

Limon
Ekşiyim var mı?...
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 14, 2006, 22:58:20 »

Benim beklediğime kesinlikle değmiş! En çok hissettiğim,yaşamış kadar olduğum bi bölüm oldu. Sanki orda ben de vardım ve izliyodum gibi okudum harika,müthiş,sürükleyici ve de meraklandırıcı Kahkaha Ah Salta ii ki Aido'yu almaya geldn de heycanlandık azıcık Sırıtan Tebiklerr Göz Kırpan

Ah geçiyor bizden de,
Ah bitiyor ömürler..
Can çekiyor elbette,
Ama çok yaralı gönüller...

Bıraksam her şeyi,dönsem bir türlü...
Vazgeçsem hayattan,ölsem bir türlü..
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2006, 00:37:30 »

Benim beklediğime kesinlikle değmiş! En çok hissettiğim,yaşamış kadar olduğum bi bölüm oldu. Sanki orda ben de vardım ve izliyodum gibi okudum harika,müthiş,sürükleyici ve de meraklandırıcı Kahkaha Ah Salta ii ki Aido'yu almaya geldn de heycanlandık azıcık Sırıtan Tebiklerr Göz Kırpan

Daha heyecanlı bölümler olacak emin ol Kahkaha Kahkaha Teşekkürler Gülümseyen

*Silver_Sky*
+KonTeSs--St.Witch ~ |
Köpüklü Kapuçino

Miss VoMit...^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 15, 2006, 11:57:43 »

vay canınaa ! bnm de beklediğime değdi ! ne muhteşem ve uzun bir bölümdü o öyle yaa hayran kaldım çok sürükleyiciydi offh hala etkisndeyim ben O_o

yaa ne sinir adammış o Salta yaa Gor u öldürecekti.. ve o böceklerr tanrım ne kdr iğrençtiler yaa,zavallı Aido gözümde canlanır gibi oluyor ve artık bu öykü bu raddeye gelmişse yani gözümüzde canlanmaya başladıysa gerçekten çok başarılı olacak demektir resmen bnde burc gbi orda olanları izledim diyicek söz yok artıkk =))

ve Yumea...en sevmediğim karakterdi şimdiye kdr..ama artık işin rengi değişti ve ileride çok önemli bir rol alacak artık Yumeayı seviyorum Kahkaha keşke Salta yı da öldürebilseydi...ama bu kdr güçlü bir büyücüyü öldürebilmek o kdr kolay değil ne yazık ki Kararsız

tbrkler Arna kesinlikle şimdiye kdrki en güzel bölümünü yazmışsın Gülümseyen bunun gibi bölümleri sabırsızlıkla bekliyoruz Kahkaha 

[ ...[ ..endLess dark....] ...]
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ekim 15, 2006, 12:10:48 »

vay canınaa ! bnm de beklediğime değdi ! ne muhteşem ve uzun bir bölümdü o öyle yaa hayran kaldım çok sürükleyiciydi offh hala etkisndeyim ben O_o

yaa ne sinir adammış o Salta yaa Gor u öldürecekti.. ve o böceklerr tanrım ne kdr iğrençtiler yaa,zavallı Aido gözümde canlanır gibi oluyor ve artık bu öykü bu raddeye gelmişse yani gözümüzde canlanmaya başladıysa gerçekten çok başarılı olacak demektir resmen bnde burc gbi orda olanları izledim diyicek söz yok artıkk =))

ve Yumea...en sevmediğim karakterdi şimdiye kdr..ama artık işin rengi değişti ve ileride çok önemli bir rol alacak artık Yumeayı seviyorum Kahkaha keşke Salta yı da öldürebilseydi...ama bu kdr güçlü bir büyücüyü öldürebilmek o kdr kolay değil ne yazık ki Kararsız

tbrkler Arna kesinlikle şimdiye kdrki en güzel bölümünü yazmışsın Gülümseyen bunun gibi bölümleri sabırsızlıkla bekliyoruz Kahkaha 

Ehehehe di mi ? Bende yazarken valla şoklardan şoklar beğendim ve geçrekten en fazla zorlandığım bölüm bu oldu Kahkaha Bundan sonra Tanrıların Sırrı bölümü vardı ama en çok bu bölümde düşündüm Kahkaha Kahkaha

Bundan sonra bolca aksiyon var zaten Kahkaha Kahkaha Ve detaylı anlatıma geçicem yavaştan. Artık karakterler otursun diye. Çünkü 45 sayfalık bir yazı oldu. Bu bir romanın giriş kısmının ortaları falan demek oluyor ama bende giriş kısmı olacak sanırım Kahkaha

Neyse Ben yumea ile saltanın başbaşa kaldıkların da neler yaptıklarını merak ediyorum aslında ama Kahkaha yumea söylemez sanırım aido uyandığında Kahkaha

Aaa bi de şey de zorlandım. Aido saltanın egemenliği altına girdiği zaman, ben de aidoyu "büyücü " olarak isimlendirdim birinci bölümde ve ikinci bölümün ortasına kada rolduğu gibi. En çok orada zorlandım çünkü sürekli Aido deyip duruyordum Kahkaha Kahkaha

Bi de bi de bi de

Eğer ortada ki düğümü çözemeseydim, Aido gerçekten Salta ile birlikte Kuleye geri dönüyordu Sırıtan Sırıtan

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 15, 2006, 12:24:42 »

Oldukça hareketli bir bölüm olmuş Arna Kahkaha Her zamankinden daha da muhteşem bu bölüm (off biliyorum bunu duymaktan sıkılmışsındır ama Gözlerini Deviren ) Her seferinde sıkılmadan söyleyeceğim ama Kahkaha şimdi gelelim yorumlarıma...

Salta karakteri çok hoşuma gitti yani hikayedeki varlığı, rolü vs...ilk okuduğumda gerçi anlamıştım kesin Aido'yu etkisi altına alacak diye çünkü kulenin herhangi bir büyücüsüne pek güvenemiyorum Kararsız Ama yaptıkları büyüler şahane, böcekli kısım biraz korkutucu ama benim en sevmediğim şeylerden biri de yavaş yavaş acı çekerek ölmek heralde Salta'da Aido'ya bunu yapmaya çalıştı:S Umarım Aido, Salta'dan ileride gereken intikamı alır....Bir de ben Aido ile Kule arasında ciddi bir savaş bekliyorum, yani bir tek Salta değil ama olabilir mi böyle bir şey?? Çünkü büyücüler giderek Aido'ya karışmaya başlıyorlar ve bir kere bulundaysa daha sonra da bulabilirler yine Gülümseyen

Ve Yumea...beklediğim karakter Kahkaha Tam zamanında yetişerek Aido'yu kurtardı Gülümseyen Yalnı bir şey dikkatimi çekti güvercini göremedim...Yumea var diye mi gelmedi acaba ya da belki Salta yüzünden gelememiştir....

Neyse Ben yumea ile saltanın başbaşa kaldıkların da neler yaptıklarını merak ediyorum aslında ama Kahkaha yumea söylemez sanırım aido uyandığında Kahkaha

Bence söylesin daha iyi olmaz mı Kahkaha Salta ya iyice pataklanacak ya da bilmiyorum konuşacaklarına pek inanmıyorum ya neyse Kahkaha

Bundan sonraki hikayeleri merakla bekliyorum...Fazla soru sormadım iki sebebi var birincisi her şey açık ve net, ikincisi ise biliyorsun Kararsız
Neyse, beklediğimden ço daha iyi bir bölüm Kahkaha Tekrar eline sağlık  Kahkaha

*Silver_Sky*
+KonTeSs--St.Witch ~ |
Köpüklü Kapuçino

Miss VoMit...^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 15, 2006, 12:31:04 »

Ehehehe di mi ? Bende yazarken valla şoklardan şoklar beğendim ve geçrekten en fazla zorlandığım bölüm bu oldu Kahkaha Bundan sonra Tanrıların Sırrı bölümü vardı ama en çok bu bölümde düşündüm Kahkaha Kahkaha

Bundan sonra bolca aksiyon var zaten Kahkaha Kahkaha Ve detaylı anlatıma geçicem yavaştan. Artık karakterler otursun diye. Çünkü 45 sayfalık bir yazı oldu. Bu bir romanın giriş kısmının ortaları falan demek oluyor ama bende giriş kısmı olacak sanırım Kahkaha

Aaa bi de şey de zorlandım. Aido saltanın egemenliği altına girdiği zaman, ben de aidoyu "büyücü " olarak isimlendirdim birinci bölümde ve ikinci bölümün ortasına kada rolduğu gibi. En çok orada zorlandım çünkü sürekli Aido deyip duruyordum Kahkaha Kahkaha

Bi de bi de bi de

Eğer ortada ki düğümü çözemeseydim, Aido gerçekten Salta ile birlikte Kuleye geri dönüyordu Sırıtan Sırıtan

sen mümkünse düşünmeye çalış böyle harikhalar ötesi bölümler ortaya çıksın bundan sonra Kahkaha

yaa sölesin Yumea Aido ya plsss.. merak ediyoruz burda yaaa Kahkaha Salta ya neler olmuş orijinal büyüler yapmış mı yoksa Salta kaçmış mı =PpP

bnm de okurken kafam karıştı biraz hep alışmışım Aido diye garip oldu ama bazen değişik benzetmeler kullanman hoş oluyor sıradanlığı azaltıyor bu bakımdan ii bence =))

düğümü çözmeseydin hikayenin gerisi nasıl gelirdi acaba Kahkaha bir ara Aido Salta ya ağlamaklı gözlerle bakıyodu kesin gidicek kuleye dedim iyiki gitmemiş Kahkaha çok sıkıcı olurdu Kararsız

[ ...[ ..endLess dark....] ...]
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ekim 15, 2006, 12:42:30 »

Bi de bi de bi de

sen mümkünse düşünmeye çalış böyle harikhalar ötesi bölümler ortaya çıksın bundan sonra Kahkaha

yaa sölesin Yumea Aido ya plsss.. merak ediyoruz burda yaaa Kahkaha Salta ya neler olmuş orijinal büyüler yapmış mı yoksa Salta kaçmış mı =PpP

bnm de okurken kafam karıştı biraz hep alışmışım Aido diye garip oldu ama bazen değişik benzetmeler kullanman hoş oluyor sıradanlığı azaltıyor bu bakımdan ii bence =))

düğümü çözmeseydin hikayenin gerisi nasıl gelirdi acaba Kahkaha bir ara Aido Salta ya ağlamaklı gözlerle bakıyodu kesin gidicek kuleye dedim iyiki gitmemiş Kahkaha çok sıkıcı olurdu Kararsız

Çözemesydim, Aido kule yolunda yumea tarafından ya da güvercin tarafından ya da ve ya da glina tarafından falan kurtarılırdı. Kuleye bir kez daha geri dönseydi eğer Aido, ben düğümü çözemeseydim, sinirden kafayı yerdim sanırım Kahkaha

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2006, 15:31:51 »

Oldukça hareketli bir bölüm olmuş Arna Kahkaha Her zamankinden daha da muhteşem bu bölüm (off biliyorum bunu duymaktan sıkılmışsındır ama Gözlerini Deviren ) Her seferinde sıkılmadan söyleyeceğim ama Kahkaha şimdi gelelim yorumlarıma...

Salta karakteri çok hoşuma gitti yani hikayedeki varlığı, rolü vs...ilk okuduğumda gerçi anlamıştım kesin Aido'yu etkisi altına alacak diye çünkü kulenin herhangi bir büyücüsüne pek güvenemiyorum Kararsız Ama yaptıkları büyüler şahane, böcekli kısım biraz korkutucu ama benim en sevmediğim şeylerden biri de yavaş yavaş acı çekerek ölmek heralde Salta'da Aido'ya bunu yapmaya çalıştı:S Umarım Aido, Salta'dan ileride gereken intikamı alır....Bir de ben Aido ile Kule arasında ciddi bir savaş bekliyorum, yani bir tek Salta değil ama olabilir mi böyle bir şey?? Çünkü büyücüler giderek Aido'ya karışmaya başlıyorlar ve bir kere bulundaysa daha sonra da bulabilirler yine Gülümseyen

Ve Yumea...beklediğim karakter Kahkaha Tam zamanında yetişerek Aido'yu kurtardı Gülümseyen Yalnı bir şey dikkatimi çekti güvercini göremedim...Yumea var diye mi gelmedi acaba ya da belki Salta yüzünden gelememiştir....

Bence söylesin daha iyi olmaz mı Kahkaha Salta ya iyice pataklanacak ya da bilmiyorum konuşacaklarına pek inanmıyorum ya neyse Kahkaha

Bundan sonraki hikayeleri merakla bekliyorum...Fazla soru sormadım iki sebebi var birincisi her şey açık ve net, ikincisi ise biliyorsun Kararsız
Neyse, beklediğimden ço daha iyi bir bölüm Kahkaha Tekrar eline sağlık  Kahkaha

Valla ben bunu görmediiim direk silverın yorumuna gitmişim ya Kahkaha Çok pardon bi de bekliyorum yorum yapacaksın die Kahkaha Kahkaha

Şİmdi ilk güvercini anlatayım istersen. Güvercin bir yerde şuanda Dil Çıkaran İki bölümdür yazmıyorum onu Kahkaha Kahkaha Aido ile birlikte değil ama olacak öbür bölümde.

Ve güvercin Yumeayı sevmiyor sanırım bilmiyorum gerçi ona daha karar vermedim. Salta ile de ilgisi yok gelmememiş olmasının .

Byücü kulesine gelirsem, eğer Aido kendisi gibi büyücüleri bulursa, bu savaş kaçınılmaz olacaktır. Fakat diğer büyücüler Aido kadar güçlü ve Aido kadar şanslı değil. Kuleden ayrılanların hepsi güçlerini kaybedeler. Taşla bağlantıları kesilir çünkü. Herkesin bir yumeası yok sonuçta Kahkaha Kahkaha

Aido intikamı alacak gibi duruyor fakat Yumea Saltayı şuanda öldüremez. Yumea ile Salta eşit derecedeler. Saltayı alt etmesinin tek nedeni, Saltanın yorgun olmasıydı ve Yumea Saltadan çok çok çok daha zeki. Büyüde karşılık vermek zeka gerektirir birazda Kahkaha

Ve ve ve ve ve ben çok teşekkür ederim okuduğun için Gülümseyen

Bu bölümü okuyan çok az moralimbozuluyordu iyice Kahkaha

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ekim 15, 2006, 16:02:29 »

Yazmam biraz uzun sürdü bir başladım yazmaya benden sonra okuyanlar bitirdi, yorumlarını yazdılar bile Kahkaha Yorumumun araya karışması senin suçun değil hata bende:S Bir dahakine daha hızlı yazmaya çalışacağım, ama demek tam düzelememişim, hareketlerim biraz ağır Kararsız Asıl ben teşekkür ederim, yorumlarımı beğendiğin için Kahkaha
Aido intikamı alacak gibi duruyor

evet ben ciddi ciddi intikam bekliyorum benim en korkulu kabusumu Adio'ya yapmış Dil Çıkaran Üstüme alındım, olmassa ben intikam alacağım Salta'dan Kahkaha

Bu bölümü okuyan çok az moralimbozuluyordu iyice Kahkaha

Sakın böyle düşünme Kararsız Herkes dersanede ya da dışarda eminim bu bölüme bayılacaklar Kahkaha Adım gibi eminim Gülümseyen

IncurabLe
Fall In The Dark!..
Telve

Life is only joke maybe we make it!

geweze_umut@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2006, 17:22:30 »

Arna abi gerçekten süper bir seri oluyor
Ben kaç aydır giremiodum siteye bi girdim
Tek kelimeyle mükemmel bir seri olmuş ve olmaya devam edecek umarım
Gerçekten bunu Unbronken gibi siteye yerleştirsen olmaz mı?
Ellerine hayal gücüne sağlık
Hayal gücünün devamını heyecanla bekliyorum

Ya bunun bir sırrı var mı Arna Abi
Bana da öğretsen biras Kahkaha
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Ekim 15, 2006, 18:25:18 »

Arna abi gerçekten süper bir seri oluyor
Ben kaç aydır giremiodum siteye bi girdim
Tek kelimeyle mükemmel bir seri olmuş ve olmaya devam edecek umarım
Gerçekten bunu Unbronken gibi siteye yerleştirsen olmaz mı?
Ellerine hayal gücüne sağlık
Hayal gücünün devamını heyecanla bekliyorum

Ya bunun bir sırrı var mı Arna Abi
Bana da öğretsen biras Kahkaha

Çok teşekkürler Gülümseyen Beğenmene gerçekten çok sevindim Gülümseyen Gülümseyen

Valla sırıı mı ? Bilmiyoum ki :S

sakura
ร ค к ย г ค
Krema

_yapma be Azrail; Mario'nun bile 3 canı war(!).!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Ekim 15, 2006, 21:38:04 »

yine süper yine muhteşem bi bölümle karşımızdaydın arna. tbrikler gerçekten tebrikler, beklediğimize fazla fazla değdi. başka bi yorum yapamicam walla. herkes gibi sabırsızlıkla devamını bekliyorum sadece Kahkaha

_!Uzayacağa benzer tutuştuğumuz LaDeS(...) "öLüM"(!)(!!) beni Kandıramazsın(!) Aklımda(.)(.)(.)_!_
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Ekim 15, 2006, 22:44:07 »

yine süper yine muhteşem bi bölümle karşımızdaydın arna. tbrikler gerçekten tebrikler, beklediğimize fazla fazla değdi. başka bi yorum yapamicam walla. herkes gibi sabırsızlıkla devamını bekliyorum sadece Kahkaha

Ehe teşekkürler Gülümseyen

Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ekim 16, 2006, 00:05:26 »

Yuh yaa! Nedir bu bölüm böyle? Süper aksiyon olmuş !! Tuttum ben bu bölümü!! O_o
Aii dedim aha Gor öldü!! Kahkaha Neyseki son anda duydu Aido Hede Hödö
Anlayamadığım şey Yumea iyi mi kötü mü? :S Baştan kötü gibi gelmişti şimdiyse Aido'yu kurtardı fln :S

Hep böyle aksiyon bölümler yaz emi Sırıtan Eline sağlık canım Sarılan

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu