Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 18:06:04  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gözyaşı Prensi 31 - Özel Bir " Hoşgeldin "  (Okunma Sayısı 1026 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Şubat 26, 2007, 17:44:55 »

Oldukça değişik bir bölüm^^; Estala'nın başkasını sevmesi iyi oldu; Amie ile Aido'nun kopmaz denilen bağları kopacak mı sorusu ise şimdilik rafa kaldırıldı:D bunun tersinin olsaydı üzülürdüm Kararsız

Çok hoş bir "hıoşgeldin" olmuş Sırıtan cidden Gor'un ne düşündüğünü bilmek isterdim...Özel bir bölüm iyi giderdi aslında sırf "Gor" için çok şey mi istiyorum ama^^; pek sessiz kaldı olaylar sırasında şimdilik pek dikkat çekmeyen biri ama ilerde ne olur bilemem tabii Kahkaha

Ve Estala'nın saçını yapraklar sardığında ben de ilk "bizim Yaprak" ı düşünmüştüm Gözlerini Deviren demek yanılmışım ben düşünmeye devam etsem iyi olacak:) ağaca dönüşen insanlarla ilgili bir kaç öykü okumuştum ama Estala ağaca dönüşmez heralde Kahkaha Sırıtan başka ne anlamı olabilir??

Eline sağlık Arna, yalnız ben ankete katılamamıştım hemen kapanmış:-\ demek anketteki kişiler Yumea ve Estala imiş...neyse hayırlı olsun bakalım Kahkaha

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gözyaşı Prensi 31 - Özel Bir " Hoşgeldin "
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 18:06:04 »

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Şubat 26, 2007, 18:22:30 »

Oldukça değişik bir bölüm^^; Estala'nın başkasını sevmesi iyi oldu; Amie ile Aido'nun kopmaz denilen bağları kopacak mı sorusu ise şimdilik rafa kaldırıldı:D bunun tersinin olsaydı üzülürdüm Kararsız

Çok hoş bir "hıoşgeldin" olmuş Sırıtan cidden Gor'un ne düşündüğünü bilmek isterdim...Özel bir bölüm iyi giderdi aslında sırf "Gor" için çok şey mi istiyorum ama^^; pek sessiz kaldı olaylar sırasında şimdilik pek dikkat çekmeyen biri ama ilerde ne olur bilemem tabii Kahkaha

Ve Estala'nın saçını yapraklar sardığında ben de ilk "bizim Yaprak" ı düşünmüştüm Gözlerini Deviren demek yanılmışım ben düşünmeye devam etsem iyi olacak:) ağaca dönüşen insanlarla ilgili bir kaç öykü okumuştum ama Estala ağaca dönüşmez heralde Kahkaha Sırıtan başka ne anlamı olabilir??

Eline sağlık Arna, yalnız ben ankete katılamamıştım hemen kapanmış:-\ demek anketteki kişiler Yumea ve Estala imiş...neyse hayırlı olsun bakalım Kahkaha

Bir ilişkinin bağı kopması için, karşılıklı yeni bir ilişki olmak zorunda değil ki Hede Hödö platonik aşk dediğimizz olay var Hede Hödö erkenden sevinmeyin Kahkaha Kahkaha ve özlemişim yorumlarını Gülümseyen

And i hate who rape my privately
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Şubat 27, 2007, 20:03:25 »

İlk önce boğazına sonra elllerine sağlık buda çok güzeldi 31. bölümde bitti . Kitap çıkınca bende imzalı bitane istiyorum Terleyen

|~|~||~|~|
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Şubat 28, 2007, 07:50:41 »

İlk önce boğazına sonra elllerine sağlık buda çok güzeldi 31. bölümde bitti . Kitap çıkınca bende imzalı bitane istiyorum Terleyen

Ahhh ah bir çıksa Hede Hödö Çok teşekkürler okuduğun için Gülümseyen

StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Şubat 28, 2007, 16:32:55 »

Evet çok ironik di mi Hede Hödö Ben yönetimde ki güzel insancıklar için buradayım Kahkaha Yoksa " HARRRRRRRRRYYY !! " diye ölmüyorum.

( yalnız ne zaman sinemaya gidipte fragmanı görsem ya da kitap ne zaman çıkacak olsa kalbim deli gibi atıyor Hede Hödö Kısacası şöyle harry potter benim çocukluğum. şuanda özel bir şey hissetmiyorum desemde çocukluğum için hissediyorum. karışık bir durum Hede Hödö )
Kahkaha alemsin Kahkaha çocukluğunun hp olması.... Kahkaha yorumsuz :d çocukluğunda görmedim seni :p

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Şubat 28, 2007, 16:45:47 »

Evet çok ironik di mi Hede Hödö Ben yönetimde ki güzel insancıklar için buradayım Kahkaha Yoksa " HARRRRRRRRRYYY !! " diye ölmüyorum.

( yalnız ne zaman sinemaya gidipte fragmanı görsem ya da kitap ne zaman çıkacak olsa kalbim deli gibi atıyor Hede Hödö Kısacası şöyle harry potter benim çocukluğum. şuanda özel bir şey hissetmiyorum desemde çocukluğum için hissediyorum. karışık bir durum Hede Hödö )
Kahkaha alemsin Kahkaha çocukluğunun hp olması.... Kahkaha yorumsuz :d çocukluğunda görmedim seni :p

Göremezdin zaten Hede Hödö Ha, eğer kütüphaneye uğrayacak olsaydın, görme ihtimalin yüzde yüz olurdu Kahkaha

StaticPulse
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Şubat 28, 2007, 16:58:35 »

Göremezdin zaten Hede Hödö Ha, eğer kütüphaneye uğrayacak olsaydın, görme ihtimalin yüzde yüz olurdu Kahkaha
Kahkaha Kahkaha ama sen çocukken ben bebek olyodum emekliyerek gelemem ya Dil Çıkaran hem bn ve kütüphane ne alaka Dil Çıkaran

~

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Şubat 28, 2007, 17:00:37 »

Kahkaha Kahkaha ama sen çocukken ben bebek olyodum emekliyerek gelemem ya Dil Çıkaran hem bn ve kütüphane ne alaka Dil Çıkaran

Valla ben ilkokulda da kütüphanedeydim Hede Hödö Ben ilkokuldayken, hmm sen çocuk parkındaydın sanırım Kahkaha Kahkaha Ama olsun Hede Hödö

Ve ve ve Gözyaşı Prensi Forumu da birnevi kütüphanedir Hede Hödö

StaticPulse
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Şubat 28, 2007, 17:07:23 »

Kahkaha valla çocuk parkındada olmazdım bn sokaklarda top koştururdum yada bi ağcın tepesinde olurdum Kahkaha
Kahkaha ii ilk kütüphane deneyimimi gpyle yaşıyorum desene:D

~

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Mart 03, 2007, 17:34:19 »

Kahkaha valla çocuk parkındada olmazdım bn sokaklarda top koştururdum yada bi ağcın tepesinde olurdum Kahkaha
Kahkaha ii ilk kütüphane deneyimimi gpyle yaşıyorum desene:D

Tamam derim bir ara Hede Hödö Hede Hödö

( evet evet, bu espiri hiç yapılmadı, yapılmayacak.Biraz önce hiç bir şey okumadınız okumayacaksınız. Bu da " ." nokta. )

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: